- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖğrenciler kendince yeni seçilen rektörü protesto ediyor. Bir kaç gündür bu protestolar Twitter üzerinden sürüyordu zaten şimdi de rektörlük önünde protestoya dönmüş olay. Şu atama konusunda karar mercii Cumhurbaşkanı Erdoğan onun istediği kimse üniversite rektörü o oluyor. Büyük ihtimal bu protestolar bir zaman daha devam edecek sonrası gelmez. Protesto edince rektör değişeceğini sanmıyorum.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gündem konusunda 491 cevap paylaştı. Demokratik bir hareket. Öğrenciler tepkilerini gösterdi. Üniversitelerin özerk olması gerektiğini her bilinçli insan bilir. Bilmeyen için BİLİNÇLİ kelimesini vurguladım. Polisin bu olaylarla müdahele etmemesi gerekirdi. O üniversitenin öğrencileri haklarını kullanarak tepki gösteriyorlar. Bir siyasi kurumun yuvası olamaz üniversiteler. Hele ki ilkokul mesynumezunu bir CB'nın sürekli Anayasa çiğneyerek hareket etmesi ne kadar doğru? Din Allah diyerek her türlü günahı işlediler zaten. Böyle olayların en büyük sorumluları da bugün oradan duran hükümete oy verenlendir.
22 Yorumla
+1 yılAnca gözaltına alırlar, sustururlar güçleri buna yeter çünkü.
Boğaziçi bu ülkenin aydınlık gençlerini yetiştiren nadir üniversitelerden biri, diplomasızlar bu çocukların beyinlerinin dörtte biri etmez.
Allah hepsine kolaylık versin 🙏🏻125 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@34Constantine yav arkadaş... Bizde üniversite okuduk... Vallahi billahi adını bilmiyordum... Adı o olmuş bu olmuş benim için bir önemi yok ben okulumu okuyorum... Şimdiye kadar hangi ünili rektöre sahip çıkar olmuş... Olaylar farklı... Bu terörizm... Ve tutuklanan bir çok kişi de öğrenci değil... Benden senden olanla bşr alakası yok... Polislere katil polis üniversitem de çık derse vatanperver mi oluyor
- +1 yıl
@ÖLÇÜSÜZ AKP de kaç tane Boğaziçi mezunu var biliyor musun? Hepsi terörist bunların o zaman. Geç kardeşim sen koyun gibi yaşadın diye herkes öyle olacak diye bişi yok zaten yıllardır belli kesim senin gibi davrandı diye bu hale geldi toplum. Artık kimse bir şeylere duyarsız kalmıyor. Saçmalık ya resmen saçmalık. Tek bir adam var Spor ile ilgili kararları o veriyor ekonomi ile ilgili kararları o veriyor sağlık ile ilgili kararları o veriyor hukuk ile ilgili kararları o veriyor eğitim ile ilgili kararları o veriyor toplum ile ilgili kararları o veriyor inanç ile ilgili kararları o veriyor Allah'tan büyük bu adam ya her şeyi o biliyor baksana. Bir insan nasıl her konudan anlayabilir abi hiç mi sormuyorsun kendine
- +1 yıl
Bizimkisi bir umut belki bir tanesinden bir tanesi anlar.
+1 yılİyi yapmışlar. Hâlâ akıllanmadılar. Yok biri karısını rektör asistanı yapar, beriki atamalarda sonuncu bile olamayan kızını atar. Bu keyfi atamalar okuyan aklı başında her bireyin keyfini bozar. Biraz da onların keyfi kaçsın.
130 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılÖğrenciler yüzde yüz haklılar. Erdoğan istiyor ki her tarafta yandaşları olsun.
And olsun ki gönderebileceğimiz en kısa zamanda Akp'yi ve Erdoğan'ı seçimde yerin dibine göreceğiz.
Erdoğan'ı ve Akp'nin milletvekillerine kadar hepsini de yurtdışına zorunlu sürsünler.30 Yorumla- Gündem konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılÜlkedeki son gelinen halde; ses çıkaran vatan haini, dinsiz imansızdır, koyun gibi meeleyen en büyük vatanseverdir...
