Bence yazarlar, ünlü insanlar, zengin insanlar ve sanatçılar cinsel anlamında bam başka hayatı yaşıyorlar. Seçenek çok, insanlarla daha çabuk ilişki kurabilmesi, para veya imkan olması herşeyi beklenir. Şimdi türk kadınlara, en uçta olan yerde bile bol para ver, yarısı cinsel anlamında yeni deneyim yaşamak ister.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur, haklılık payınız var.
En İyi Cevaplar
Elif Şafak biseksüelim dedi diye sapık ilan edenler acaba bu adama da aynı tepkiyi verecek mi ben en çok bunu merak ediyorum. Bu açıklamalara rağmen yine de pek çok kişi bu adama sahip çıkacaktır.
Ve cidden şaşırdım ismini taciz olayında görünce gerçekten "yok artık"... Sanatı sonsuza kadar bırakmalı yakışmıyor artık..30 Yorumla
Açıkçası ilk başta çok şaşırdım o kadar kişi söyleyince de bi "acaba?" Diye geçiriyor insan içinden fakat yaptığı açıklama maalesef tam bi hayal kırıklığı
Edebî kişiliğini kenara koyuyorum elbette bana göre kitapları oldukça iyi. Özellikle Bin Hüzünlü Haz, Uykuların Doğusu, Gölgesizler...11 Yorumla- +1 yıl
Bin Hüzünlü Haz benim de en sevdiğim kitabı, kelimeleri yuvarlaması ve boşluklar bırakması da bilinç akışı ve edebiyat oyunları için çok iyiydi ya da Uykuların Doğusu için kitaptaki ilk cümle ve son cümlenin birbirine bağlı olup devam niteliğinde olması. Ne yalan söyleyeyim ben de inanmadım ve haliyle reddiye bekledim. Sonra baktım ki iddianın sahibi de Pelin Buzluk ve neden böyle bir yalan ortaya atsın derken de HAT tarafından kabullenme geldi. Tabii Pelin Buzluk'a daha çok üzüldüm ama HAT hayranı olarak da ekstra bir üzülmem oldu.
Agaa ben bu adama kitap imzalattımm😑
15 Yorumla- +1 yıl
Ben de dostum, tüm kitaplarını ve her imzasında da imzaladığı kitabı hakkında uzun uzun sohbet ederek.
- +1 yıl
Öyle dostum, haklısın. Buradaki kişilerin dediğin gibi neyi ne şekilde tanıdıklarını çok iyi biliyoruz tabii ama amacım da zaten senin gibi gerçekten bilgisi olanların da burada görüşlerini görmek.
- +1 yıl
Aga yemin ederim alttaki yorumlara kanser oldum 😖 abi tamam da cahil olduğunu insan bu kadar belli etmemeli ki sende onlara cevap vermeyerek olgunluğunu göstermişsin helal olsun ne diyim
Ya aslında yorumlara atlamamak için zor tutuyorum djdjd ama biliyorum bunlarla düzgün insan konuşulmaz seviyeleri çok düşük edebiyatın e sini bilmeyen genelleme yapıyor xbxjd Hasan Ali Toptaş'ın kaleminden bir satır okumamış ya da onun gibi bir cümle yazamayacak adam oturduğu yerden sallıyor çok ciddiyim çok komikler 😅😅 - +1 yıl
Yani cevap vermemek ve tartışmamak en doğrusu tabii, biz ne kadar neleri söyleyesek bile kendileri için bir şey değişmeyecek, dinlemediği gibi düşünmek de istemeyecekler. Dünyayı kendi zeka seviyelerinden ibaret sanıyorlar ve kendisi HAT'ı tanımadığı için ünsüz biri sanıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Gündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. adamı tanımam kitaplarını okumadım. iddialar karşısında bişey diyemem
12 Yorumla- +1 yıl
İddia olmaktan çıktı, kendisi de kabul edip özür diledi.
