+1 yılToplumda nasıl ön plana çıktığınızın, haberlerde nasıl pozlar verdiğinizin hiç önemi yok. Dilerseniz ağzı bozuk bir youtuber olun, dilerseniz cinsel organınızı herkese gösterebilen milyonlarca takipçisi olan bir eşcinsel olun, dilerseniz de dine, aileye küfür edin. Siz ön plana çıktığınız anda insanlarda bir hayranlık duygusu oluşuyor sanırım. Ve ben bu hayranlık duyanların zihnen hasta olduğunu düşünüyorum. Şu görseldeki vatandaşın nasıl gündeme geldiği, nasıl iğrenç durumlarla lanse edildiği belli, bu hayranlık ve bile bile lades diyebileceğimiz şekilde irtibat kurma ve hatta nice iffetsiz ilişki taleplerini hangi psikolog açıklayabilir bana? İzahati dahi yok, şu görüntüdeki iğrençlikte gençliğin çok büyük bir bölümü. Pervasız, iffetsiz, ahlaksızlık içinde yüzüyoruz.
Allah gerçekten sonumuzu hayır etsin, birini gördüğümde '' bu topluma nasıl çocuk getirebilirim, korkuyorum'' diye, haksız bulamıyorum.13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler harika yorumun için 🙏 Üstüne diyecek tek kelime yok
- +1 yıl
Estağfurullah, keşke bir şeyler daha farklı olabilseydi...
Soran+1 yıl:-((
En İyi Cevaplar
Biz sevgiyi ararken, sevdiğimizin sıcak bir nefesinde hafif ılımanlık hissetsek , ‘ ne oldu sana verdiğin nefes üşütüyor hislerimi ‘ duygusunda severken;
bedensel zevklerin peşine düşmüş insanların toplumsal düzeni bozan insanlara olan sevdası canımızı acıtıyor.
fikirsel duyguların verdiği zevki inceliği hissiyatı bu nedensel hazlar peşinde koşan aynı zamanda peşinden koştuğu insanın azılı bir katil olması, kadını değersizleştirmesi diye şerefsiz hakkında birçok düşüncelere başvururken, gördüklerimiz kadınlarımızın zaten kendisini değersizleştirmiş olmasıydı..
Kadın ve adamların düşüncesi;
’Sahi Biz şimdi Kimi seveceğiz? ‘.. yazık..12 Yorumla
Soran+1 yılŞunu farkettim ki gerçekten bu aşağılık karaktersizleri görmek galiba en çok ince insanlara ağır geliyor. Şunların varlığı bile deli ediyor insanı. Kadınların imajını en çok sarsan bunlar olduğu yetmiyor gibi onların birde ölümüne neden oluyorlar dolaylı yollardan. Harika yorumun için teşekkür ederim bu arada
Bence insanların özelindeki paylaşımları onların izni olmadığı sürece herhangibir yerde paylaşılmamalı, her ne kadar karaktersiz olduğunu düşündüysen bile kişilik haklarına saygılı olmamız lazım.. paylaşıldığı zaman da okumamalıyız okumak hiç etik değil ve onun hayati sectigi yaşam tarzını yargılamak bize kalmadı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Gündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu olaylardan ayrı olarak şu adamın tipine bu kadar mesaj geliyorsa dünta bitmiştir
00 Yorumla
+1 yılBu üslupla konuşan biriyle geçmişi öyle olmasa bile insan bence konuşmamalı ama zaten Aleyna'nın katili olduğu biliniyor : (( insanlığımız aklını kaybediyor sanırım, bunlardan bi tanesine bi șey olsa kendi hatası olucak, göz göre göre ateşin içine atlamak bu. Toplumsal ahlakımızı da kaybetmișiz
37 Yorumla