Savaş çıksa ilk mermi sesini duyunca kaçacak ya da Kurtuluş Savaşındaki gibi camide Yunanla savaşmayın diye vaaz verecek olanlar da yine bugünkü vatanseverlerdir!
Böyle çocuklar da cephede vatan uğruna ölürler...30 Yorumla Hep dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Yöneticisinden tutun da halka kadar herkesin aklında siyaset ve kutuplaşma var. 70'ler, 80'ler havası gibi. Şucusun ve bucusun tavırları. Üniversitelerin rektör atamasında, seçiminde bile siyaset var. Atanan kişileri eleştirirken siyaset var. Siyasetle yatıp kalkan bir devletin gelişmesini zor görüyorum. Tecrübe de ediyoruz zaten.
10 Yorumla- Gündem konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılAkp zamanında Adnan Menderes'in kaldığı işleri yapıyor. Hiçbir farkı yok. Eğitim seviyesini düşürüp her yere yandaş atamak. Bu tür durumlar çağdaşlıktan eğitimden uzaktır. Umarım dönerler diyeceğim de bunlar asla dönmez zaten amaçları belli.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl"ögrenciler" ama neden istemiyor?
Intihal derken?
Cinsiyetci?
belge var mi bunun hakkinda yoksa kafalarina göre mi?
Bence sirf akp li diye istemiyorlar gibime geliyor sağci solcu kavgalari cok oluyor nedense üniversitelerde.
Cinsiyetci olmayan birini üniversitede hayatimda görmedim şahsen- bu konu meşrulastirilmali mi? bence degil ama sokaklara dökülecek kadarda degil.
Ama niye kafalarini bunlara yorarlar o da merak konusu en fazla 4 sene okuyup bidaha görmeyeceksin kimsenin yüzünü.
Eger direkt şahıslara bi saldiri yoksa böyle protestolari cidden sacma buluyorum ve ögrencileride (eğer ögrencilerse) kınıyorum.10 YorumlaBence planlı bir harekat. Eylemler başladı, akabinde abd cnn ve ingiltere bbc canlı yayına başladı, darbe imaları yapılmaya başlandı, malum partiden vatana millete dine imana hakaret edip aşağılayan iki kadın en ön safta yer aldı ve şimdide son olarak polisin müdahalede bulunmamasına rağmen katil polis sloganları atılmaya başlandı. Öğrenciler haklı veya haksız bilmiyorum ama şu an olaylar terörün istediği yönde ilerliyor.
41 Yorumla- +1 yıl
Öğrenciler bazı sonradan katılan gruplar yüzünden suçlanıyor şu an. Videolarda görünen öğrencilerin olduğu grubu biliyoruz. Eylem metnimizde olanları da çarpıtıp farklı yönlere çekmeye çalışan insanlardı. Okulumuzun grubundaki o insanlara söylenen sözleri görseniz eminim anlardınız bizim de onların yaptıklarını yanlış bulduğumuzu.
+1 yılBı rektörün kariyerine bakmak lazım önce, siyasi görüşüne değil... bu toplumda herkezin bir siyasi görüşü var. Cumhurbaşkanı bu kişide bi kapasite görmüş ki atamış... Biz daha önce çok rektörler gördük ikna odalarında giyimi kuşamı için baskı yapan... Eğer bu gençliğin itirazı ideolojik değil diyorsanız o zaman bi adamın neyine itiraz ediyorlar? Daha önce vekil adayı olduğu için mi? Peki daha önce rektör olup şimdi chp''de siyaset yapanlar... onlar ayrıcalıklı insanlar mıydı? Siyasi görüş ile akademik görüş yaptığı işte ayrılmıyorsa o zaman hep beraber itiraz edelim.
32 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim diyorsun işte ikna odaları falan. Taraflı şeyler bunlar kötü. Rektör o zaman siyasi olarak gelmemeli.
- +1 yıl
Daha bu rektörün neyini gördünüz ki? önyargılar ah önyargılar...
+1 yılHaklarını bu şekilde savunmaları abartılıydı hele ki virüs zamanında hepsi yan yana göt göte.. Hadi onu da geçtim polise saldırmak ne. Hadddii onu da geçtim yaptıkları eylem tam da kadına hayvana şiddete karşı yapılacak eylem şekerindeydi ama malesef herkes kendi çıkarında..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMantıklı buluyorum.
