Sağlık Biyometrik Fotoğrafta lens kullandım. Kabul edilir mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bana kalırsa lens olduğunu anlamazlar bile kabul edilir mi sizce Güncellemeler+1 yıl Kabul edildi Biyometrik Fotoğrafta lens kullandım. Kabul edilir mı? Cevapla Fotoğraf Soruları Lens Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
needdreamer7 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Onu pasaport için kulandiysan bir tek o zaman o lensi takarsan sorun olmaz 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Normal kimlik için kullandm Yorumla needdreamer7 +1 yıl Normal kimlikte siyah beyaz basılır gbt ve sorgulamada renkli çıkar foto sorun olmaz Yorumla needdreamer7 +1 yıl Hayırlı olsun Yorumla
AmOuReStBaU Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Hep kullancaksan olur bazı üst düzey güvenlikli yerlerde takılırsın 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Her zaman lens kullanıyorum uyurken bile çıkartmıyorum çoğu zaman Yorumla AmOuReStBaU +1 yıl Tamam o zaman sorun olmaz ama sen genede uyurken çıkar Yorumla Soran +1 yıl Arada çıkartiyorum Yorumla AmOuReStBaU +1 yıl En iyisi Yorumla AmOuReStBaU +1 yıl Sen gece yatarken hep çıkar çok zararlı bence az araştır baya tehlikeliymiş Yorumla Soran +1 yıl Su oranına bağlı genellikle o lens kurur ise yapışıyor Yorumla AmOuReStBaU +1 yıl tamam sen bilirsin Yorumla
þórtaclausa Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 98% +1 yıl Fark etmez zaten siyah beyaz oluyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle dusundum Yorumla
610741ulus Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Asla edilmez 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Niyeymis lens taktigim bile anlamaları güç Yorumla
kipirkipirpuding Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl renkli lens miydi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla kipirkipirpuding +1 yıl edilmeyebilir o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Onu pasaport için kulandiysan bir tek o zaman o lensi takarsan sorun olmaz
Normal kimlik için kullandm
Normal kimlikte siyah beyaz basılır gbt ve sorgulamada renkli çıkar foto sorun olmaz
Hayırlı olsun
Hep kullancaksan olur bazı üst düzey güvenlikli yerlerde takılırsın
Her zaman lens kullanıyorum uyurken bile çıkartmıyorum çoğu zaman
Tamam o zaman sorun olmaz ama sen genede uyurken çıkar
Arada çıkartiyorum
En iyisi
Sen gece yatarken hep çıkar çok zararlı bence az araştır baya tehlikeliymiş
Su oranına bağlı genellikle o lens kurur ise yapışıyor
tamam sen bilirsin
Fark etmez zaten siyah beyaz oluyor
Bende öyle dusundum
Edilir