Soran+1 yılHarika bi noktaya değindin. Tam bir ayaktakımı muhabbeti. Kıza ettiği küfüre tehditlere rağmen kızın hala ona şirin görünmeye çalışması falan. Hadi desem ki katil falan ama tip var. Tam bir at hırsızı. Şu durumu mantıklı şekilde açıklayacak hiçbirşey yok. Kalitesizlik gerçekten. Şunlardan hiçbiriyle aynı ortamda bulunmak istemem. Toplumda insani hiçbir değer kalmamış. Tabi bunlara bakılıp genelleme yapılmaz ama gerçekten vahim bi durumdayız. Şu 40 bin takipçiyle beraber şu soytarıyı uzayın derinliklerine salmak lazım
- +1 yıl
Aynen hepsini uzaya yollasak bize daha iyi bi dünya kalır. Küfürlü konuşan insanlara pek tahammülüm olmuyor malesef, insanların kendilerini bu kadar degersizlestirmeleri karşı cins uğruna çok kötü. Vahim bir durumda olduğumuza katılıyorum artık hiç bi değer yargısı yokmuș gibi zevklerimiz için yaşıyor dünyayı da değersiz kılıyoruz
Soran+1 yılBindik bi alamet gidiyoruz kıyamete gerçekten. Hepsi ayak takımı ya. Kalitesizler. Tam stockholm sendromu cidden. Cahillik ve midesizlikte cabası. Teşekkür ederim yorum için 🙏
- +1 yıl
bu stockholm sendromu değil aptallık
- +1 yıl
bende bana böyle uzun cevaplar verdiğin için teşekkür ederim bu sitede sık rastladığım bir durum değil malum : )
Soran+1 yılGaliba öyle evet. Bu arada güzel yorum oldumu uzun uzun cevap yazıyorum. Yorumun güzeldi baya :) Olayı açıklamada yazarken kendi görüşümü pek katamadım zaten. Benimde ilk midemi bulandıran şey onca küfür ve tehdide rağmen hala şirinlik yapmaya çalışan kafasızlar oldu
- +1 yıl
yorumu beğenmene sevindim öyleyse : )
+1 yılBu hayatta beni artık hiç birşey şaşırtmaz derdim, büyük konuşmuşum. Hayretler içindeyim.
Hepsinin psikolojisi bozuk, hepsi tımarhanelik. Bu bir sapkınlık. Bu insan görünümlü mahluk katil olmasının yanı sıra tam bir karaktersiz. Kelimeler yetse daha neler neler söylenir ama yetmez. Kifayetsiz kalır.
Bedenlerini pazara çıkarmışlar, gönüllü maktüllerin hepsi sıraya dizilmiş. Adeta yarış halindeler hatta. Popülerizmin köleleleri için kriter yok. Katil, tecavüzcü fartketmiyor. Mide bulandırıcı gerçekler. Dünya'yı iyice yaşanmaz hale getiriyorlar.11 Yorumla
Soran+1 yılİçimdekilere tercüman olup yazıya dökmüşsün resmen. Harika tespit. İnsanların önceden bir kırmızı çizgisi olurdu. Artık öyle derdi olan kimse yok. Şu sapıklığın karşısında olan insanları görünce hala iyi kalmaya çalışanlar olarak azınlıkta değiliz diyorum. Gerçekten içlerindeki şey saf kötülük. Umarım hakettiği yaşamı bulurlar...
Hayır ya inanmak istemiyorum. Kendi açtığı hesabı falan olsa keşke midem kalktı. Böyle bir serefsize ne cesaret ne hadle yazarsın ya sen..
73 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim ama neden eksiler bi insan anlamadım. Şahsen noktası virgülüne katılıyorum. Acayip mide bulandırıcı gerçekten
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet, yaptıkları fazlasıyla iğrenç ve mide bulandırıcı. Kadın ticareti yapan, bir kadını ölesiye döven bir erkeğe hâlâ ne diye yazıyorlar anlamıyorum doğrusu.