Bu karanlık günlerde vasıfsız insanların tek bir kişinin emriyle istediği yere gelmesi ve o kadar kabiliyetli insanların çörüyüp gitmesi ülkeyi baya Bi geriledi.
Küçğk de olsa bir umut ışığı görüyorum ülkemizin gençleri adına.
Umarım beni silivriye atmazlar10 Yorumla
+1 yılRektör hırsız olabilir, rektör siyasi yandaş olabilir rektör kötü pis adam olabilir tepki gösterirsinde
Polise katil polis demek acaba hangi Türkiye düşmanlığı seviyesi 😏 amaç rektörden çok Türk düşmanlığı ve terör estirmeye benziyor daha çok polise katil diyenler ancak PKK lı olur.20 Yorumla
+1 yılSonuna kadar haklılar. Artık defolup yok olmalı bu zihniyet.
712 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@ÖLÇÜSÜZ neyin nasıl yapıldığını, Boğaziçi üniversitesinin ne üniversitesi olduğunu ve dahasını bizler çok iyi biliyoruz. Olayı çarpıtmayın. İnsanların, oh encilerin nelere tepki gösterdiği ortada. Bir tane kurum gösterin adamlarının olmadığı. Ahahaha. Bu da mı tesadüf? Hayırdır ne oluyoruz, bütün bilim (!) adamları akademisyenler hocalar bunlardan mı çıkmaya başladı.
- +1 yıl
Neden rengarenk değiliz, soylesene? Neden?
- +1 yıl
cb her yere istediği adamı atıyor zaten. Mesele rektörler mi sadece sanıyorsun? Bakkalcıyı bile istediği adamdan yapacak artık. Nefes almak için dışarı çıkamıyoruz, anladınız mı? Neden tek tip olmak zorunda bir ülke! Neden!!!
- +1 yıl
Adamın akademik kariyeri hakkında en ufak bir bilgiye sahip olduğunu sanmıyorum... Bu AKP CHP veya bir başkası için fark etmez... Her hükümet kritik konumlars kendi adamlarını atamak ister... Ben buna karşıyım... Liyakat esas olmalı... Bu rektör de bence hal ediyor... Eğer hak etmeyen birisini atamış olsalar bende buna tepki gösterirdim... Ki atanan kişi bir profesör yani
- +1 yıl
@ÖLÇÜSÜZ allahim sana geliyorum. Adamın akademik kariyeri umrumda mı yahu? Akademik bilmemnesi dolu doludur eee? sanattan anlıyor mu cevap versene bana? Hangi akapellayi biliyor, hangi bestecileri ressamları tanıyor, hele cevap ver bakayım? Sen Boğaziçi üniversitesinin nasıl bir üniversite olduğunu bildiğine emin misin? Rektör dediğin siyasete yakın olmaz. Her tarafa her tipe her düşünceye kolu uzanan biri olmalıdır. Bana atanan rektörün sanatla bağlantısını hemen bulup buraya kaynak olarak sabitliyorsun. Hemen.
- +1 yıl
Bu ülkenin en büyük sıkıntısı , mesleğini iyi yapmayı akademik (!) anlamda iyi olmakla sınırlı sanıyor. Sanattan anlayacak arkadaşım her rektör. cb atar, sonra böyle kırmızı kırmızı mühürlenir işte. Gözaltına alsalar nolacak öğrencileri. Bu ülkenin ve basindakilerinin diğer kesimi hiçe saymasindan bıktık usandık. Sınırı fazlasıyla aştı bu zihniyet, anlıyor musunuz!
- +1 yıl
Ülkede o kadar sıkıntı var ki... 2 tane resim sergisine katılmadı diye sıkıntımı oluyor... Memlekette her şey güllük gülistanlık da bu adamlar mı gitmedi... Düşünce yapısına bak... Sanat la uğraşmıyor diye rektör olamazmış... Senin nefes alman la rektörün alakası ne... Sen işini yap... Herkes layıkıyla işini yaparsa millet operaya da gider, tiyatroya da veya sergiye de
- +1 yıl
Terazideki dengesizliği göremiyorsanız bana tek kelime daha yazmayın!
