AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Ya ben böyle bir insanla konuşmayı korkardım ona yaptı sana da yapabilir yani
Bir kıza yazınca hemen sapik oluruz ama bu kızlar gider bir katilin altına yatmak için can atar işte.
Deveye diken insana sken diye bir söz var dimi
en az onun kadar hastalar ve tedavi olmaları gerekiyor diyorum
bi tiplerle birlikte olan sonucuna katlanır e diyeyim bile bile gidiyorlar
Yazık yemin ediyorum ya bunların ölmesi reva. Ölseler üzülmem
İyi olmuş or*spu çocuğuna anasını s*ktiğimin oğlu yürüsün şimdi g*tüne baka baka a*ını ızdırabını s*ktiğimin sakalına boşaldığımın oğlu
Ankarali erkeklerden nefret ediyorum bjrini tanidim oda boyleydi
Erkeklerden diye genelleme yapma istersen
@TayyarRA yaparim alla halla
Ben evde çay içerken niye benden nefret ediyorsun ki? Biri öyle diye hepimiz öyle miyiz?
Tamam bunlara söyleyebilirsin bunu, ben buna laf etmiyorum farkındaysan. Ankaralı erkekler diyerek beni de o kategoriye soktun ben niye aynı durumdayım onu bilmiyorum.
@TayyarRA k bakma kardes hayatima duzgun ve bu dusuncemi degistirecek bir ankarali cikmayana kadar bu goruste olmaya devam edicem
O hayatına girenlerden nefret et. Düzgün birisi girse de sen bu kör gözlerle onu da sokarsın diğerlerinin yanına. Neyse vesselam edelim yolumuza bakalım. Bu arada ben Ankaralıyım kardeş deme ihtimalin yüzde 0’lara düştü. O kelimeyi kullanma lütfen.
Hadi iyi geceler sana
Ankaralı değilim ama zoruma gitti
İnsan tercihlerinin sonucudur, kızlar böyle zengin peşinden koşmaya devam etsin. Bunun sonu gelmez bunun önü kesilmeyecek zaten.
toplum olarak kendimizi update etmemiz lazım. yoksa bu gidiş hiç hayra alamet değil. biz kaybolan hayatlara ağlarken bu psikopatın koynuna girmeye meraklı ne kadar kadın varmış.
Bide bunun takipcisi mi var yaa yazik gercekten yazik
Ülkenin son hali millet eskortlara bacım diyor ama onlar bunu geçim kaynağı olarak görüyor asıl Orosbular bu heriflerin bu halini bile bile yazanlar
bu yüzü veren kadınların aklına tükürüyüm umarım ömür boyu böyle insanlarla muhattap olurlar düzgün insanlardan uzakta.
Bazı kadınlar çok aptal
Aptal mı urosbu mu karar ver 😃
Söylenecek tek bir şey var aslında bu kadar basit olunmaz.
Yuh artık, Hoşlanıyorlarmı?
Böyle kişilerle bilerek evlenip, Dayak yiyenlere salak diyorum.
Eminim benim gibi düşünen insanlar var.
Gerçekten yazık akıllanmaz bizim milletimiz hâlâ bu adam nasıl dışarıda anlamıyorum yazık ki ne yazık
Öyle bir namussuzu bile destekleyenlerin yeri cehennem dünyası kabiri olsun
canlı yayınlarda '' sen aslında iyi birisin, sen çok tatlı gelmeye başladın bana '' yazan kızlar var...
@DeliMiNedir erkegin de kizin da idam edilmesi gerekenleri var işte;(
İnsanlık kuralları insanlar için geçerlidir şaşırmadım bunlar devam edebilir hayatına.
Yazık...
Az önce görmüştüm çok iğrenç gerçekten. Ya siz bir kadınsınız nasıl bu kadar aşağılık bir insana yazıyorsunuz hepsini geç ona yazmaları bile iğrençlik.
Sıfata bak m.. çarpılmış la bebe gardaş 😂 @Sky_walker
Bu kadınların hepsine yazıklar olsun. Adam katil neyse demek ölmek istiyorlar.
Kızlar bu tip erkekleri seviyor kızlar gerçekten hakediyor
Tek kelimeyle iğrenc.
Bence öldürdüğü kızın da bunlardan farkı yok. aklı başında hiç kimse bu adamla yan yana gelmez.
Allah'ım ne buluyorlar böyle krolar da 🤦
Bu kadınların hepsine beyin alacam.
bi beyin ne kadar
Böyleleri her şeyi hak ediyor. Beyinsizler.
Şu halde o kızlara acirsam namerdim lan
Zaten ondanda bu beklenir.
Zerre kadar umrumda değil. Beni ilgilendiren bir şey yok. Kim ne b. k yerse yesin. Milletin özel hayatının ifşa edilmesi doğru bir şey değil.
midem bulandı bu ne rezillik
gerçekten igrenç bu kasdınlar
Helal olsun hackleyen çoçuğa
Bunun gibi rahatsız tipler
Ne düşünebilirim ki... Her şey gayet ortada.
Bu kızları parayla çok rahat avucuna alırsın sjxjs
Bazıları bela seviyor demek ki
Kadınlar böyle işte. Fazla söze gerek yok.
Buna yazanların hepsi beyinsiz oppu
Buna cevap veren kadınlar da ayrı bi mal ya
Bence yarısı fake hesap bunların
İnanmak istemiyor dimi insan :D ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsa bile şu 40 bin takipçiyi kimse açıklayamaz. Eminim gördüğümüzden daha fazlası bile vardır
Yok artık ya cidden midem kalktı
Bu ülkede her kadın böyle.
