Almanya'da Fransa İtalya'da hiç tutulmuyor çin Amerika dahil neden Türkiye'de çok tutuluyor?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben daha çok golf görüyorum bir de transporter evimizin önü cadde boyu araba dolu en çok golf var ona yakın transporter var diğerleri normal araba BMW de bazen denk geliyor.
Nasıl satıyor bu kadar? Kriz var ülkede
Bilmiyorum anlamadım bu işi.
Almanya'da passat'a binerdim. Neden mi çünkü acemiydim. Hem sağlam araba hem de ucuzdu. Kaza yapsam da ne olacak yani orjinal parçasını taktırırım.
Çünkü Türkiye'de sedan Passat demek lüks demek, zenginlik göstergesi sanki. Avrupa'da daha çok variant modelleri tutuluyor
O saydığın ülkelerde genelde Volswagen kullanmıyor ki genelde Audi Mercedes yaygın değil mi 🤔
Evet de lüks araçların en çok A3 a serisi çok satar c e serisi görmek çok nadir
Pardon benim hatam ters okumuşum 🙈 Almanya'da yaşayan bir arkadaş bir laf demişti Almanlar Mercedes'i satmak Audiyi ise binmek için üretiyor diye ben de Mercedes BMW Audi önce tercih ederim. Bir de fiyatlandırma vergi stratejileri de önemli 30000 Euro aracı 33000 Euro'ya alıyor adam biz de öyle değil doğal olarak diğerleri tercih ediliyordur diye düşünüyorum
Olabilir bilemiyorum
almanyada italyada ingilterede de tutuluyor tutulmadığını hangi avel söylüyo sana :D
Nasıl tutuluyor Fransa'da yaşadim ve Passat 3000 adet satıldı 2020 yılında Fransada. İtalya'da en çok küçük araç tutulur Fiat daha çok satar. Sedan araç çok nadir
valla bende yasadımda genelde sıteyşın passat kullanılır veya sıteyşın olan başka marka genelde volkswagen keza amerikadada jetta passat golf tutulur senin yaşadığın yerde denk gelmediyse bilemem
Nerde ikamet etmektedir?
köpek gibi çünki çok deli bakıyor, adeta gel benimle evlen dercesine
Fakir ülkere göre gayet modern görünümlü çünkü.. Fakire göre uzak aracı mübarek.
Yani Türkiye fakir öldügu için satılıyor
Fakirler tabi italyada öğretmenlerde passat alcak para mı var bizim öğretmenlere bak bide
Dimi İtalya kıskanıyor bizi
Babam italyadayken böyle görmüş öyle bir şey mi dedim ben lafı dötünden anlıyorsun allahın beyinsiz çomarı ya
Avrupa seni kıskanıyor abi Amerika da öyle Türkiye cennet 😂😂 ironi mı desem 😂
millette araba hastalığı var da ondan :D
Avrupa'da neden yok paraları mı yok 😂
Adamlar daha iyilerine biniyor passat filan ne :D
Daha iyisi derken Passat kotu mu ki
Passat Avrupa standartlarına göre kötü elbette
Golf tutuluyor ama o da kotu özmn 😂
Arabanın doluluğuna ve fiyatına bakmak lazım :D Passat 1M Neredeyse TR de 1 milyon euro ya avrupa da ne araba alırsın ona da bakmak alzım :D
Ne alırsın valla düşünmek lazım çünkü 20 tane Mercedes e serisi alırım. Tanesi 55 bin euro'
Ne yapacan o kadar arabayı 🤣🤣🤣
Hani dedin ya milyon Euroya ne var diye işte 20 tane alırsın e seriden Türkiye'de bı e seri 1 milyon 😂
Hayaller Hayatlar işte ne diyelim knka :D her gün farklı bir arabaya binersin içinde sevgilin ile eğlenirsin bile :D
İçinde evlenirsin derken +18 olarak mı anladım 😂
Yani 20 tane arabayı yan yana koy aç kapılarını bir arabadan son arabaya kadar işin biter asdasdsa
zengin kürt arabası lxckşxlck
zengim kurtler X6 ya biniyor genelde 😃
@EnBüyükİskender12345 ne bileyim ya benim arkadaşlarım fakir kürt o zaman lxkcjxlkc
onlara orta kesim diyelim 😃😃
@EnBüyükİskender12345 orta kesime bak passata biniyor anasını satayım
son zamanlae fiyatları arttı ya yoksa 200 falandı 😃😃
@EnBüyükİskender12345 200 bin falan ne canım elimizin kiri
Sende çalış al
10 yıl çalışırsam bile zor şxlckxşlc
calismakla alamazsin alacagin maas minim 6-8 bin olursa ancak
tabi canım zengin adamin bir haftalık gideri 😃😃
@EnBüyükİskender12345 o maaşı alsan da zor kira vs derken kalmıyor ki
olur mu canım bulursun zengin koca sana alır. d. d
@EnBüyükİskender12345 tek çare aşirete gelin gitmek başka çarem kalmadı xşlkcşxl
yok ya asiret falan boş hic disardan gorundugu gibi degil mutahit bul 😃😃
ozele baksanaaaa 😤😤😤
Binenler nasıl alıyor?
dededen ya da babadan kalan servetle
Koyun olmayan yerde keçiye...
Nasıl tutulmuyor?
Çok az nadir
Nerden biliyorsun
Sende ne var hatun
Audi A7 şaka şaka neyim olcak 😂
Yıldıza binen kız falan yazınca djsjs
O sadece öyle yazılmış bı şey 😂