- +1 yıl
Sanatla alay edemezsin sen!!! Sen sanatın ne yarattığını biliyor musun ey Malatyalı. Malatyayi da çok iyi bilirim. Önce sanatı bir keşfet sonra gel burda rektör tartismasina gir benimle. Okullarda öğrencilere (belki senin de çocuğuna) kokuşmuş beyinli öğretmenler tarafından neler empoze ediliyor biliyor musun sen bunları. Hangi öğretmen kendini geliştiriyor söylesene. Eğitim her şeyin başı diyoruz. Hepsi siyasi yonelimini düşüncelerini inanclarini ogrencilere yapıştırma derdinde. Sanattan anlıyor olsaydın beni ilk cumlemle anlamış olurdun. Sanatsizliktan bu haldesiniz bütün bu zihniyet.
Üniversiteler teröristlerin en çabuk galyana getirecekleri yerlerdir öğrenciler sağ duyulu olsunlar burda akıllı olan öğrenci bu tarz eylemlere katılıp haytının geri kalanını mahvetmez. Oraya rektör diye maymun oturtsak okumak isteyen öğrenci yine okur rektörün bir öğrenciye yüzde 10 luk etkisi yoktur.
11 Yorumla- +1 yıl
Burada şöyle düşün kimse kimsenin okuma hakkını elinden alamaz okuyan insan zaten Okur. Bu konuda yerden göğe kadar haklısın. ancak buradaki Ana tema Türkiye'de yapılan hırsızlıklara susuldu yolsuzluklara susuldu cinayetler'e susuldu ama artık BU ÜLKENİN GENÇLERİ GÖZÜNÜ AÇTI. Yolsuzluklar ve yanlışlar karşısında duran bir genç millet var...
+1 yılGerekli .
Bir yerlerde ses çıkarılması gerekiyordu eğitime müdahale konusunda.56 Yorumla- +1 yıl
Ben parti tutmuyorum her elestirene CHP li dediğine göre sen fanatik bir hükümet yanlisisin.
- +1 yıl
Belli neci olduğun soylemene gerek yoktu. Ben bir kişi tarafından atanan herşeyin sorgulanması taraftarıyım. Bunun da parti ile ilgili olduğunu düşünmüyorum. Belli bir kurul tarafından yapılmalı atamalar . Eğitime siyasetin karışmaması taraftarıyım ayrıca. sadece elestirmek için yazmiyorsan dediklerimi anlamissindir bir kisinin eline hiçbirsey hiçbir kurum bırakılmamalı. Bu benim görüşüm sana uymuyorsa uymuyordur bu senin de benim de kesin haklı olduğumu göstermez. Sen başkalarına saçma sapan derken düşüncesini dinlemek için değil sadece kendini haklı çıkarmak icin konuştukça sağcı kesimi de kötü gösterirsin bilgin olsun brocum. Hadi eyvallah.
- +1 yıl
Ben temsil ediyon demedim ettiğini düşünüp görüş yazmisin cevap verdim
öğrenciler hakkının peşide helal olsun bu ülkenin gençlerinin haksızlığa tavranın böyle olması çok güzel ki gelecekte daha adil bir ülkede yaşayalım geçmiş insanlardan bir hayır yok görüyoruz ki
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAl işte bu ülkenin kurtuluşu bunlar. Tüm ülke bunlar gibi olsa şu an uzaydaydık
82 Yorumla- +1 yıl
TÜRK GENCİ ARTIK GÖZÜNÜ AÇTI İŞSİZLİK BU KADAR ARTINCA ARTIK GERÇEKLERİ GÖRMEYE BAŞLADI.
Cevap sahibi+1 yıl@selimcatak28 açsa da birşey değişmiyor ki. Hırsızlar aşırı güçlendi heryere virüs gibi yayıldı. Bu bize en az 50 yıla mal olacak malesef.
+1 yılRektör atanmaz, rektör seçilir. Bazıları yazmış işte adamın çok iyi icraatları falan var diye. İcraatı olsa ne yazar isterse dünyanın en iyi yöneticisi olsun, seçilmeden gelmemesi lazım.
