Güncellemeler
+1 yıl
Beyler bayanlar merdivenden koyanlar,
Soruyu soran kişi olarak niye beni takmıyorsunuz :D
Herneyse az sakin olun herkes birbirine geçiriyor :D
Soruyu soran kişi olarak niye beni takmıyorsunuz :D
Herneyse az sakin olun herkes birbirine geçiriyor :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tüm ırkları pespembe kucaklamam her insanı da sevmem. Ben iyilik meleği değilim. Çokta dost edinme kardeş olma derdinde de değilim.
Pekalaa
Müslüman değilim ama müslümanlarla sorunum yok. Suriyelilerle de sorunum yok, ırkçı değilim yani. Asıl sorun onlarda değil zaten, onlar günah keçisi.
Kimde sence peki
Birine kızılacaksa hükümete kızılmalı
Türk hükümeti mi
Suriye & Türkiye :D Suriye berbat bir halde kim olsa kaçar
Önyargılarım var ancak ırkçı olduğumu düşünmüyorum. Tanıştığım Suriyeli ve Arap kişiler bana ön yargı kazandırdılar.
Irkçı değilim ama bu araplar ve çekik gözlüleri bir türlü sevemiyorum
Çekik gözlü dediğin genel Asya mi yoksa spesifik olarak çin mi
Onları bir birinden ayıramıyorum ki. Hepsi aynı geliyor. d
Hakdqkkdakks
o zaan irkcisin
Evet öyle oluyor biraz
Kürt, roman, arap, hindistanlı ve zenci ile asla evlenmem alt ırk gibi geliyor. Ama bir zenci ile kanka olurum kürtle kanka olurum diğerleriyle de olurum ama o kadar.
Araplara ırkçılığını anlarım, Kürtlere anlarım da Hindistanlıyla roman neden
Kanka şopar gibi kara görgüsüz alt sınıf fethiyede çok gördüm bağıra bağıra konuşuyorlar reziller
He yanlış anlama bende çok elit ve nezih üst sınıf bir insan değilim esmerim 180 boyum maddi olarak orta sınıfım. ama öz ve öz türküm ırkım belli ve gurur duyuyorum.
Her milletin bağıra bağıra konuşanı var be
Bilmiyorum belkide benim bahanem bu sevmiyorum hintlileri ha roman ha hintli.
Senin fikrin
Yani
sen onlardan daha asagisindir emin ol
@Kaancanberk5 eminim eminim 😂
tabii ki sen buyuk ihtimalle onlardan daha dusuk sun
@Kaancanberk5 fotoğraf atılsa keşke yoruma 🙂
Alt ırk gibi mi geliyor? Sizi üst ırk yapan ne peki:D? Irkçılık ideolojik bir düşünce değil aksine patolojik vakadır umarim bir gun tedavi olursunuz..
@Oxygenalamiorum ablacım 2 çetrefilli laf edince benim görüşüm değişmiyor ve sen daha kültürlü bir insan olmuyorsun bil istedim.
Ayrıca soruyu soran araplara kürtlere olan irkciligi analiyor olman ve bu konusmayi normal seyrinde devam ettirmen de hayrete dusurdu
@Oxygenalamiorum anlamıyorum yazdıklarını
Beni kültürlü insan yapsın diye degil INSAN YAPSIN DIYE konustum kafanızın basmayacagini tahmin etmeliydim:D?
@Oxygenalamiorum 2. Yazdığını anlamadım klavyeye oturmadan yazsan anlardım belki
Maalesef turkiyede ki kibir hicbir yerde yok digerlerini alt goren asil alti alt olanlari ile dolu
@oxygenalamiorum bana mı laf attın soru soran derken @oxygenalamiorum
Nato kafa nato mermer boşversene jrnendniehej
@Kaancanberk5 bak güzel kardeşim ne dedim ben arkadaşlık ederim ama kadınları ile evlenmem anladın mı. Kürtlerle de bir sorunum yok terör yandaşı olmadıkça, romanları sevmiyorum çünkü çoğu hırsız, serseri. Hintliler çekici gelmiyor elimde olan birşey değil. Zenciler de aşırı siyah cinsel olarak çekici gelmiyor kocaman popoları var ama erkekleri ile arkadaş olurum dedim çünkü herhangi bir çıkarım yok sadece dostluktan ibaret bir ilişki oluyor. Anladın mı aldı mı kafan.
@Kaancanberk5 ruh hastaları hepsi diyecek bir sey yok
@Oxygenalamiorum telaffuzunu mikeyim 2 kelimeyi bir araya getiremiyor gelip burada nutuk atmaya kalkıyorsun.
Evet aga su ruh hastasıyla normal bi diyaloğa girmişsin ne gerek var?
Gizli kafam basmıyor zorlama ayrıca o 2. Görüş sana değildi hadi abi hadi ya cok boş yaptin zorsa kalınca baş küfürü hajagjaha
Gizli kafan basmıyor zorlama ayrıca o 2. Görüş sana değildi hadi abi hadi ya cok boş yaptin zorda kalınca bas küfürü hajagjaha klavye farkli çeviriyor algılayabileceğini düşündüm yine de kusura bakma jsksksks
@Oxygenalamiorum sinir ediyorsun insanı yargılamak yerine anlamaya çalış kültür mantarı duyarlı vatandaş rolüne bürünmüş burada duyar kasıyorsun benim düşüncem bu ne dersen de. He çok hümanist bir insan olduğunu düşünüyorsan git bir şoparla evlen de inanayım.