- Gündem konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılşairler - ve sanatcılar örnek insanlar değildirki zaten. hatta tam tersini savunmak mümkün. o kafa karışıklığı o kaos arasında belkide senin bilmediğin yasaklı olay düşünce ve fantaziler içinde türetiyorla ro o sihirli kelimeleri melodileri resimleri.
17 Yorumla- +1 yıl
Bu dediklerinin haklılık payı var ama özellikle nasıl desem yeraltı edebiyatı tarzı yazanlarda bunu çok görüyoruz ve örnek insanlar olduğunu da belirtmedim; ama yazarlık gibi bir işi yapan ( edebi yazarlığa iş demeyi de pek uygun bulmuyorum) kişilerden bunları görmek şaşkınlık oluşturuyor. Özellikle de HAT gibilerden, mesela son kitabını okursan eğer -ki okumadıysan bu olaydan sonra da okur musun bilmiyorum ama bu şaşırtıcılığa hak vereceğini düşünüyorum.
- +1 yıl
edebi eserler ve romanlar çok ilgilendiğim bir konu değil. uzak durmaya çalışıyorum duygu seviyemi yumuşatıyor. garip bir şekilde normal insan dah avicdanı olurken insnaın insan ayaptığını daha çok görüp ben insana daha çok kızıyorum kinleniyorum. son kitabının adı nedir. etkilendiğin bir sözü varsa paylaşırmısın?
- +1 yıl
Son kitabının adı Beni Kör Kuyularda. 1000kitap üzerinden baktığımda mesela bu pasajını paylaşmışım:
"Ben kötülük edenle kötülüğe maruz kalana aynı yüz ifadesiyle bakamam, her ikisine de gülümseyemem diyorum size. Bunu yaparsam o zaman da kendi yüzüme bakamam diyorum. Hepsi bu kadar, başka bir şey dediğim yok. Sizin mideniz kaldırıyorsa, kötülük edene de kötülüğe maruz kalana da aynı şekilde gülümsemeye devam edebilirsiniz, işin o yanı beni ilgilendirmiyor."
Tabii eserlerinde daha birçok etkilendiğim ve insanı etkileyen cümleleri mevcut. "Babalar alınlarımıza yazılmış yalnızlıklardır" cümlesi de sevdiklerimdendir. - +1 yıl
"Babalar alınlarımıza yazılmış yalnızlıklardır"
bak bu cümleyi anlamadım anlamadığımı okumayı severim demekki bu kitabı okucam :) - +1 yıl
Yalnızlıklar isimli kitabında kullandı ilk bu cümleyi, sonradan da baba oğul üzerine olan Kuşlar Yasına Gider romanında kullandı.
- +1 yıl
eyvallah dostum. teşkkr ederim vesile oldun.
- +1 yıl
Rica ederim, iyi günler...
+1 yıl“Gezdim Halep ile Şamı, Eyledim ilmi talep,
Meğer ilim bir hiç imiş, İllâ edep illâ edep.”
Yunus Emre
“İlim meclisine girdim, kıldım talep, İlim tâ gerilerde kaldı, illâ edep illâ edep.”
Ziya Paşa
Boşuna dememisler21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler...
+1 yılSanatçı ve düşünce insanlarının kaynağını hakiki erdemden aldığı gibi bir hisse kapilirdim hep, ama aslında öyle olmadığını öğrenmeye başlayınca yaşadığım travmalara hakiki erdem diye birşeyin insan denen mahlukta bulunamayacagi gibi bir düşünceye doğru gidiyorum.
18 Yorumla- +1 yıl
İslam varsa hakiki erdem vardır yoksa sanatda ayıp gibi çıplaktır.
