Ya Devletin Yaptığı Saçmalıklar Yetmemiş gibi bir de Hes Kodu Çıktı Başımıza Neymiş Hes Kodu Sağlık kontrolü Yapıyormuş Kim Covid19 kim Covid19 değil onu gösteriyormuş bu kadar da Saçmalık Olmaz Ya Hes Kodu Denen Kod Hayat eve sığar uygulaması nasıl göstersin sağlık durumunu cihaz mi sanki birde Bu Saçmalığı Zorunlu Hale getirmiş Bazı şeylerde Bu Devletin Kafası mı? Güzel anlamıyorum Virüsün Hastalığın tedavisini Bulamıyor Anca yok sokağa çıkma yasağı yok 20 yaş altı yok 65 üzeri Sokağa çıkma Yasağı birde hes kodu çıktı tam oldu Bu Devlet Dalga mi geçiyor bizimle Tedaviyi Biran önce Bul Bizi Bunlarla Oyalayamazsın O kadar Vaka ölüm sayısı Var gün geçtikçe artıyor Devlet Daha yeni tedavisini getirecek de ohoo Üsküdar'da Sabah oldu Bu kadar da sorumsuzluk olmaz hele Kurallara Uymayanlara hiç girmeyim o konuya Evet HES kodu nun bazı yerlerde zorunlu olması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Devletin yaptığı saçmalıklar yetmemiş gibi Hes kod çıktı, birde bazı yerlerde zorunlu. Ne düşünüyorsunuz?
Mantıklı bence. Hastalar sürekli evden kaçıyor. Hes kodu sistemle eş çalışıyor. Sana hastanede pozitif tanısı koyulursa hes kodun otomatik olarak uyarı veriyor. Birde işletmeler de güvenli alana okutur isen o gün orada oturup hasta olan birisi olursa sana ulaşıyorlar. Neden bu sistemi sevmediniz anlamış değilim.
Tamam da Sistem Sağlık durumumuzu nasıl bilsin Cihaz mı? Bu sanki Bizi mi ölçüyor birde en çok kızdığım tarafı HES kodu nun bazı yerlerde zorunlu hale getirilmesi Bu Devlet çok sıktı artık yeter ama artık bu kadar da fazla sen biran önce Tedavisini bul getir Devlet senin uyuşuklukluğun yüzünden kaç bin tane İnsan can verdi öldü sen hala saçma kurallar çıkarmaya devam et Devlet
Ben sana şunu Söyleyim Kardeşim hep bu Kurallara Uymayan Akıl Yoksunlari yüzünden Çıktı Bu Kurallar zorunluluklar Hayır Yani neden uymuyorlar kurallara anlamıyorum ki amaçları ölmek ise s*g gidin intihar edin bizlerin ne suçu var da hepimize bulaştırıyorlar Hayırlısı ile bu virüs belası Tamamen Gitse Çok Güzel çok iyi olacak bu virüs Geldi geleli hepimizin bütün İnsanların hayatları zindan oldu
Kurallara Zaten Uyuyorum Ama uymayan bir çok akıl yoksunlari var onların yüzünden arttı yayıldı bu virüs belası zaten Hayır Yani Madem Ölmek İstiyorsunuz S* gidin kendi başınıza ölün bizim ne suçumuz varda hepimizi riske atıyorlar Sokağa çıkma Yasaklarına zaten sinirliyim özellikle 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı beni çok sinirlendirdi bu saçma kararlar yetmemiş gibi birde HES kodu çıktı birde en çok kızdığım tarafı HES kodu nun zorunlu olması böyle bir şey olmaz ya
Hep Kurallara Uymayanlar yüzünden çıkıyor böyle Saçma Kurallar zaten Hayır Yani Kurallara Uysalar ölürler mi? Yani dışarıda çok Görüyorum kurallara Uymayan Aykırı Davranan Bir sürü Akıl Yoksunlari var Kör şeytan Diyor git Gebertene kadar tekme yumruk giriş diyor da Olmuyor suç işte
Sen hiçbir şey bilmiyorsun ki sadece bir şeylere karşı çıkmak sanki amacın Sen test yaptırdın pozitif çıktın diyelim bu hes kodunda belli oluyor sağlık bakanlığının uygulaması bu hes kodu ile girilen yerleri düşün bu kod olmasa senin girdiğin bir ortama elini kolunu sallaya sallaya pozitif olanlar giriyor amaç bunu engellemek anlatabildim mi bilmiyorum
Anladım ben hayır amacım karşı çıkmak değil ama devlet çok bunalttı bizleri hepimizi Virüsün Hastalığın tedavisini bulacağı getireceği yerde Kendince kısıtlamalar kurallar Çıkarıyor Ah o kurallara uymayanlar varya hep onların yüzünden böyle kurallar Geliyor Kör şeytan Diyor kurallara Uymayanları Gebertene kadar tekme yumruk gir Diyor onların yüzünden Bizler çekiyoruz Allah sonumuzu Hayır etsin inşallah
Uğraşıyor diyorsunuz Ama Bu kadar mı? Uzun sürer ya Virüs Bu kadar yayilmadan önlemler alınsaydı Tedavisi o zamanlar bakilsaydi Bu kadar artmazdi artık tedavisi gelsin kaç bin tane İnsanlar ölüyor Yazık günah
Amerikan filmlerinde ki gibi ev hapsi alanlara takılan şu akıllı bileklik belli bir mesafeye göre ayarlanıyor hani eğer sınırı aşarsa polise bilgi gidiyor o şey işte.
Aynen Bu Devlet Virüs Geldikten Sonra Kafa Tamamen İptal Olmaya başladı Hes Kodu mu bilecek Sağlık durumumuzu Zorunlu Olmasına çok kızdım Hayırlısıyla bu virüs belası Tamamen Ortadan kalkar giderde ve birdaha hiçbir zaman gelmez İnşallah Amin Virüs kalkarsa HES kodu sokağa çıkma yasakları da kalkar bune ya Devlet tedavisini bulacağı getireceği yerde saçma sapan kurallar Çıkarıyor