Milli piyongo bileti alacağıma parayı pencereden sokağa atarım bir godomanın cebine gideceğine bir garibanın kursağında gider nasıl olsa her halükarda çıkmıyor...
2023'e kadar bize faizli kazıklı, fatura gönderen dağıtımcılarda ödemiyorlar. Bu arada, şehir hastanelerine onca kira ödeniyor, köprülwre garanti, onlar ödüyormudur acep🙂
Ondan sonra bana diyorlar ki şansını deneyecek misin? Neden gidip para vereyim. Önce sürttürdüler şimdi de full mualeme yapsınlar diye mi tövbe tövbe...
şaşırdıkmı? tabııkı hayır.. normal goruyoruzya işte olay orda.. nasıl bunları normal gorebılıyoruz artık! nasıl ustunu kapatıp aman bosver allahlarından bulsun dıyebılıyoruz.. hatta bı adım otesı sıgırlıkta var! yapmıslarsa vardır bır bıldıklerı:))
hep söylüyorum hayatımda bir defa bir kuruşum nasip olmadı şans oyunlarına kimse bu işe para harcamasa ne güzel olur aha size hazır bahane de var almayın abi piyangoya şans oyunlarına 1 kuruş bile vermeyin birakın batan batsın
Konunun sorudaki öznesi şans oyunlarına nasıl baktığımız değil de çok farklı birşey... Ayrıca ben de sosyalist birisi olarak içinde para olan her türlü şans oyununa karşıyım. Ağlayanın "malı, gülene hayretmez" sözü benim de sevdiğim bir sözdür.
İhale ise uygun fiyatı atan alır. Bu durumda şartlar eşit olur. Muhalefet olmamız gereken konu varsa ayağı yere bassınki sonra komik duruma düşmeyelim. Tren Çin'e gidemedi dedik, sonra twittere giremez oldum. Gelen giden makaraya sardı. Haberin kaynağı ve içeriği önemli.