TV de suratına tükürür bu piçiin. Ama bi yerde karşılaşsa nolur beni siik diye yalvarır.
Çünkü kadın olmak bunu gerektirir. YAVUŞAKKLIK, 2 YÜZLÜLÜK, DÖNEKLIK, SOZÜNE GÜVENİLMEYEN
@Retroyss Türkiyede her kadın böyle çünkü kadın olmak bunu gerektirir demen ne kadar doğru ve hangi zihniyetle diyebiliyorsun bunu? nasıl böyle bir konuda genelleme yapabiliyorsun şu an o kızlardan daha cahil ve aptal göründüğünün farkındasındır umarım
Bayan arkadaşlardan çok güzel tepkiler görünce, bu olayı gördüğümdeki umutsuzluğu bi aşabildim. İyiler hala azınlıkta değil çok şükür. En çok kendi hemcinslerine doğrudan ya da dolaylı yoldan zarar veren bu yaratıklar üzerinden genelleme yapılmasını çok yanlış buluyorum şahsen
@selinnyagcii kardeşim senin cinsiyetin kadın. Senin bi tabiatın bi doğan var, erkeğin de kendi tabiatı doğası var. Keskin çizgilerle ayrılmış..
Senin doğanda döneklik, kaypaklık, yavuşakklık var. Bilerek böyle ağır konuşuyorum ki demek istediğim anlaşılsın. Kadın olmak böyledir. Kadında duruş aranmaz, omurga aranmaz, lafına sözüne güvenilmez.
"Mert" neden kadın ismi değil de erkek ismi? Mert, yiğit, özü sözü bir sıfatı neden 1000 lerce yıldır erkeklere yakıştırılmış? Bi düşün derim.
@Retroyss yazık kafana cidden...
@Retroyss Mert ismi erkeklere koyulunca her erkek o ismin özelliklerini taşımıyor maalesef emin ol ki bu dünyada bazı erkelerden daha mert kadınlar var...
@Retroyss Cümlelerinide bi' akıl süzgecinden geçir öyle yaz..
@Güll1234 taşır veya taşımaz. O kişinin kendisiyle alakalı.
Ben kadın ve erkek doğasını resmettim. Bunu da örnek veriyorum. Mantığını anla diye.
@Retroyss böyle bi' mantık yok kendi ağzınla söylüyorsun her şey kişinin kendisinde bitiyor genelleme yapmak doğru değil.
Ayrıca o kadına yakıştırdığın tabirler falan hiç hoş değil ben burda ağzımı bozmak istemiyoru neyse...
konuşmaya da değmezsinnn.
Birader senin hayatındaki kadınlar nasıl bilmiyorum ama kadınlığın doğasında böyle bişey yok. Üç beş lavuk itlik yapınca erkekliği temsil etmiş olmadığı gibi bunlarda kadınlığım doğasını resmetmiyor yani anladın? O bahsettiğin ismi eril yapanda içeriği değil. Sabredeyim diyorum ama sabrını taşırıyosun insanın. Seviyeli ol biraz
@Güll1234 herkes herkese ne tabirler kullaniyor. Çogu kadına göre bütün erkekler sapık, bütün erkekler tecavüzcü, bütün erkekler şöyle böyle...
Ama bunu diyenler, gidip bi KATİLE çırılçıplak fotograf gönderiyor, beni siik diye yalvarıyor, evli olduğu halde randevu ayarlamaya çalışıyor.
Bu kadar olayın içinde mesele sadece benim tabirim mi : ) Bu insanlara ne denir?
O zaman cinayet diye oturup ağlamayın abi. Kendiniz gidiyorsunuz kendi seçiminiz. Bundan tüm erkekleri sorumlu tutamazsınız. Bizleri bağlamıyor
@Retroyss Hayatım boyunca senin kadar cahil birini görmedim ve o kadar kara cahilsin ki şu an kendinden utanman gerekirken hala konuşmaya haklı çıkmaya çalışmaya devam etmen ve mertliği bir isimle bağdaştırman cidden trajikomik senin adına çok üzüldüm bu yakıştırmaları annene ya da kız kardeşlerine dediğini de unutma
"Kendi düşen ağlamaz"
Gerçekten yazık utanç verici durum
Ölümü tatmak istiyorlar hehrlade
Anasının leşini s.
Bence ümit bunları bilerek yaptı
rezil oldu zaten rezildi.
Ülkenin yarısı oros pu diyorum inanmiyorsunuz
üzüntü veren bir tablo
Gerçek mi bu ya
Olmamasını istedin sende değil mi :D o kadar vahim bi haldeyiz toplum olarak
İnsanlarda kus kadar akil yok valla
Maalesef öyle. Akıl, ahlak, insanlık hiçbişey yok. Midesizler
Uçkurdan başka düşündükleri hic birşey yok
Uçkur düşünmelerinde değilim. Karşındaki adam yakışıklı düzgün bi tip olsa tamamda... Hem katil olduğunu herkes biliyor hem at hırsızı. Bunun gibi dümbeleklerin koynuna girmeye dünden razı onlarca insan var. Bunlar yarın bir gün ölse zerre üzülmem
Yazıklar olsun
Şu kadınlar yüzünden kadın olmaktan utanıyorum.
Onun kadar hasta insanlar bir araya toplanmış
O kim be
boş işler
Çok yazık sapkınlıklarıyla haşrolunsunlar inşallah
Mazoşist kardeşim Türk Karısı
içerikleri okudum ben baya sapıkçaydıı