Fakat fark ettim de erkekler tüm Türk kızlarını görseldeki kadınlar ile aynı kefeye koymuş. Siz hepiniz Ümit gibi misiniz ki biz bu kadınlar gibi olalım?
Büyük konuşmayın, yanlışsa yanlış kimse ölümü hak etmez.
Burada her kızdan nude isteyenler bile şu soruda ahlak bekçisi kesilmiş ya pes. 😂12 Yorumla
Soran+1 yılEvet o çok kötü olmuş. Bunları eleştirirken gelip bazısı genelleme filan yapmış. Bi tanesi kadınların doğasında iki yüzlülük var demeye kadar getirmiş lafı. Aynı manzaranın farklı boyutu resmen. Nerden tutsan elinde kalıyor... Umarım bilinçleniriz artık
Cevap sahibi+1 yılİnşallah..
+1 yılBu ve bunun gibiler seviliyor, değer görüyor diye boşuna demiyoruz. A. mına kodumun beyinsizleri birde ortalıkta iyi adam çıkmıyor karşımıza diye yakınıyorlar. İyi adamdan kasıtlarıda bu p. ç herhalde. O yüzden diyorum bazı kadınlar gerçekten özürlü. Bu devirde iyi adam olmanın bir faydası yok ne yazikki. Bu düşünceyi insanlara düşündürtenlere lanet olsun!
30 YorumlaBazı kızlarda gerçekten kedinin süleği kadar akıl yok kafalar algıları o kadar saçmalık yapıyorlarki çekeceği acıyı bile bile yaşanacak olumsuzluklarin bile bile üstüne gidiyor lar bazı kızlar gerçekten kendine tüm kötü durumları mustehak kılıyor lar kendilerine canı acıyınca bütün erkekler böyle derler komik
20 Yorumla
+1 yılYa kadınlar tehlikeli, serseri ruhlu, sert görünümlü erkekleri çekici bulur anlarım da o kadın katili, bir psikopat ya onda ne buldunuz anlamıyorum ki.
Hiç mi kadınlık gururunuz yok? Hayatınızın hiç mi önemi yok?
Bu nasıl karaktersizlik, nasıl bir midesizliktir?10 Yorumla
+1 yılHer kadının hayatına en az bir psikopat girmiştir. Bu hayatın olağan akışında var. Adam senin giremediğin ortamlara giriyor ve tanınıyor. Statüsü yüksek. Parası var. İyi arabalara binebiliyor ve kaliteli mekanlarda takılabiliyor. Tipi mipi de fena değil. Herhangi bir kadının böyle bir adamdan etkilenmemesi olanaksız. Katil midir değil midir bilemem ama öyle olsa bile kadınların bunu iplediğini sanmıyorum.
10 Yorumla
Kızlar Tüm genellemeler yanlıştır fakat istisnalar kaideyi bozmaz diyerek ortamı karıştırıyorum.
Bakınız; Kadınların efendi adam yerine p*ç tercih etmesi.
Ekran görtünleri bunun kanıtıdır.10 Yorumla
+1 yılKardeşim biz diyince kadın düşmanı oluyoruz ama işin gerçeği bu. Kadınlar kıro serseri maganda apaçi at hırsızı belinde emanet eksik olmayan nerde bir p*ç ş*refsiz varsa ona hasta oluyor. Öl dese ölüyor, bakma kadın cinayetleri diye bik bik öttüklerine, dertleri o cinayetleri işleyen değil, sen ben gibi onların hakkını savunanlar günah keçisi oluyor onlara göre.
10 Yorumla
+1 yılIğrençin ötesi bu kadar olmaz ya aleyna çakıra ümitcan neler yaptı öldürdü ve hala kadınlar peşinde bunun adam demek istemiyorum adamın a sı yok bunda ve bunlar böyle davranıyor da aynısını bunlara da yapar bazenleri bizim türklere şaşıyorum adeta kaosdan besleniyorlar ve böyle insanlarla aynı havayı soluduğum için nefret ediyorum pis iğrenç varlıklar yazıklar olsun bir can yanmış orada aile kavrulmuş perişan olmuş ve bunların haline birde bakın...
