Lise diploması sahte olabilir ama üniversite diploması gerçek demek neyin kafasıdır? Bu kişi hala utanmadan, devletten 50 bin TL'ye yakın maaş alıyor.Haram zıkkım olsun böyle hileyle aldığınız maaşlar, kursağınızda kalsın.. Dalga geçiyorlar resmen insanlarla.
AKP Milletvekili Cahit Özkan, Hamza Yerlikaya'nın lise diploması sahteyse ne olmuş, diğerleri gerçek dedi. Böyle adalet olur mu?
Akp'nin artık siyaset yapamadığını gösteren bir haber olmuş.
Hamza Yerlikaya, CB danışmanı ve birçok üst düzey kurumda yöneticilik yapıyor. Soruda da belirtildiği gibi en az 50 bin Türk Lirası alıyor. Bu paralar, aldığımız her üründen kesilen vergilerle veriliyor.
Bize hizmet vermesi gereken kişilerin niteliklerini bilmek ve yeterli olmasını istemek en doğal hakkımızdır. Diploma önemsiz diyenler gelir birazdan ama milyonlarca öğrenci lise ve üniversite diploması alıp işe girebilmek için yıllarını veriyor. Zamanın değerini bilmeyenler diploma önemsiz demesin.
O kadar çok şey söylenir ki şu konuşan milletvekiline bir de hukuk okumuş. Kanun nedir, nasıl uygulanır, haksız kazanç gibi hukukun en temel konularını en ince ayrıntısına kadar anlatmak gerekiyor tekrardan.
Zaten bürokraside, Akp değil yetiştirdiği tarikatlar iş görüyor. Kim bilir Hamza Yerlikaya gibi kaç insan gerçekten hak eden kişiler yerine onbinlerce maaş alıyor, gün gelir hepsinin hesabı sorulur.
Ahahahahaha sesli güldüm ya 😂😂😂lise diplomasi sahte ama , üniversite diplomasi gerçek 😂😂😂😂🤦♀️aaaa ayıp ayıp lapadula, baksana üniversite diplomasını gerçek almışlar satılık insanlardan, sen ne diye laf ediyorsun,? Ağlanacak halimize gülüyorum ya 😂🤦♀️bunların sucu yokki , bütün kabahat bizim koyunlarda ne diyeyim... O değil de , merak ediyorum, bunların bahsettiği Allah ise , bizdeki ne acaba , tövbe estağfurullah,,😂🤦♀️bi gün senin yüzünden carpilicam hadi hayırlısı. 😁😁😂 Hasan sabbah soyları...😉
Adalet, sadece bir isim. Bunu artık çok net ve bariz bir şekilde anlamış olduk. Diyecek bir şey bulamıyorum ki, sen o kadar sene oku, çalış, çabala, didin ama daha okulunu bitirmemiş birisi gelsin, torpil, bomba ne yaptırırsa yaptırsın artık senin aldığın maaştan daha üst bir perdede maaş alsın üstelik korumaları olsun, her yerde ağalar gibi karşılansın. Alıştık, bıktık, yıldık, utanır olduk...
Ulen biz maddiyatsizliktan uni okuyamadık diye bizi cahil bilip kucumsuyenler var be bunun daha lise diplomasi yok millet vekili olmuş parayla yandaş tutuyor bide diğerlerinin gerçek nolcak diyo. Ulan gel de çıldırma ak
Yaziklar olsun bizlere ki, sizin gibi ahlaksiz, karaktersiz insanlari basimiza vekil olarak atadik ! (Akp secmeni ni kastettim ) Ama bizlere mustehaktir. Cikar iki Allah, bir Peygamber der, sukredin sabredin der gene biz koyun surusunu kandirirlar ! Hep diyorum gene diyeyim ; " kralice nin biri halki elde etmek istiyorsaniz, karinlarini doyuracak kadar ekmek, ellerine de avunacaklari bir din verin, halk sizin olsun" demis. tamamen bunu yasiyoruz toplum olarak. nasil uzuluyor, nasil sinirleniyorum bu kanimza kadar emen, kendileri zevk u sefa icinde yasayanlari gorunce. bu memleketin aydin insanlara ihtiyaci var, mureffeh yasam seviyesini yakalayan Ulke lere yetismesi icin.
Kul hakkını yiyen ve yedirtenin yeri neresidir acaba? Siyaseti siyasetçileri herşeyden soguttular artık her geçen gün daha kötü bir ülkeye adım atıyoruz yeninyalanlar yeni hirsizliklar yeni peşkeş cekmeler kendilerine göre yandaşlarına göre yönetiyorlar sonuç halk eziliyor halk fakirlesiyor halk her geçen gün açlık sınırında boğuluyor işsizlik artıyor ekeonomi bitiyor hırsızlık gasp tecavüz şiddet artıyor ama siyasiler mallarına mal katıyor ceplerini doldurdukca dolduruyor !! Bunlarin görevleri halk için çalışmak değilmiydi?
Yazdım yazdım sildim deminden beri. Diplomanın sshteliği kesin. Kimlere ne paralar verilerek alındı o üniversite diploması onu ayrıca merak ediyorum. Ama elbette bu da CEHAPE zihniyetinin çarpıklığı. Çünkü neden olmasın? Farklı makamlarda hangi deneyim ve bilgi ile danışmanlık yaptığı bile belli olmayan bu zat, eminim 4 maaştan fazlasını da kazanmıştır. Çünkü amaç vatandaşa hizmet değil, VEKİLE HİZMET! Benim asli amacım bu ülkede bunun gibilerin aç karnını doyurmak.. Seçen ne ki seçilen ne olacak!!!
çok iktidar gördüm ben.. ama bu kadar utanmazı bir arada vallahi görmedim billahi görmedim.. canımı yakan kısım ise ahlak fazilet iman edebiyatı yapmaları.. çekin artık islamdan iğrenç ellerinizi...
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seçilenler vasıfsız, seçenler daha vasıfsız. Türkiye böyle siyasetçileri böyle partileri seçerek varlığını koruyarak olduğu konumunu çoktan haketti bence. Bize az bile.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > AKP Milletvekili Cahit Özkan, Hamza Yerlikaya'nın lise diploması sahteyse ne olmuş, diğerleri gerçek dedi. Böyle adalet olur mu?