Kendi köpeğim bugün beni ısırdı hayatta ısırmaz dediğim köpek cinsi golden retriever kanadı resmen baya
Peki sizin hiç ısırmaz dediğiniz köpek ısırdı mı?
Peki sizin hiç ısırmaz dediğiniz köpek ısırdı mı?
Çoğu insan golden retriever lara oyun köpeği veya uysal bir ırk olarak bakarlar ama en az pitbull kadar saldırgan yapıları vardır bu hayvanlar yardımcı av köpeği olarak kullanıldıkları için daima kanlarında saldırı tetikte olma iç güdüsü vardır ama bütün insanlar onlara sakin sevecen yaklaştıkları için aynı şekilde karşılık verirler. Golden ekikiki süs köpeği mantığında olan insanların bu şahane ırk hakkında daha bilmediği çok şey var boşuna demiyoruz köpek sahiplenmeden iyice araştırın diye.
Golden'larda ısırma hastalığı vardır küçükken kontrol edilmezse ileride saldırgan olabiliyorlar. Amerika da en cok ısıran kopek cinsi bilinen aksine Golden Retriever'dır
Normalda ısıran bir köpek değil bu aralar pek dolaştırmıyorum enerjisini almıyor birde geri zekalı hayvan yolda hayvan yağı buldu hangi salak atmışsa arasında tuğla vardı hem yağı hemde tuğlayı alayım dedim başta alamadım sinir oldum 2. almaya çalışırken ısırdı normalde evde ben onun önünden yemeği felan alırım hiç bişey yapmaz sokakta bişey bulsun ağzına alma huyu var geçen salak kırık şişeyi aldı ağzını kesti kıçına 2 tane vurdum ama o onu oyun olarak algıladı kesin zira algıladıda
Liderliği ele geçirmeye çalışıyor o zaman. Yürürken senin önünden yürümesine izin verme kapıdan felan ilk once sen gec yemek yerken felan hep senin kontrolünde olsun. Şu an seni deniyor ipleri ona bırakma
artık ellerim nasır oldu bütün tasmalarını kopardı ona 120 tl'lik tasma aldım ve bir sürü hepsini kopardı demir aldım şimdi onun yumuşak yerini kopardı artık demir yerinden tutuyorum çekiştiriyor ellerim nasır oldu bütün tuvaletini yaparken yane koklanıyor ya baya uzun tutuyorum 2 zinciri birleştirdim beni çekiştirmesin diye hadi bak çekiştiriyor beni benden önde gidiyor ne kadar ben onu çekiştirsemde aynı şeyleri yapıyor ben onu çok fazla çekiştiriyorum beni çekiştirdimi ve benden önde gittimi
Profesyonel yardım almalısın
illa 2-3 saat yoruldumu yanımdan yürüyor bende onu her gün 2-3 saat yoramıyorum illa hayvan parkına götürmem lazım onun için ben staj yapıyorum 6:30'da evde oluyorum yemek ye onu dışarı çıkar 7.5--8:00 oluyor zaten duş al 8.5 zaten ben yatıyorum 9.5-10 gibi hayvanda haklı yorulmuyor
Yorulmasa da seni ısırması ve sana liderlik yapması iyi bir sey degil. Onu daha cok yorarak tabi ki bu durumu daha aza Indirebilirsin ama tam bir çözüm icin liderliğin sende oldugunu bilmesi gerekir
benden önde yürümesi o olayı çözerim sıkıntı değilde balkonda bakıyorum bu aralar fazla havlıyor birde evdeki herkesi görsün havlamıyor beni gördümü havlıyor hayvan kuduruyor resmen
Benim de köpeğim var cinsi American Pitbull bazen oyun oynamak için ısırıyor. Tamam ona göre oyun ama bazen abartiyor :)
yok öyle ısırmak bizimkide yapıyor bu normal bildiğin köpekler kavga eder ya birbirini ısırır öyle ısırdı çok fena yapıcaktım
Neden ki acaba. Büyük mü aldin sen onu
yok 35 günlüktü aldım normalde bensiz yapamaz ama sokaktayken her şeyi ağzına alıyor mesela geçen gün kırılmış cam şişeyi aldı ağzı kesildi ben aldım ağzından almayım ağzını mı parçalasın salak hayvan bugünde salak insanlar sokağa hayvan yağı atmışlar arasında tuğla var artık yerden bişeyler alıp yemesi canıma tak etti alcam onu senden dedim 1. de alamadım ilerledik biraz ilerledik 2. yere düşürdü aldı ben almaya çalışırken normal köpekler kavga eder ya birbirini böyle bir hırçınlıkla ısırır aynı beni öyle ısırdı kıçına 2 tane vurdum ama o ona oyun gelmiştir
Anladim bak gezdirirken kisa kayış kullan. Cebine de ödül maması al. Agzina bir sey aldigi zaman adiyla çağır ve mama ver. Dediğini yapmaya başladığı zaman daha fazla ödül ver 2 günde düzelir. Kiskanmis yiyeceği belli.