10 YorumlaGündem konusunda 1,4b cevap paylaştı. Böyle insanların sayısı gün geçtikçe katlanarak artmakta. O yüzden ilerde coluk cocuga karıstıgınız zaman cocuklara önce ahlaklı olmayı merhametli olmayı öğretin önceliğiniz bu olsun ha kendinize güvenmiyorsanız da mümkünse üremeyin kardeşim korunun bi şekilde ki çıkmasın o çocuk
30 Yorumla
+1 yılBöyle bir erkeğin yedi boku bile bile kızların böyle konuşması birlikte olmak istemesi nasıl bir zihniyet anlayamıyorum ölmek mi istiyorsunuz? adam sevgilisini öldürmüş ve tüm türkiye biliyor ve sen bunu bile bile birlikte olmak istiyorsun özel fotoğraflarını atıyorsun cidden anlanacak gibi değilsiniz hangi zihniyetle isteyip birlikte oluyorsunuz cidden anlamıyorum çok sinir bozucu
24 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum. Aynı zamanda kaygı verici de. Şahsen ben toplum adına ürperdim şu manzara karşısında. Şiddet aşığı bi toplum olduk son zamanlarda. Kadın profilinde de erkek profilinde de o kadar belirgin ki bu... Ülkede takip edilen sevilen şeyler bu hale getiriyor biraz da. Hepsinden tiksiniyorum artık
- +1 yıl
Aynen öyle gözler önünde olan bir şey var ve bunu bile bile o çocuğa yakın olmaya çalışmak kendini kullandırtıp riske atmak çok ama çok yanlış ve tehlikeli tam tersi uzak durmak için çabalamaları gerekirken yaklaşmaya çalışmaları çok üzücü ve acınası
Soran+1 yılAynı ürkütücü ve üzücü manzara da burda yapılan diğer genellemelerde var. Hepsi birbirini tamamlıyor sanki. Kadınların doğasına iki yüzlülüğü yakıştırmaya kadar varmışlar. Acınası haldeyiz cidden. Ama güzel fikirde olanları görünce umudum artıyor. Teşekkür ederim yorum için 🙏❤
- +1 yıl
Çok haklısın gerçekten bende aynı düşüncedeyim rica ederim :))
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadinin dusmani yine kadin tum kadinlar beraber olsa ayaga kalksa vallahi erkek halimle soyluyorum hic bir erkek kadinlara karisamaz ama iste bu goruntuden sonra ben niye cigeri bes para etmez bazi kadinlar icin kendimi riske atayim ha alin iste hala belki eskisinden fazla kadin ona ilgi duyuyor daha ne diyelim. sozun bittigi yer.
20 Yorumla
+1 yılKadın milleti bazen bazı şeyleri hakediyor demek istemiyorum ama zorla dedirtiyorlar.
Cinayet zanlısı bi adamla bunu bile bile iletişim kurmak istemek ruh hastalığının ileri versiyonu50 YorumlaBöyle olan kadın müsveddeleri, sizden tiksiniyorum.
71 YorumlaBöylw şerefsiz insanlara hala yazan varya dicek kelime bulamıyorum
220 Yorumla
Soran+1 yılNe provakatif bir liboşsun birader iki dk rahat dur ak. Mal mal herkese sataşıyorsun. Fikrinde fikir olsa bari. Sana küfür eden olmamış bile acayip acayip triplere giriyosun adamı hasta ediyosun
Soran+1 yılUlan sana yazarken güncellemeye gitti yazı nasıl bç ah ettiysen...
Artık anladım ki bu ülkede sevmek değer vermek gözünden sakınmak umurlarında değil kadınların. İlla gasp taciz şantaj tecavüz adam yaralama adam öldürme gibi vasıflar olacak ki adam (!) yerine koysunlar.
