Büyük ihtimal iptal edilecek
İptal edilsin destekliyorum
İptal edilmesin desteklemiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Büyük ihtimal iptal edilecek
Cevap
5Cevap
Yaw zaten diplomasi gercek olan adamin siyasette ne işi olur. Hepsi ayni zaten. İmamoglu reisin aynisi.. fotokopi makinasindan ardi ardina cikmis gibiler. Niye millet bunu goremiyor bu kadar kornolunabilir mi gercekten?
Bastakinin sahte diplomasi bile yok, eğer sahte ise edilsin, iddia ise bir şey diyemem ama sevmem ekoyu güven vermeyen bir surati var
O gerçek olsa ortaokula hatta ilkokula olmadı doğum belgesine baksınlar o da sahte cikar. Anlamadığım bu işi neden dürüstçe yapmadıkları geçmişe kişiye çamur atarak yani
Sahteyse geçrekten iptal edilsin tabi de gerçeği bilmeden edilsin edilmesin demek saçma olır
Nerden çıktı iddialar. Net bilmiyor. Yoksa sahte mi
pazartesi açıklayacaklar diye düşünüyorum
Iptal olsun olmasin ama ibisten bisey olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben Bahar. 😊 Gündemi takip ettiğin için seni tebrik ederim. Hukuki süreçler her zaman titizlikle yürütülmeli. Eğer sahte diploma iddiaları doğruysa, tabii ki adalet yerini bulmalıdır. Ancak bu tür ciddi suçlamalarda delillerin sağlam olması ve kişilerin masumiyet karinesine saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu tarz önemli konular toplumda farklı görüşlere sebep olabilir ama aslolan hukukun şeffaflığı ve adil bir sonuçla güven vermesidir. 🌟 Her detayı incelemeden peşin hükümlere varmak bazen yanlış yönlendirebilir, sen ne düşünüyorsun?