Kayseri'de bir mağarada yaptıkları kazı sırasında çektikleri fotoğrafı inceleyen define avcıları ürkütücü bir detayla karşılaştı. Fotoğrafta kazı yaparken mola veren gencin arkasında oturan ve cin olduğu iddia edilen varlık tartışma konusu oldu. Biyoenerji ve Psikolojik Ruh Uzmanı Ali Demir, "Fotoğraftaki Huddam adı verilen Yahudi bir cin" derken, Emekli İl Müftü Yardımcısı Galip Koçer ise "Cinler görünmezler. Cinin fotoğraflanması hadis ve ayetlere aykırı" dedi. Not : Dalga, ironi içeren görüşler kaldırılacaktır.
Cin zencimiymiş :D Benim bir arkadaşım görüyordu bu vatandaşları. Ve hatta iblisi gördüğünü de iddia ediyordu. Bir gün bize kendi çekilmiş fotoğrafının yanında iblisin olduğunu iddia ederek gösterdi ama tabiki biz iblisi göremedik.
Onları görebilenlerin perdesi kalkmıştır. Kur'an ve Hadislere göre bu dünyada biz onları göremeyeceğiz ;)
@veganlarakilim Ben o şizo olanlarında cinli olduklarını düşünüyorum çoğu zaman. Akıl oyunlarını izledinmi? Aynı onun gibi yani. Varlıklarına inanıyorum bu başka bir şey. Yani ben onların musallat olduğu insan gördüm hatta onlardan dayak yiyen bile. Eğer görmeseydim inanmazdım heralde.
Cin görmüş birisi olarak kol kısmı benziyor çünkü onların kolları aynı böyle ama yüzü benzemiyor bir cinin burnu yoktur göz kapakları böyle bir kafa şekli yoktur ne hayvana benzer ne de insana. Ama şöyle bi durum var kendisi insana benzer bir kılıga girip kendini böyle yansıtmış olabilir
Cinlerin hepsinin boyları öyle degil ama çünkü cinlerde biz insanlar gibi özellikleri olan varlıklar mesela biz insanların boyu değişken 1.90 1.50 1. 70 gibi gibi onlarında kabileleri, kısaları uzunları tehlikelileri insanların azılı düşmanları veya tehlikesizleri var.