20 Yorumla
+1 yılErkeklere abazan deniliyor fakat görüyoruz ki bize bunu deyip soyunanlara ne deniyor acaba? Diyip düşünülesi bir durum. Aslında bırakacaksın onları, tek tek s. kip öldürüp atacak bir kenarıya. Kezbansınız ulan işte..! Beyin yerine fındık tozu var..! Hak ettiğinizi bulun.
Sonra vay efendim tehdit edildim
Şantaja uğradım
Diyerek televizyonlarda brifing veren o yelloz abazan kaşarlara acırsam adam değilim. Size bu layık.!00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir iğrençliktir ya. Erkekler kadar kadınlarda bir o kadar iğrenç. Bu insanlar bir de evlenip çocuk yetişterecek. Ümitcan gibi katiller yetiştirirler. Yemin ediyorum millet kafayı yemiş ne yapacaklarını şaşırmış bu dengesizler.
45 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum. Bence işin en korkunç boyutu o. Evli olupta yazan o kadın yarın bir gün çocuğunun yüzüne nasıl bakacak acaba. Ona ne eğitim verebilecek çok merak ettim
- +1 yıl
Böylelerinin yetiştirdiği evlatlar Ümitcan gibi oluyor. Bu insanlar şiddeti destekliyor demek ki. Cidden sonumuz nereye gidiyor bilemiyorum artık. Kafayı yememek elde değil.
Soran+1 yılToplumun haline bu kadar üzüldüğümü hatırlamıyorum. Kendi yaramıza kendimiz tuz basıyoruz. Katiller ve onları yetiştirenler azalmayacak hiç galiba. Ne zaman akıllanacağız acaba merak ediyorum. Teşekkürler yorum için bu arada 🙏
- +1 yıl
Rica ederim. Ben de seninle aynı düşüncedeyim. Bilinçlendikçe cahilleşiyoruz malesef. Bazılarının eğitilmez olduğunu bir kez daha görmüş olduk.
Soran+1 yılKesinlikle öyle
Bence bu tür insanlar kısırlaştırılmalı. Çocuklara oluyor olan...
70 Yorumlaİnsanların cehaletini gerçekten hafife alıyoruz. Adam bu kadar korkunç bir şekilde gündem olduktan sonra onunla yazışan, çıplak fotoğraf ve video paylaşan, hatta onunla buluşup ilişkiye giren kadınlar var.
İnanılır gibi değil.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte bu kadınlar yüzünden kadınların hepsi aynı görülüyor..
Bizde insan gibi kimseyle konuşamıyoruz artık.
Yazık bu pislik birde çocuk mu yetiştirecek
Hepsi birer maktül adayı bunların ölseler gram üzülmem bunlar ölmeyi hak ediyor.
Şu pislikle seks işçileri bile birlikte olmaz. onlar bu k*vaşelerden daha namuslu birde annesi ölmüş çok üzülüyormuş bunlar böyle devam ettikçe ne ümitcanlar çıkar bedenlerini pazara çıkarmışlar keşke aleyna yerine bunlar ölseydi..23 Yorumla- +1 yıl
Maalesef yazanların çoğu o işi yapan tipler. Mesajları gördüm. Midem bulandı
Cevap sahibi+1 yıl😏 Beş parmağın beşi bir değil tabi hepsi pislik hakikaten mide bulandırıcı yahu hadi bu pislik hiç birşey yapmamış olsa bile bu üslupla konuşan biriyle değil birlikte olmak konuşulmaması gerekir bu nedir ya
- +1 yıl
Sorma ya. Gündem kategorisinde başka bir soruda ekli ekşisözlükte
Celladına aşık olmuşsa bir millet,
İster ezan, ister çan dinlet,
İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet,
Müstehaktır ona her türlü zillet.