10 YorumlaOgrencilere ne garezleri var anlamadim gram sevilmiyoruz gram
40 Yorumla
+1 yılŞebekliğin luzumu yok herkes yerini haddini bilmeli
83 Yorumlaterorist diyorlar ya ayar oluyorum.. tabii canım, PKK'lılara lahmacunları da ben ısmarlamıştım zamanında.. yoksa bu hükümet miydi? Hatırlayamadım
10 Yorumla
+1 yılöğrenciler haklılar, zaten ülkede eğitim yerlerde bir de siyasi görüşü bilimi hiçe sayan bir partinin elemanı orayı daha da beter yapar.
10 YorumlaBeyfendi nasil istiyorsa oyle yapiyor bizim millet hala padisahim cok yasa ama bi gün kendi canlari yaninca anlayacaklar
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHaklılar. Kayyumla rektör atamak ilgili okulu aşağılamaktır.
40 Yorumla Bunlar öğrenci değil terörist. Hepsinin tespit edilip okuldan kayıtları silinmelidir. Polise saldırmak ne demek! Kendilerine gelsinler. Bizim polisimiz yanlız değil! Hepsini alıcaksın içeri.
40 YorumlaRektörün AKP lisi CHP lisi olmaz. Bunlar itiraz ediyorlar ama CHP li biri atansaydı ses çıkarmazlardı. En iyisini devlet bilir. Karara saygı duymak gerekir. Önceki rektörün ne bok olduğunu herkes biliyor. Ön yargı ile yaklaşmamak gerek. Belki bu yeni atanan rektör işinin ehli, siyasi görüşünüz yüzünden adamı neden eleştiriyorsunuz?
40 YorumlaÖğrencimi terörist mi bu kansızlar... Ulan bizde okul okuduk... Rektörün adını hiç bir zaman duymadım... Banane rektörden... Bunların eğitim hayatı bitirilmeli... yeterince terörist var zaten
22 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTürkiye özgür bir ülke değil. Haklarını savunamazsın.
50 Yorumla
+1 yılOlayı bilmiyorum ama ak partiden nefret ederim. Nefret en güçlü duygudur. Ortak sevgi değil ortak nefret grupları daha güçlüdür. Aynı kafadayım. Kim olursan ol, ak partiden nefret ediyorsan yanımdasın.
00 Yorumla
+1 yılRektör boş bi adam olsa tamam da kariyerinde çok iyi işleri var. Kazanç böyle rektör. Seçim olsa da seçilmiş olarak gelirdi.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılacaba atanan rektör chpli veya hdpli olsaydı ögrenciler aynı tepkiyi verirler miydi?
1015 Yorumla- +1 yıl
@drzola 👍
Cevap sahibi+1 yıl@drzola yo rektörü CB atar. buna da kimse karışamaz.
- +1 yıl
CB 👎👎👎 okey?
Cevap sahibi+1 yıl@drzola kayyumu cb atar ama?
- +1 yıl
Özerk olan üniversitelere kurum içinde rektör adayı seçersin anlarım da, kurum dışında alakasız birini atamak da özerkliğe sığmaz işte evladım. Fanatik olmak siyasette kimseye fayda getirmez bunun olgunluğunu anlayın artık. CB hangi partiden olursa olsun farketmez benim için her türlü saygı duyarım, ama yapılan hataların ve yanlışların da eleştirilmesi gerekir ve eleştiriler doğrultusunda bu tür adalet sistemleri geliştirilmesi gerekir ki daha mede ve daha gelişmiş bir toplum olabileli. Burda kimse CB ye hakaret falan etmiyor, saygısızlık ta etmiyor, ama bazı kesim akılsız fanatikler ha bire aynı şeyleri tekrar ediyor. Bunlar itiraz edenlerin arasında da var itiraz etmeyenlerin arasında da var. Ben ce asıl saygısızlığı bu fanatikler yapiyor.
