Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, bu yıl yaşanan kuraklığın sebebini büyükşehir belediyelerini CHP’nin kazanması olarak gösterdi... Karahasanoğlu, cuma namazında yapılan yağmur duasına ilişkin "Yağmur duasına çıkıyoruz, gerçekten de yağmur da yağıyor. Hatta duaya çıkılacağı açıklandıktan sonra yavaştan yavaştan yağışlar başlıyor" dedi...
Bunu yazana ya da diyene asla şaşırmıyorum, işi bu mesleği bu, bundan para kazanıyor ve aç kalma korkusu ile uyduruyor... Ben sadece inananlara şaşırıyorum...
Sizin de böyle suçu başkası atıp uydurduğunuz şeyler oluyor mu?
Misal karne kötü olunca ''hoca bana taktı'' diyenlerden misiniz? :D...Haber için tıklayınız
Akit Yazarı Ali Karahasanoğlu; Kuraklığın sebebi CHP! dedi... Sizin de böyle bi tarafınızdan uydurduğunuz şeyler oluyor mu?
adam bir tez ileri sürüyor sizin chpli sezgin tanrıkulunun ihalar pikniğe giden kürt aileleri bombalıyor demeside hafızalarda. ayrıca ateistler açıklasın o zaman istanbulu o zaman ki refah partisi almadan önce su sorunu vardı aldıktan sonra yağmurlardan geçilmedi tarih orda bakın araştırın bir zahmet.
Chp benim değil, bir kere oy vermişliğim yoktur bu 1 :) 2. Sen demek ki bu yağmur mevzusunun Chp ile alakalı olduğuna inanıyorsun, o zaman sana yorum yok, hayatında başarılar dilerim :)
ilk cümlene inanmak isterdim ama sanmıyorum. adam bir tez ileri sürüyor benim inanmamdan öte yağmur duasına ya da daha geniş olarak dine mesafeli partinin bazı olayların sonucu ya da sebebi olduğunu iddaa edebilir herkes düşünce özgürlüğü bir tek size yok memlekette. sanada başarılar hayatında...
İnanmak zorunda değilsin, siyasi bir görüşüm yoktur, sadece ideolojiye sahibim. O da vatan millet Atatürktür...
Tez mi diyorsun buna, tezin TDK karşılığı ; bilimsel yöntemde belli ön bilgilere dayanılarak, henüz kanıtlanmamış fakat mevcut bilgilerle mantıksal olarak çelişmeyen, bilimsel araştırma sürecinde doğrulanmaya çalışılan düşüncelerdir...
Bu adamın dediğinin bilimsel yönü nedir :) Mantığı nerde :)
Bunun dediğinin karşılığı tez olamaz, bunun ki g. tünden uydurmaktır. İnanmak isteyene de saygım var benden yana sıkıntı yok :D
Evet, bilimsel olarak CHP nin kazandığı büyükşehirler yüzünden kuraklık var, aksini iddia eden de dinsiz imansızdır, hade bakem mikrofona konuşun Sazi Hanım :)
Pü pü pü Deneme Bir iki bir iki!!+ Sesim gelüür mü? İklimdeki değişkenlikler, yağış miktarındaki azalma, şehirleşmenin fazla olması, ormanlık ve yeşil alanların azalması, kuraklığın şiddetli olarak görülmesine neden oluyor.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Akit Yazarı Ali Karahasanoğlu; Kuraklığın sebebi CHP! dedi... Sizin de böyle bi tarafınızdan uydurduğunuz şeyler oluyor mu?