/Ömer Hayyam/10 YorumlaAbi rezillik ötesi birsey bu ya katil bu adam katil annesinin olmesi bile plandı ya kadınlar gerizakali bu insan denilemicek şahısa amini gotunu atiyor rezil bir toplum
10 YorumlaSizene bizene adam zorla bir şey mi yaptırıyor alan memnun satan memnun yarın biri öldürülünce feministler ortalığı ayağa kaldırır hakediyorlar tercihlerinin bedelini öder herkes
10 Yorumla
Dimi dimi Bütün erkekler potansiyel katil dimi mk
Karılarda hiçbir sorun yok10 Yorumla
+1 yılyazık.. ben şahsen utandım ülkemin kadınlarının bu halinden.. sorsak erkekler birer pislik ve sapık onlar melaike!
20 Yorumla
+1 yılAzmışlar işte normal. Belki bilmiyorlardır bu adamın ne mal olduğunu
53 Yorumla
Soran+1 yılBence biraz iyimserlik olur bu. Zaten daha önceki konuşmalarda kızın biri "Aleyna o yolu kendi seçti. Ben senin öldürdüğüne inanmıyorum" yazmıştı. Mesaj atanların hiçbiri bilmese 40 bin takipçidemi bilmiyor. Akıl almayacak kadar salaklar maalesef
- +1 yıl
O mesaj TikTok’tandı
Soran+1 yılBence değişen çok bişey yok. Tiktoktakilerden daha bilinçsiz olduklarını sanmıyorum. Türkiye'de yaşayan herkes biliyor nerdeyse. Tv izlemesen telefon kullanıyorsun elbet bir yerde karşına çıkıyor
+1 yılŞeref yoksunu p*ç iştr nolcak iyi olmuş ona bide ona yvşayan kızlar varya haysiyyetlerine tüküreyim
30 Yorumla- Gündem konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılSasirmamak lazim bir suru ruh hastasiyla ic ice yasiyoruz. Imkan bulup ortaya cikarmiyorlar bunu sadece.
40 Yorumla bu adamı nasıl mideleri kaldırıyor anlayabilmiş değilim
36 Yorumla- +1 yıl
Bende anlamış değilim saygıdeğer vatandaşım
- +1 yıl
Ben naptım saygıdeğer vatandaşım 😅
- +1 yıl
Haklı olabilirsiniz saygıdeğer vatandaşım 😅
+1 yılAnlıyoruz ki bazı kimseler asla akıllanmayacak ve yaşananlardan zerre etkilenmeyip ders çıkarmayacak.
10 Yorumla
+1 yılO kadınların adına ben utandım. Bu neyin kafası ya? Öyle bi adamı takip etmek mesajlaşmak.. Ne iğrenç insanlar var..
10 YorumlaHani Erkekler abazaydı 😂😂
Bu yazanlar kimler 🤷♂️🤷♂️
Ah ah diyecek çok şey varda Neyse...10 Yorumla
+1 yılBen kısmen biliyorum olayı bu neden böyle tanınmış onu merak ettim birde bunun bir arkası var herhalde kızlarda yalakalık için fotoğraf göndermiş buna
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArtık ben herşey ne oluyorsa olsun modundayım. Ülkedeki gençlere bak dövmesi var küfür eden parası olan erkeklerin peşinden koşuyorlar. Adam katil diye haberlere çıkmış hala seks muhabbeti yapıyorlar. Özgürlük bu değil ne iğrençleşmişler
10 Yorumla
+1 yılZaten kadınlar birbirlerini kıskanır çekemez bu durumda onun gibi kotuleyeceklerine el üstünde tutuyorlar aynisni onlarda yapacak haberleri yok kaşarların
10 YorumlaAllahın belaları insanlar oturduğu yerden bela arıyor bunun nasıl bir pislik olduğunu bile bile birde sulanmışlar pç oğlu pçee
13 Yorumla- +1 yıl
Gözünle gördün mü suç işlediğini 😃
- +1 yıl
@JAPANMOTORS nasıl bir savunma bu?