Cevap sahibi+1 yıl@drzola bence siz fanatiklik yapıyorsunuz atanan adamın geçmişini bi incelediniz mi? nerede okumuş ne yapmış konuşmalarını dinlediniz mi acaba? varsa yokta akpli oluşu gündemde şu an.. yoksa egitim konusunda nerde oldugu kimsenin umrunda degil
- +1 yıl
Evet hanımefendi baktım geçmişine biraz, ama halen yanlış anlamakta ısrar ediyorsunuz. Ben size siyasi olarak tarafsız olduğumu söyledim. Hangi parti olursa olsun yaptıklarıyla, takdir etmek gurur duyma haklarım olduğu gibi eleştirme haklarım da var. Siz de üniversitelerin özerk kurumlar olduğunu ve ne anlama geldiğini biraz araştırın bence.
- +1 yıl
@drzola anlamadım? Bana mi yazdınız?
- +1 yıl
Uzunca bir süre Boğaziçi rektörünü kendi akademisyen kadrosundan seçiyordu. @dusunmektukenmektir En son seçimde seçilen rektör yerine ondan bi tık daha az oy alan Mehmed bey atandı. Ona genel olarak bu kadar çok ses çıkmadı çünkü okul içinden, okulun kadrosundan seçildi. Ancak bu seferki öyle değil. Okulumuzda akademisyen olmayan bir insan atandı ve bizim derdimiz bu.
- +1 yıl
Görüş sahibi seni etiketleyemiyorum ama bu dediklerim ve önceki d3diklerim sanaydı. Eğer tartışmalara dikkat etseydiniz doktorada intihal, ingilizce de yetersizlik gibi konularda bolca eleştiri aldığını ve bunun kabul edilemez olduğunu görürdünüz. Intihal yok diyenler için, 1. sınıfta yazdığım haftalık lab raporunda bile onun yaptığı intihali yapmadım. Çünkü hocalar BÖYLE YAPAN ARKADAŞLAR 0 ALIR, BU INTIHALDIR diye basa basa söyledi. Birinin yazdığı herhangi bir şeyi tırnak içine alarak bile tamamını alamazsın, 1 cümle bile yeterli intihal olmasi için.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖğrenciler haklı. Boğaziçi'ni susturunca Z kuşağının oyları iktidara akacak sanıyorlar. Paradigmanın İflası.
77 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBeğenmeyenlerden ricam. Neyi yanlış yazdım?
- +1 yıl
Bastan aşağı yanlış yazmışsın. Öğrenci değildi militandı hepsi
- +1 yıl
@ateşsinova Sen orada mıydın? Eylem ilk başladığında gayet normal bir şekilde sürüyordu. Rektörü protesto etmek için oraya toplanan grup daha sonraları dağılmaya başlayınca sempatizan gruplar bir araya gelip olay çıkardı. Arada da bir sürü öğrenci kaldı. Izlediğiniz 3-5 videoyla yorum yapıyorsunuz.
- +1 yıl
Ha bire sormuşsunuz orda miydin diye. Yo değildim. Ama suratına su şişeleri atılan abim ordaydı.
Cevap sahibi+1 yıl@ateşsinova ben öğrenci diyorum. Militanı engelleyecek olan polistir. Bkğaziçi rektör seçiminde bir gelenek oluşmuş. Uzun yıllardıt. Saygı duymak lazım. Atatürk ne demiş? CAMİYE-KIŞLAYA-MOKULA SİYASETİ SOKMAYIN. Bilim yuvaları özgün olmalı. Bugün buna itiraz etmeyen, bana ne diyen genç, yarın mavi vatana da bana ne der.
- Gündem konusunda 896 cevap paylaştı.
+1 yılOnlar teröristler, nasıl bunu kabul etmezler? Gezici bunlar, fetö ruhu bu! der şimdi reisicumhurumuz
10 Yorumla
+1 yılAile şirketi gibi yönetilen bir ülkeden ne beklenirdiki zaten
10 Yorumla
+1 yılEve gittiğin zaman annemin babamın yerine kayyum atarlar diye korkmaya başladım artık 😂😂
10 YorumlaTürkiyenin darbe ile yönetilmesi gibi bir metafor iktidarı mevcut
10 YorumlaZaten bu da Tayyibin şeyindeydi bunu yapacağınıza Tayyibe oy vermeyin o zaman
10 YorumlaKisiler arasindaki siyasi çatişma egitimi yok eder.
10 YorumlaHerşeye siyayeti dayatmalarından çok sıkıldım. Ya yandaşlık ya hapis. Özgürlük yok. Üretim yok.. Ne diyim.
65 Yorumla- +1 yıl
😅 Hahahshs ülke hakkında gram fikri olmayan a haber izleyen tek vasfı pka savunmak olan gereksiz gelmiş ülkenin güncel durumunu beğeniyor. Bu arada tiktok çeken bir birey değilim ama emin olun tiktok çeken gençlerin bile bir fikri duruşu göz izam mantık gibi olgular hakkında biraz fikirleri var.