Yav arkadas tamam sevmeye mecbur degilsinde, ne cekti dunya sizin gibilerden mk yok alt irk falan filan siz yani mikrop desem onun bile faydasi olur sizin olmaz
@Kaancanberk5 şu rüyadan uyan tüm Avrupa Türk ve Müslüman düşmanı ne zannediyorsun oradaki türkler güllük gülistanlık mı yaşıyor buradaki Suriyeli neyse oradaki Türk de o. Irkçılık ezelden beri var ve hep olacak bunu sen ben gibi basit 2 insan değiştiremez. Kaldı ki insanın kendi ırkını tutup savunup yüceltmesi oldukça normal. Aksi oluyorsa sen kendini sorgula.
Avrupada turkiyedeki kadar irkcilik oldugunu hic ama hic zannetmiyorum, avrupada turkler oyle olsa 60 senedir oralarda olmazdi, ama su da var sen az once avrupayi ovdun cunku diger irklar esmer zenci diye simdi 360 derece donuyorsun haha bu irkcilar kendi kendileini ele veriyorlar
@Kaancanberk5 kimseyi övdüğüm felan yok ırktan önce herkesn bir sosyal sınıfı var zaten. ayrım daima mevcut böyle ağlayıp sızlayarak da düzelmez bana hoş gelen sana boş gelebilir gayet doğaldır. neyse daha fazla yazmayacağım iyi geceler.
Bir insanın ülkesini sevmesi takdir edilecek bir şey. Ama sevgi neden sınırda bitmek zorunda? Bu kincilik neden bu üstün görmeler? Hayrete düşüyorum ya ne ara bu kadar kalbiniz komurlesti
Ayrıca
ırkçılığın anlaşılan bi tarafı yoktur empati kurup sizi anlamami beklemeyin ben insanım ve benden üst benden altı yok insaniz hepimiz.. yorumlariniz başımı ağrıttı gerçekten tedavi olun
@Oxygenalamiorum alt olduğu için byys
Suriyeliler mültecileri istemiyorum bu ülkede onları isteyen türkleri de istemiyorum sevmiyorum
@Kaancanberk5 buraya bir Suriyeli gelmiz bile
Irkçı degilim ama Suriyeliler i sevmiyorum
Cogu kisi öyle
O zaman irkcisin?
@Bronyz değilim
@Bronyz ırkçılık toplumdan dışlamak vesaire, kadın sadece sevmiyor olabilir. Örnek yemek olarak sushi sevmeyince japonları sevmemiş olmuyorsun
Olm bu nasıl ornek Suriye yemeğini sevmezsen Suriyeli sevmemissin diyemeyiz burada yemek değil komple Suriyelileri sevmiyor fgfg aynı şey mi birinde yemek sevmiyor birinde o insanları
@Bronyz onların erkeklerinden nefret ediyorum sadece sksmek ve uremek için buradalar
@Bronyz örnek garip oldu ama olay o değil kanka kskfkakd yani sevmemek dışlamak değil. Açlıktan ölecek olsa herkes sushi yer jsmdmwkd
o zaman baya bir irkcisin
@Kaancanberk5 bu erkekler bizleri de ele gecirirse o zaman görürsünüz
kim ele geciriyor
@Kaancanberk5 gözleriyle yiyorlar bizi
yesinler
@Kaancanberk5 defol git pis Suriyeli sen de onlardansın
Ne oluyor la burada. Sakın olun az
suriyeli degilim ama sen insan degilsin
@Kaancanberk5 defol git
senin haddine degil lagim zihniyetli
@Kaancanberk5 sevmiyor olabilir niye insan değilsin diyorsun. Haklı burada
@Kaancanberk5
bana pis dedigi icin
@Kaancanberk5 pis Suriyeli demiş. Suriyeli değilsen pis değilsin demekki. Uzatmayalım barışın gitsin. Herkesin kendi fikri
@Kaancanberk5 evet pisliksin çünkü hiçbir erkek beni gözleriyle rahatsız edemez
sen pislik olmasan bu kadar agiz salyan akmaz o kadar karaktersizsin ki asagilik kompleksi ile dolusun
@Kaancanberk5 defol git pislik
Kimse niye beni takmıyor hajdwks
ben takiyorum buyur
@Kaancanberk5 yorumlarını al ve git
Maalesef evet. Araplara karşı biraz ırkçıyım. Ama kimseye kötü bir laf etmem :) bulaşmam sadece.
O da güzel
Maalesef turkiyede irkcilik cok, belki de en irkci ulke turkiye dunyada
Zenciler şu an bile tüm dünyada zorluk çekiyor. Ama türk insanı hayranlıkla izliyor hepsini :) en azından türkiyenin büyük çoğunluğu araplar dışında ırkçı değil. Zaten dünyanın diğer ülkelerinde arap ırkçılığı türkiyedekinden fazla
En çok ırkçı değilde yinede var
ermenilere karşı ırkçı olurum suriyelilerede
Niye
Irkçı degilim cok şükür
Güzel
Değilim asla ayrımcılık yapmam
Votkaaa
E bu bildiğin cennetteki vodka fgfgfgfgf
turkiyede irkcilik cok ama herkes inkar ediyor
Irkçılık Türklerde genellikle Suriyelilere ve reddeden birisi çok yok. Genelde ırkçılık yapmam ama Suriyeli sevmem diyorlar
maalesef turk toplumunda irkcilik sanildigindan fazla sadece inlar ediyorlar
Kürtlere karşı niye demiyorsun
Ben örnek verdim. Irkçılığım yok kimseye