1-2 saat önce yedi karnı tok yane sürekli yerden bişeyler alıyo kıskanacağı bişey yok direk alıyo yerdekini ben onu çağırınca ya kadar yemiş olur o
Gezdirirken serbest mi bırakıyorsun.
yoook nerde keşke salabilsem kedilerin peşinden koşuyo bir kere sahilde salmıştım 6-7 köpek daha vardı oyun oynuyodu küçük çocuğun yanına gitti annesi babası ters ters baktı ondan sonra salmaz oldum ama bir köpek görmesin oyun oynucam diye zıplıyor üstüne çıkıyor köpeğin :)
Golden sevimli o yuzden ya :)) ama bak dediğim gibi yap benimkini de yolda inat edip yürümezdi. Yatardi ben onu degil o beni gezdirirdi. Ödül işe yaradi dene bi.
ay yok hele bir beni çekiştirsin (benden önde yürüyor ama ipini uzun tutuyorum o yüzden ) gövdeliği var boynunda değil tasma yane ipinden çekiştiriyorum ayakları baya kalkıyor her çekiştirdimi öyle yapıyorum
:)) soytari ya suna bak. Ama dövme yahu yazik hayvana.
ay yok kıçına 2 tane vuruyorum bir kere sürekli havladı çişe çıkardım yemeği yedi yine havlıyor apartmanda yaşıyorum cadde üstünde yan balkondan havlıyor yankılanıyor çok sinirleniyorum bir kere vurdum gözleri doldu kıyamadım ondan sonra ben ağladım hıçkıra hıçkıra
Yazık yazık sakin bir daha el kaldırma. Oyyy ya gözleri dolmuş. Golden cok havlar zaten. O nedenle sıkıntı. Bir de fazla enerjili bir hayvan
ay bitmiyo o enerjisi mesela ben onu çıkarıyorum hayvan parkına 2-3 saat orda takılıyoruz yarın sabah bir kalmıyom sanki yorulan hayvan o değil yorulduğu gece direk yatıyor sabah aynı hal şaka gibi :)
:)) hahah benim oglum da öyle çok fena yahu
ay en azından seninkinin tüy sorunu yok bunun tüy sorunu osu busu şusu tarak alıcam daha ona :) dışarda tararken tarağını bir yerde unutmuşuz :)
:)) olsun be seviyorsan hiç sorun etme
sevmez olur muyum ya çocuğum gibi düşün onun için hıçkıra hıçkıra ağladım
Aglarsin tabii. Bilirim o duyguyu
evet komşumun köpeği vardı sürekli oynardık bir gün yabancı birine kızdı bacağımı ısırdı. mosmor oldu
Cevap
0Cevap
Havlayan köpek ısırmaz derler ama şimdi ne desem bilemedim
köpeklerin yanına yaklaşmam
En İyi Cevaplar