- +1 yıl
İşte dediğimi bir kez daha doğruladın... ülkenin hangi alanlarda ne üretimi yaptığını, hangi kaynaklardan neler ürettiğini, enerjisini nasıl temin ettiğini, hangi yenilenebilir kaynaktan ne kadar enerji elde ettiğini, ve dünyada sıralamaları nı, hangi madenlerin nasıl çıkarıldığı, nasıl işlendiği, satıldığı pazarları... Ülke savunma sanayisi ve askeri durumunu, Türkiye ye yapılacak yatırımları, ihracatın ithalatı karşılama oranını, vb şeyleri tek tek sayabilirim sana... Peki sen ne biliyorsun... Bir hiç... Farkındayım
Gündem konusunda 616 cevap paylaştı. Bu gosteriler de siyasi, farkli bir partiden olsa böyle tepki gelir miydi? Ben bu gosterileri samimi bulmuyorum... neye itiraz ediyorlarsa aynu zihniyet...
21 Yorumla
+1 yılBu sapıkların, sapkınların başına Adolf Hitler kayyum olarak atanmalı.
Azmışlar, kudurmuşlar.
Okumuş or*spu olacağım diyen zihniyetin başına Kazıkçı Voyvoda bile uygundur.10 Yorumla
+1 yılGözaltına alınan kişilerin çoğu öğrenci değil. Bu protesto masum mudur?
42 Yorumla- +1 yıl
Hangi belge ve bilgiye dayanarak bunu söylüyorsun susturulmuş basının haberlerine dayanarak mı? Hem protesto haklı bir durum için masum olmasa da haklı bir duruş.
- +1 yıl
Bunu basın mı araştırıyor emniyet mi?
Kişiler masum ve haklı ise haklarını terör örgütleriyle beraber değil yasal yollarla aramalı. Bu şekilde ne haklı ne masum.
+1 yılYürüyün aslanlar durmak yok susmak yok. Sıra size gelmeden kesin kafalarını çokluğu yenemezler. Sizinleyiz!!!
25 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılO polise saldıranların hepsi okullardan atılmalılar. Öğrencilikten çıksınlar madem dertleri terör estirmek, gitsinler dağa.
20 Yorumla
+1 yılHaklılar ve destek olmak için orada olmayı çok isterdim ancak yine onlar istediklerini yaptıracaklar kimseyi dinlemeyecekler. 3-5 çapulcuyuz onlara göre...
10 Yorumlatakdir ediyorum o öğrencileri
70 Yorumla
+1 yılhaklılar tabiki koskoca rektör bir ülkede torpille alınamaz... daha neler konuşurum da silivri soğuk
20 Yorumla
+1 yılCidden artık yeter bir dursunlar yerlerinde artık
51 Yorumla- +1 yıl
Beğenmeyen insancıgi da anlamadım cok batti herhalde
+1 yılBir gün bugünlerde geçecek, geriye zulümlerinin görüntü kayıtları kalacak geriye
10 Yorumla
+1 yılÖğrenci dediklerinizin yarısından fazlası terörist çıktı. Ne algısı yapıyorsunuz hala. Devletimizin ve polisimizin yanındayız.
30 Yorumla
+1 yılHaklılar
90 Yorumla
+1 yılOlur iste genclik boyle bir sey kan fokur fokur
20 Yorumla
+1 yılÜlkede kargaşa bitmiyor ki aqq
10 Yorumla
+1 yıloğuz Atay eylembilim kitabı geldi aklıma
10 Yorumla
+1 yılİş çığrından çıktı.
Hakkımızda hayırlısı.10 YorumlaAdımmadım demokrasiden kopuş
10 YorumlaSonuna kadar haklılar