Aynen Şu olur. İnanmayanlar bknz; 2001 öncesi 1- aynen şu an İstanbul'da olduğu gibi her yeri bokkk götürmeye başlar, 2- İyi veya kötü Yapılan ne varsa te tek yıkmaya başlarlar yerine yenisini de yapmazlar, 3- Musluklarda su yerine tıssss diye sesler gelmeye başlar. (İstanbul da yakında başlayacak) 4-Ülke çöp yığınına döüşecek çünkü götürmekten çöp toplayacak paraları ve ekipmanları kalmayacak 5-Hastenelerde tekrar kuyruk dönmeleri başlayacak. Muayene için ayrı bir kuyruğa gireceksin, ilaç almak için ayrı bir kuyruğa gireceksin, vaktin kalırsa mesai saati bitmeden tedavini tamamlayabileceksin 6-Yeni bankerler ortaya çıkacak, yüksek faiz vaadiyle insanları kandırıp ellerinde ne var ne yok toplayıp, 3 gün sonra soluğu yurtdışında alacaklar, bu vaade kapılanlar da arkasından bir bardak su içecekler 7-Metro, yol, köprüler , barajlar vs. ne yapılıyorsa hepsinin inşaatı durdurulacak, yapılmış olanlar bakımsızlıktan harabeye dönecek, çile bülbülüm çile şarkısı hit olacak 8-Askeriye yeniden eski şaşalı !!! günlerinde dönecek, ülkenin yönetiminde (asıl işlerini bırakıp siyaset rantı peşine düşeckeleri için) eskiden olduğu gibi devlet içinde devlet olma görevine başlayacaklar 9-Abd-AB- ve çeşittli emperyalist ülkelerle aramız düzelecek, belki kıbrısı elimizle teslim edeceğiz, Irakta yeniden pkk pyd vs. nekadar terör ördütü varsa cirit atmaya başlayaca, Azarbaycanla aramız bozulacak, neden ermenistana girdiniz diye belkide onları karşımıza alacağız. Libya tekarar Fransanın egemenliğine girecek ve Akdeniz de bütün çıkarlarımız elimizden alınacak. 10- Bütün Avrupa da bile gece 10 dan sonra yasak olan içki satşı tekrar serbest hale gelecek.(buna bende sevinirim arasıra bende içerim çünkü :) . ) sabaha kadar meyhaneler, kerhaneler, gazinolar, pavyonar açık olacak ve hep beraber zil takıp oynayacağız. 11- daha o kadar çok şey var ki hangisini yazayyım yorldum boşverin eniyisi. bekleyin görün bakalım.
Bu bir tür araç kullanmaya benziyor ülke araçtır yolcular halk. Zaman gelir aracı ben sürerim diyenler arasından yolcular bir şoför seçerler bakarlar bir süre şoför aracı nasıl kullanıyor diye beğenmezlerse bir daha seçim yaparlar gerekirse değişir. Bu herkes için böyledir. Otobüs hep baki kalmış şoförler seçilmezse değişmiştir.
Erdoğan zaten şu koşullarda seçimi kaybedecek. Çünkü ortağı olarak bahçeli gibi hayatı seçim kaybetmek olan birisi var yanında. Akp'ye gelecek olursak, rant için bir arada duran partilere ne oluyorsa ona da o olacak. Anap gibi dağılıp gider. yine türkiye'yi söğüşlemek için başka partilerin içine entegre olurlar.
Çok birşey değişir mi bilmiyorum Erdoğan Aslında seçim kaybetmez kendisi hep diyordu ya öncede 2. parti çıkarsam siyaseti bırakırım diye bu özgüven onu hep 1. yapacak Muharrem ince bile bunu söylemişti. Bu özgüven ona 10 puan getiriyor diye. Ama artık Erdoğan sonrasına odaklanmış durumda herkes 18 sene olmuş ama bir 18 senesi daha yok artık her insan gibi oda sona geliyor. hayırlısı olur inşallah sonucta bizim ülkemizde mutlaka bir lider çıkar
Korku dağları sarınca ne aferin kaldı ne membiç, sayın Erdoğanın kaygısı seçimleri kaybetmek değil bence kendisi yargılanmaktan korkuyor.. bu yüzden ülke adaletini kendi lehine ayarlıyor yapacağı reformları ile bunu kastediyor? Not :Hiçbir şeye benzemez Vatanını.. halkını satanın korkusu!!! Nazım Hikmet tan Buda burda dursun 😉
Sultan süleyman bile ömrünü tamam layip tarihe karışmış tir Erdoğan da siyasi ömrünün sonuna geliyor Erdoğan gittiği andan sonra akp diye bir şey kalmayacak Erdoğan bunu biliyor goruyor Çünki 2. erdoğan yok Peki kim iktidar olacak Kimse olmayacak Bu seçimde 4 parti koalisyon yapar Ancak TÜRK HALKI na hitap etmeyen siyasi sistemi artık iflas etmek üzere TÜRK HALKI çok yakında halka hitap eden sistemi kuracak
Türkiyede he seçimlerle birileri geldi ve gitti. Her zaman tüm yükü millet çekti. Şimdiye kadar şu millete faydalı oldu diyebleceğimiz olmadı. Sağlık alanında, sigorta, hastaneler ve ulaşım bakımından başarılılar. Ama giden gider gelen gelir. Biz yine aynı konumda kalırız.
Yapılanb hastaneler, ücretsiz tedaviler göz ardı edemeyeceğim şeyler. Sevmek başka ama takdir etmek başkadır. Ben 2000 yılında ameliyat ücretini denkleştiremedim diye 2005 yılına kadar ağrılı bir hayat yaşadım.
Geçen gün tüm İstanbul çapında cilt doktoru randevusu aradım...10 gün sonrasına istanbulun en ucunda olan Şile de randevu bulabildim.. Özel araçla gidişi dönüş 200 km. Bunun gibi sayısız örnek var. Sağlık politikaları koruyucu ve tedavi edici olmak üzere 2 temel şekilde sınıflandırılabilir. Amacı halk sağlığı olanlar koruyucu sağlık sistemini destekler ama amacı halk sağlığından çok ilaç ve sağlık ekipmanı satan şirketleri desteklemek olanlar ise tedavi edici sağlık sistemini desteklerler. Yani halk hasta olsuk biz tedavi edelim şeklinde. Bizde malesef 2. olan tercih edilirken bu tedavi işleri de hakkıyla yapılamıyor. Şu an için iyi hekimlerin büyük çoğunluğu özel hastanelerde çalışırken devlette olanların çoğu da acemi hekimler.. Ve onlar bence halk sağlığı için çok ciddi risk arz ediyorlar.
Eskisi de kötüydü bugün de öyle.. Farklı ciddi sorunlarımız var. ben asla eskiyi savunmadım ama hepimizin savunması gereken şey olması gereken ideal sağlık hizmetidir.
Şahsım adına ameliyatımı olmam 1 yıl daha gecikse idi şu an engelli idim. Bu sebeple bu konuda takdir ediyorum. Aile hukuku, eğitim felaket halde. Ama doğrusunu alkışlarım ki eksiğinde konuşma hakkım olsun.
Haklısın adil olmak gerekir... Ama ben bütüne bakıp değerlendirme yapmaya çalışıyorum. Bu mevcut sistem içinde de sağlığı bir şekilde olumsuz etkilenmiş insanlar olabilir.
Üstadım zaten bütüne bakarak ilerlersek, ne dostumuz, ne sevdiğimiz nede işiimiz kalır. Hangimiz yaptığı işin karşılığı kadar maaş alıyorki? Veya aynı iş yerinde kaçımız adilce çalıştırılıyoruz? Bu sebeple paket paket ilerlemek en azından insana daha az dert oluyor.
Neden öyle olsun ki.. Tabii ki kendi adımıza olan kazanım bizi mutlu eder. Ya toplumun genel menfaati ne olacak? Seçimimde beni direkt çok etkileyecek bir durum yoksa toplumun ortak menfaatini düşünerek yaparım seçimimi.
E bu durumda sizi dinlersem çoğunluk kime oy veriyor ise o tarafa benimde oy vermem gerekir. Ben aksine, ne yapabilirler ve ne yaptılar incelemesi yapıyorum. Onayım yok ise oyumu boş atıyorum.
Erdoğan giderse,ülkemiz için kötü olur (bu seçimlerde de aday olursa kazanacağından hiç şüphem yok) koalisyon hükumetlerine döneriz eskiden olduğu gibi.Ülkenin tekrar anasını ağlatırlar
Sadece sorulana cevap verilmesini istemenin nesi kötü? Ayrıca konunun polemik konusu olması hoş değil. Birileri de senin yorumunun altına yazıp gereksizce mevzuyu uzatabilir.
chp gelirse ülkeyi az çok rahatlamaya çalışır ha hiçbirini sevmiyorum hepsi aynı halt ama mansur yavaş gibi çalışkan biri gelirse olur bu çok teoirler var
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
bi aktrol diss atmış lan m*l şimdiki hükümet çokmu güzel