- +1 yıl
@TürkİslamNeferi1453 Böyle slogan varii söylemlerin yaratmış olduğu kafa konforu ile bir yere varılmaz. Savunduğun düşünceye getirilen eleştirileri (sosyal medya değil!) okuyor musun ya da direkt şunu sorayım; mutlak hakiki bir erdem kaynağından söz edebiliyorsan onun tesir kabiliyetinin bu kadar zayıf olması sen de hiç bir rahatsızlık yaratmıyor mu?
- +1 yıl
Öncelikle yaratmak Allaha mahsustur muhterem genç. Benim eleştiriye , subjektifliğe açık olup olmadığı nerden haber edildi sana?
Mutlak Erdem ve Onur sahibi ALLAH C. C. tesir kabiliyetlerinin en büyüklerine sahip olmakla beraber rahmetini ve gazabını kişiye göre dilediği gibi verir. Hak eden hak ettiğini ceza veya ödül olarak bahşeder. Kim ki kötülük yapıp bu benden değil bu Allahtan bunu o istedi derse haşa , işte o en büyük inkarcı yalancı şeytanlardandır. - +1 yıl
@TürkİslamNeferi1453 İşte tam olarak vurgulamak istediğim böyle bir kafa konforu; Allah erdemi dilediğine bahşeder diyince kendinizi eleştiri-tartışma düzleminden sıyırıp atmış oluyorsunuz. O zaman modern hümanizmanın ve onun erdem anlayışının diğer tüm dinlere galebe çalması gerçekliğinin sizde oluşturması gereken soru işaretleri duvardan seken kurşunlar gibi değip geçiyor.
- +1 yıl
Yani sen diyorsun ki ben adam öldürdüm , ' TACİZ YAPTIM ' , Kapkaç yaptım ama bu erdemsizlik beni Yaradan'ın beni başıboş bırakmasından veyahut bir de senin açından hümanizm cemaatine üye olmadığımdan oluştu diyorsun?
İyi o zaman herkes birbirini boğazlasın zulüm etsin nasıl olsa din yok erdemlik yok. Erdemlik 8 milyarın kendi " KAFA KONFORU " kontrolünde 8 milyar erdem çeşitliliğiyle sürdürülsün...
Ahlâk felsefesi, insan eylemlerini ve bu eylemlerin dayandığı ilkeleri konu alan felsefe dalıdır. Buna göre ahlâk felsefesi, ahlâk alanında hakim olan ilkeleri, “iyi” ve “kötü” nün ne olduğunu, ahlâklılığın ne anlama geldiğini ele alır. Ahlâklılığın ne olduğu üzerinde durur; özünü ve temellerini araştırır. İnsanın davranışlarında özgür olup olmadığını sorgular. Hangi eylemlerin ahlâklı olabileceğini irdeler. Bunlar için bir takım ölçütler koyar. Kısacası ahlâk felsefesi, ahlâk hayatı üzerinde sistemli bir biçimde düşünme ve soruşturmadır.
Her bilgi dalının kendine özgü kavramları ve özel terimleri vardır. Ahlâk felsefesinin de “iyi”, “kötü”, “özgürlük”, “erdem”, “sorumluluk”, “vicdan”, “ahlâk yasası”, “ahlâki karar”, “ahlâki eylem” olarak belirlenen kavramlar vardır. - +1 yıl
@TürkİslamNeferi1453 Hayır ilk paragrafta yazdıklarınızın benim söylediklerimle uzaktan yakından alakası yok. Ahlak felsefesinin google da çıkan ilk tanımının da buradaki yazışmalarla bir ilgisi yok kanımca. Vurgulamak istediğim şey gayet basit; Dinin erdem anlayışı ile seküler erdem anlayışı arasında çok temel meseleler hariç büyük kırılmalar var ve seküler alanında dini alanın alyehine genişlediği de aşikarken buradan kafa yoracak meseleler üretmek yerine slogan düzeyinde söylemlerin yarattığı konforlu alanda kalınmasına dikkat çektim ilk cevap mesajımdan beri.
- +1 yıl
Al sana SEKÜlerizm ; www.youtube.com/watch
www.youtube.com/watch - +1 yıl
@TürkİslamNeferi1453 Ne dediğimi anlamaya çalışıp karşı argüman geliştirmek yerine yazdıklarımın içerisinden kelime seçerek ona kör bir şekilde odaklanıyorsun ki odaklandığın şey de aslı mesele bile değil. Yazdığım mesaj içerisinde seküler kelimesi vardı diye bunu antisini kim söylemiş googledan bulup buraya yapıştırma kolaycılığındaki birisine konforunu boz demekle hatayı en başta yapmıştım. Paylaştığın kaynaklardaki kişileri ve benzeri daha fazlasını ondan fazla yıldır okurum ancak o videoların altında "aman hocam çok büyüksünüz, çok bilgilisiniz" yorumları yazan konformistlerin aksine bu düşüncenin karşı tarafında da çok sağlam bir düşünce sistemi olduğunun bilincindeyim ve bunu anlama gayreti içerisindeyim ve herkese de tavsiyem budur. Yoksa burada seküler-dini tartışması yapacak değilim, o tartışmayı 2000 lerin başında forumlarda çok yaptık iki tarafın da birbirini anlamaktan çok ezmeye çalıştığı galibi olmayan kör dövüşü gibi bir şey olmaktan ileri gitmiyor. O yüzden bu sitenin üyelerine tavsiye etmem. Sabit fikirlerden slogan üretip insanları ihtida ettirme çabası da ayrıca boş bir çabadır. Benzer şeyleri farklı cümlelerle yazmaktan usandım bütün söyleyeceklerim bundan ibarettir.
+1 yılMükemmel insan yoktur. Fakat tacizci olmak çok çirkin kabul edilebilir değil.
31 Yorumla- +1 yıl
İşte yazar olunca, yazdıklarını da okuyunca mükemmel sanıyoruz.
+1 yılSevdiğim yazarlardan biridir. Şimdi sizden öğrendim adının bu tarz olaylara karıştığını. Hem şaşırdım hem de üzüldüm.
12 Yorumla- +1 yıl
Aslında karışmaktan da öte oldu. Kendisi kabul etti ve özür diledi. Ben de çok şaşırmakla beraber üzüldüm. Tüm kitapları da imzalıdır bende.
- +1 yıl
Diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten, tekrarı yaşanmaz umarım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuşlar yoluna gider ve gölgesizler adlı kitaplarını severek okumuştum. hayal kırıklığına uğradım, iğrenç
41 Yorumla- +1 yıl
Ben inanmak istememiştim ama iddia eden kadın yazarları görünce bu kişilerin de yalan söyleme ihtimalinin olmayacağını düşünürken Hasan Ali Toptaş'tan itiraf geldi.
Bu açıklamadan taciz mi çıkıyormuş ben neden öyle anlamadım?
21 Yorumla- +1 yıl
Bu açıklamadan çıkmıyor zaten, soru başlığım da değişitirilmiş sanırım. Aslında birçok kadın ve kadın yazar önce birinin söylemesi ile diğer tüm kadınlar da tacize uğradıklarını söylüyorlar ve bu söylemlerin üstüne Hasan Ali Toptaş bu paylaşımı yapıyor. Yani iddiaları kabul ediyor.
+1 yılTacizcilere kesinlikle daha ağır biz ceza koymalı Türkiye
11 Yorumla- +1 yıl
Kabul etmiş, hukuki süreci olmalı bence de.
Niye şaşırıyoruz. Okumakla bilgili olmakla ahlak farklı şeyler.
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın tabii ama kişi yazar olunca ve HAT gibi de büyük bir yazar olunca insan bu farklılıktan olumlu sonuçlar bekliyor. Kitaplarını da okuduysan eğer özellikle de son kitabını okuduysan ben ve başka kişilerin şaşırmalarına niye demeyiz.
+1 yılBu dünyadaki kadınların hepsi neler yaşadıkalrını anlatsa dünyadaki erkeklerin yüzde 80 i tacizden yargılanır.
31 Yorumla- +1 yıl
Böyle nickler koyarsanız sapıklar sizi daha çok taciz eeederrr
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazi konusunda yetenekli olanlarin problemli kisiler oldugunu dusunuyordum hep. Problemin adini koyamadan ama. O yuzden sasirmadim ben
114 Yorumla- +1 yıl
Seni tanıyorum, fazla belli ettin kendini :D
Cevap sahibi+1 yılNerden taniyorsun uydurma
- +1 yıl
Bu arada yorumun için gayet haklısın en azından çoğunluk olarak.
- +1 yıl
Uydurmuyorum ki akranım :D
Cevap sahibi+1 yılYoo ne akrani buyuksun sen ben adile nasit kim bilmiyorum bile ahahah
- +1 yıl
Eveeet, haksız değilmişsim. Barışalım mı? :D
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 hayır barışmıyoruz
- +1 yıl
Ama lütfen affet beni
Cevap sahibi+1 yılHayır hayır hayır ühü ühü yaptin sen bana aslaaaaa
- +1 yıl
Sen de bana salak dedin ama
Cevap sahibi+1 yılSlak demedim mısın dedim o ayrimi yapalim mısın
- +1 yıl
Demek ile dememek arasında pek fark yok bence.
Cevap sahibi+1 yılNasıııı yok tabiki var bir soru yönelttim sonuçta ben. Mısın dedim sın demedimki. Cevabi sen verecektin evet salagim hayir salak degilim bu kadar zor olmamali yaaaa 😂
- +1 yıl
Peki nasıl diyorsan öyle olsun. Ben barış teklifi de uzattım sen kabul etmedin. Daha da yazıp gerçekten salak olmayayım.
Iyi ne diyim pismanlik var en azindan.
Tacizciler kendini ezik hissetmiyor mu ya.. bir kadina zorlama olmadan dokunamayacak kadar yetersiz olduklari icin..21 Yorumla- +1 yıl
Bence ezik hissetseler yapmazlar aksine baskın hissettikleri için yaptıklarını düşünüyorum. Pişmanlığı da bana göre yazar kimliğine yakıştıramaması.
İnsanlık hali şeytana uyup yapmıştır yadırgamayın adam pişman ve hatasından özür dilemiş diğerleriyle 1 kefede tartmayın
20 Yorumla
+1 yılKitaplarını çok sevdiğim bir yazar, buradan ilk defa duydum ve şok oldum gerçekten. Bir de romanlarında toplum yanlışlarını falan anlatıyordu. İnsanlar garip gerçekten.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok garip gerçekten, ne kadar ince ve naif bir şekilde işliyordu halbuki romanlarını. En sevdiğim yerli yazarlardan ilk üçtedir, tüm kitapaları mevcuttur bende hepsi de imzalıdır. Her imzada da uzun uzun sohbetimiz olmuştu, şok oldum gerçekten.
Otobuste gorsem yer veririm adamin yaptigina bak tüü rezil
20 Yorumla
+1 yıledebiyat duayeni ünlü yazarin ismini ilk defa bu soruda sordum.
özür aciklamasi tamamen rezalet, tacizin taciz oldugunu bilmek icin ermis olmaya gerek yok, okul kitap yüzü görmemis ama hayatlari boyunca kimseye tacizye bulunmamis yiginla insan var.
bir de yaptigi pisligin üstü kapatilsin herkes unutsun umuduyla sanki farkinda olmadan biirilerini yanlislikla incitmis gibi tacizin boyutunu kücültmeye calismis.
rezalet.24 Yorumla- +1 yıl
Edebiyat ile alakan yoksa HAT'ın adını duymaman normal, edebiyat ile aran varsa ve buna rağmen duymadıysan sen kendini edebiyat ile ilgili sanıyorsun.
Tacizin hiçbir şekilde kabulü veya açıklaması olmaz ama pişkin bir kelle gibi red edip veya farklı konulardan cevap vermek yerine yaptığı suçu kabup edip özür dilemesi de bir erdemdir her ne kadar sebebi taciz gibi bir olay olsa da. Sonucunda bundan sonra hukuksal bir boyut kazanırsa eğer dilediği bu özür sayesinde hak ettiği cezayı da alır ama emin ol dilediği bu özür Hasan Ali Toptaş için en büyük cezadır. - +1 yıl
yazari ne ki okurundan ne beklersin.
ben yazarin yapmis oldugu tacizi ve sonrasinda traji komik özrünü elestiriyorum
bu sahsiyet gelip benim neyi okuyup okumadigimi ve kendime "ne deyip" "ne dememem" gerektigini dikta ediyor.
he he aynen aynen. - +1 yıl
Alakası yok, yorumuna karşılık cevap verdim.
- +1 yıl
güncellemede de görüldügü üzere hala ayni cümleleri kuruyorsun.
bir tek tr'de var bu zihniyet, dünyanin baska bir yerinde x yazari da tanimiyorsan kendini sunu deme diyen okur kitlesi yoktur.
IQ seviyediyle alakali sanirim.
+1 yılÜniversite hocalarındanda çıkıyor aynı şeyler. Kişi kendini makam mevki fark etmeden gösteriyor.
10 Yorumla
+1 yılbu konuyu twetter dan saatlerce takip ettim Hasan Ali açıklama yapana kadar başta sadece bi iddia olmasını umdum, hayal kırıklığı oldu...
12 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
👌...
+1 yıldemek Mr. Hasan Ali Toptaş'ın mikinin, edebi duyguları ve lirik romantizmi yokmuş.
10 Yorumla
+1 yılOhoo hükümetten kopardığı para ile kumar oynayan milliyetçi! yazarlarımız var bizim.
10 Yorumla
+1 yılAdamın yaptığı işle karıştırmamak lazım. Hayvani duygularla tacizde bulunmuş. Mesleğini ve toplumdaki yerini düşünmeliydi. Karşısındakiler de ses çıkarmayınca bunu alışkanlık yapmış maalesef.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPislik hepsi bu ülkede kadın taciz etmeyen erkek var mı be yetti artık. Sokağa adım atıyoruz illa bir sözlü taciz vakası. İşe giriyoruz çalışalım kendi ayaklarımızın üstünde duralım kariyer yapalım diye işveren abaza tarafından fiziksel taciz...
09 Yorumla- +1 yıl
Bu tarz yorumlar bana biraz boş geliyor.
Cevap sahibi+1 yılAynen yaşamayan maruz kalmayan aç pipini oğlum diye büyütülenler anlayamaz
- +1 yıl
Alakası yok, isyan edilmesinden çok daha elle tutulur görüşler olması lazım. "Taciz etmeyen erkek var mı bee" bana göre de bu tarz söylemler kadının yaptığı psikolojik taciz oluyor. Benim bu yazdıklarımı ve düşündüklerimi de "senin pipin var, sen de tacizcisin" mantığındakiler anlayamaz.
Cevap sahibi+1 yılNe yapalim sokağa her çıktığımızda yanımızda Bıçak mı taşıyalım mesela
- +1 yıl
Yahu ne alakası var? Her sokağa çıktığında taciz mi ediliyorlar da boş boş konuşuyorsun?
Cevap sahibi+1 yılYazık kafana ülkende olanlardan habersizsin
- +1 yıl
Sen sadece fazla yüzeyselsin.
Cevap sahibi+1 yılTartışmaya gerek görmüyorum. Kendi yaşadıklarımı biliyorum ve böyle insanlardan tiksiniyorum. Eğitimsiz bir halk olduğumuz için bunlar yaşanıyor. Zor cahil insanlarla uğraşılmaz.
- +1 yıl
Siz de bizi teşhircilikle taciz ediyorsunuz vitrin pazarı gibi , biz birşey diyor muyuz?
Edebiyatçıların hepsi böyledir sonrada amcasının karısla ilişki yaşayan roman yazar ahlaksızlar.
03 Yorumla- +1 yıl
Dedi her şeyi çok bilen adam.
Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kim bu adam yine saray yalaka takimindan mı? Hiç duymadim adını. Nasıl bir duayenmis bu?
03 Yorumla- +1 yıl
Bilgisizce yorum yazmadan öncr keşke bir Google'a yazsaydın da kimdir bu falan filan diye de öğrenip biraz bilgisizliğini örtseydin.
- +1 yıl
Alakası yok birader, 40 yıla yakın yazar.
+1 yılGayet olağan bu dünyada. Herkesten her şey beklenir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜnlü yazar😂😂 ne çok sayarım ben bu ülkede konusu bile olmamıs edebiyatçıııı🤔🙏👍
01 Yorumla- +1 yıl
dedi her daim espri yapan adam.
+1 yılBöyle insnlar tacız olayını yaptıği zaman yapılan çok normal karşılar, toz kondurmaz, ama başka biri yapmış olsaaaâa...
00 YorumlaGündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Adı üstünde yazar, nasıl yapılacağını en iyi bunlar yazar
00 Yorumla
+1 yılÇok garip geldi bana. Belki de ölümünü hissediyor.
20 Yorumla
+1 yılKadınlar bu adamları yoldan çıkarıyor. Sonra da taciz etti diyorlar.
00 YorumlaNe olursan ol, cahilsen cahil kalıyorsun
10 Yorumla
+1 yılAdını ilk defa bu olayla duyduğum şahıs
10 Yorumla
+1 yılBiraz ilginc
16 Yorumla- +1 yıl
Hangi bakımdan?
- +1 yıl
Yani bunu itiraf etmesi
- +1 yıl
En azından bunu yapabilmiş ve kabul etmiş.
- +1 yıl
Belki de pismanliktir bizzat gormeden genel konusulabilir yalnizca
- +1 yıl
Kimliğini düşünür ise ve bu yaptıklarının da açığa çıkması söz konusu olduğu için tabii ki pişmanlıktır. İnkar etseydi bence her şey daha kötü olabilirdi çünkü kabul edip özür dilemesi ile ortam biraz da olsa sakinleşti.
- +1 yıl
Gecmisim, deyip gecmek
+1 yılBilmem ki
11 Yorumla- +1 yıl
:D Peki
+1 yılBu yazarı duymadım
11 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum bu durumdan sonra okumak ister misin ama kalemi gerçekten çok iyi ve bundan sonra da pek kalemi olacağını sanmıyorum.
Sadece yuvarlak cümleler içerik yok
02 Yorumla- +1 yıl
Soruda mı HAT kitaplarında mı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruyu KS de sorman. d
02 Yorumla- +1 yıl
Çok kitap okuyanlarımız var ya, yorumlarını merak ettim 😁
Cevap sahibi+1 yılonlar gitsin bret pitt izlesin onlar açıktan yaptıkları sanat oluyor
+1 yılİğrenç... Sadece Bunu Demek İstiyorum...
10 YorumlaÇok üzücü bir olay böyle bir yazardan beklemezdim
10 Yorumla
+1 yılInsanoğlu nankor hersey yapar
10 Yorumla
+1 yıl🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️
10 Yorumla
+1 yılUzucu
10 Yorumla
+1 yılYakistiramadim
10 Yorumla
+1 yılIyi fena değil
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYargilanmali
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayal kirikligi.
10 Yorumla
+1 yılSen de mi burutus
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay namıssız
20 YorumlaOlabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanı çekmişti rrr
00 Yorumla
Detaylı bilgi