- +1 yıl
Yok soruyom gördün mü acaba diye
+1 yılBizim ülkenin sorunu ne biliyor musunuz zihniyet. Tabandan gelen ve hiçbir zaman değişmeyecek zihniyet sorunu.
10 Yorumla
+1 yılKadınların hoşuna gidiyor işte her paralı erkek yakışıklı lazım şimdiki kadınlara sonlarıda böyle oluyor işte.
10 Yorumla
+1 yılŞaşırmadım.
Yıllardır kadınların bu tür şiddete meyilli ne olduğu belirsiz adamım diye gezen şaklabanlara hasta oldukları bilinen bir gerçekti.10 YorumlaYa gerçekten PES yani. Abi şaka falan olsun bu ya. Keşke aleyna yerine bunlar geberseydi müstahak olurdu.
10 Yorumla
+1 yılBazı kızlar çok basit la adam bildiğin katil hala bu it ile nasıl konuşuyorlar hemde cinsel anlamda
20 YorumlaNormalde at hırsızı tipli bu tarz insanlara kimse dönüp bakmazdı, ama dediğim gibi "normalde"
20 Yorumla
+1 yılKadın milleti cidden kötülere ve hayvanlara bayılıyor bu bir kez dshs ispatlanmış oldu yazık
20 YorumlaBen kadın cinayetine acımam inşallah hepsini keserler
27 Yorumla
+1 yıltürk kadınlarının özeti işte :D , nerde ruh hastası manyak var mıknatıs gibi kendilerine çekerler sonra vah vah ederler gelip burada soru sorarlar :D
310 Yorumla- +1 yıl
Türk kadınlarıyla ne alaka türk erkekleri böyle güzel kardeşim arkadaşım abazan olmasa hiçbir şey olmaz a salak
- +1 yıl
@Peşimizde1ivar adamın abazalığı tek taraflı demi Güzel kardeşim.
Sizde böylesiniz, ruh hastalarını çekiyorsunuz kendinize sonra ağlıyorsunuz :D - +1 yıl
@candan9 e türk kızlaının çoğu böyle :D ?
Bak bakalım buradaki sorulara yahut haberlere hep ruh hastalarını bulup aşık oluyorlar sonra veryansın ediyorlar. Birde üstüne yağ gibi üste cıkmaları yok mu. Cringe... - +1 yıl
Sen kimsin ki genelleme yapıyosun
- +1 yıl
@Peşimizde1ivar DeliMiNe?
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay kal taklar bay neler yazmislar.
Aklima cezaevinden bir adami cikqrip evlenen sonra bir guzel dayak yiyen sal ak bir kadin geldi, hak boylelerine10 Yorumla
+1 yılGüler misin ağlar mısın derler ya tam da o hesap... yazık ne diyeceğimi bilemedim.
10 Yorumla
+1 yılŞöhrete düşen basit orusspular bunlar, kadına şiddete bu ülkede artık karşı değilim.
10 Yorumlacanım insanların varlığını daha çok gözler önüne serdi bu durum üzülüyorum bu toplumun haline
10 Yorumla
+1 yılNe denebilirki pişman olacakları şeyler söylemişler
10 Yorumla- Gündem konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılTiktoku da çalındı diyorlar önüme çıkıyordu sürekli iyi oldu
10 Yorumla
+1 yılyazık vallaha yazık nasıl biriyle konuşduklarını bilmiyolarmı bunlar
10 YorumlaTip desen yok , Karakter desen oda yok. Ama para var. Bir kez daha gördük para düşkünü kızları.
10 Yorumla
+1 yılBizim kızların sevdiği tipler üzülmedim hiç nedense şerefsiz sevmesinler
10 Yorumla
+1 yılTiksindim.
Annesi yeni oldu sözde.
Sçtigimin adaleti10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar boş durmaz hep birileriyle oynaş peşinde olur
30 Yorumla- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri