Evet sevincimi paylaşmaya geldim. O kadar mutluyum ki bunu yazarken bile ellerim titriyor 2ay'dan çoktur devam eden savaş bitti. Sabaha yakın sokaklara akın eden, havai fişek seslerine uyandık. Valla ilk başta şehit getirdiler sandım😅 Ama telefonu elime alınca müjdeyi aldım. İlk Karabagh savaşı başlayan zaman , annem daha bana hamileyken babam savaştaydı. O yüzden benim için anlamı daha büyüktür. Burdan da bana destek olan savaşın çıktığı ilk günden arayan, yazan, soran herkese teşekkür ederim. Yaşasın Türk birliği🥺🇦🇿🤲🏻🇹🇷
Sonunda topraklarımıza kavuştuk. Ermenistan yenilgiyi kabul etti. Var mı tebrik eden?
Tasmasini bırakılan uyuz itten gram farkı olmayan ermenistan denen karaktersizler topluluğuna haddini bildiren Azerbaycan Ordusu'ndan Allah razı olsun. Eline, emeğine, bileğine sağlık yiğitlerin. Çıkıp sonuna kadar savaşacaz diyip abisinden destek bekleyen köpekler aldılar desteği arkadan.
Tarih, dil, din, kültür birliği yaptığımız Azeri kardeşlerimizle geleceğimiz de kaderimiz de birdir. Türkiye de vatan, Azerbaycan da vatan… O vatan güçlü olmazsa burası güçlü olmaz. Burası güçlü olmazsa orası güçlü kalamaz. Daima yan yana, daima omuz omuza…🙏
Olması gereken oldu =)) Ne zaman ki ermenistan denen taşeron ülke Türk topraklarının orta yerinden çıkarılıp tamamen Azerbaycan Türkiye ve Nahcivan sınır bütünlüğü sağlar işte o zaman bizim için bayramdır.
TÜRK hakkı olanı alır ve azeri kardeşlerimiz bunu tüm dünyaya 1 kez daha ispatladı hakkı olanı aldı ermenilerde avucunu yaladı azeriler geliyor diye topu tüfeği tankı bırakıp kaçtı darısı gamohun başına
Cumhurbaşkanı ilham Aliyev ve Babası Haydar Aliyev‘i tebrik etmek lazım bir devlet politikası olarak işgal altındaki almak için sistematik ve stratejik bir çalışma yürüttüler. Sonuç olarak da zafer Türk milletinin oldu.
Allah daha güzel zaferler nasip etsin can Azerbaycan'a. Bu devin ayağa kalkarken attığı ilk adımdır. Devamı gelecek ve nahcivan ile Azerbaycan arasındaki koridorda Azerbaycan olacak.
Nahçıvan ve Azerbaycan arasında bir koridor oluşturulacak. Türk toprakları birleşiyor ama kötü olan şu Cephede kazanıp Masa’da bazı yerlerden feragat edilmiş Rusya taş atmadan yorulmadan kazanan taraf oldu.