AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
Bunlar bir de çocuk falan yapıyor umarım çocukları orspu değil de eğitim çocukları olur.
bir beyinsizi cok da ciddoye almamak lazim. bu kendi basina gelene sinav, baskasina gelene ceza der.
İnsallah onlarin da basina gelir diyeceksin olmayacak
Eğer tanrı diye bir varlık olsaydı nokta atışı yaparak örnekteki akbabaları gebertirdi öncelikle
Umarım daha beter şeyler gelir başlarına o zaman kesilir sesleri
Bunlar gibiler yüzünden ülke bölünecek demedi demeyin buraya yazdim
Ulan zor tutuyorum kendimi. Neyse yinede insan olduğum için susuyorum.
Değmez bu yobaz düşünceler için.
tarihde örnegi var
23 aralık 1930
kubilay olayi
paşam sagolsun
Doğal afetleri dini terim ile yorumlayan insanlar kadar insani yoran bişey yoktur. Onlara bişeyleri anlatmak dünyanın en zor işidir. Malesef hayatlarimiz da ölümlerden zevk alan bir güruh var
Bu kıza en galiz küfürleri edip. gunaha girmemek için kendimle savaşıyorum!
O asalaklardan burada da var. Onu şimdi ifşa edip rezil rüsva edecem ama utanma duygusu yoktur ki bu sefihler de.
@mumaleviilekedi bu asalak da aynı bunlar gibi. Kınıyor ve lanetliyoruz bu zihniyeti.
Vicdan ile ilgili bu ya Allah a inanıp sevmek iyi ama insanı sevmek de o kadar önemli
Sevgisiz dünyada zaten cennet beklenmeZ
Sırf zina yapıldı diye Allah bu kadar ucuz bir cezaya carptırmaz daha kral yerler var mesela
cehhenem sıcak sıcak ohhh
Fay hattı diye birşey var kardeşim bu depreme Sebeb oluyor hacı hocalar cahilin teki cidden o herifleri dinlemeyin
Ve coğrafya dersi görmüş biri neden deprem olduğunu hayli hayli bilir
Kafasına takmış takkeyi giymiş şalvarı arkaya koymuş duygusal müzüği bizimde bu kör müslümana inanmamızı bekliyor bunlar Müslümanlık dışında kendi dinlerinimi ortaya koyuyor kardeşim zinanın günahının bedelini öbür tarafta ödersin
Yalnız o deprem İzmir'deki gaylarida imamlarida bebekleride herkesin içinde oldu yani. bunun farkındadır umarim
Önlem almıyorum. Cevremde varsa muhattabı kesiyorum. Çok şükür böylesi yok cevremde
Bu tarz paylasinlarada sorularada tepkisiz kaldim. Cehaleti konusup populer yapmak dogru degil
Bunları vatandaşlıktan atmak lazım. Sonra da göndereceksin herhangi bir Arap devletine orada yaşasınlar.
Ama şu da bir gerçekki İzmir Türkiye'nin Las Vegası.
Kur-anda kavimlerin başına gelen doğal afetler günahlara bağlı oradan yola çıkmış olabilirler
Aynen katiliyorum
Doğal afete bağlamak daha mantıklı tabi.
her şey durup dururken oluyor çünkü.
Bazı asalaklarada bunların proaktif paylaşım olduğunu anlatmak lazım.
üzücü tabi bunlar ama demokratik hiç bir ülkenin kanunlarında bunun cezası yok olmaz da. Ancak şahsa yönelik yapıldığı zaman ve o şahıs şikayette bulunursa başka.
Cahillikten başka bir şey değil bunu değiştirmek zor.
Kızın yazdığı tamamiyle ifade özgürlüğüdür. Popüler kültüre empoze olmuşlar beni taşlayabilir.
deprem doğa olayıldır tektonik plakalar kayması kırılması olur
Tek soru dini ile öe çıkan şehirlerden birini seç hiç deprem olmuyor sanırım orda de geç :)
Tipinde hayır yok. Şu tükürümün bile değmediği sıfatına bakınca bunun cahil yosma din hakkında bir şeyler bildiğini sanan ama asla bilmeyen uydurmaci biri olduğu aşikar
Camiiler de çavbella çalıyordu, yine sokaklarda çavbella açarak gezesim var şuanda sgsjama
Tutuklandilar Idam verilse Iyi Olurdu ama once idami getirmek lazim Sart Oldu
Hangimiz mükemmeliz ki? Depremin nedeni de bilmeyiz. Her şeyin sahibi ve her şeyi bilen Allah'tır.
Bu boyle dedi diye ben Allahtanda islamdanda vazgecicemmi saniyorsun?
Zinaya bağlayanlar kimbilir kimin s... Yiyorlar
Artık depremleri insanlar yapıyor doğal afet değil aslında şu yasananlar deneme tahtası bir ülkeyiz... ha bu sıralar covid altında sizlerin görmedigi çok operasyonlar yapılıyor
Van'da Bingöl'de Elağız'da Malatya'dakiler de mi öyle diye sormak gerek
Onlar Kürtler mi diye atmışlardı sormuşlardı. Benzer şeyler
@SirZaza Cidden kanı bozuk öyle diyenlerin
aynen çok fazla var bu tür insanlar sakin biri olmama rağben beni çok sinir ediyor
bence gayet başarılı :) hahabence gayet başarılı :) hahabence gayet başarılı :) hahabence gayet başarılı :) hahabence gayet başarılı :) haha
Musluman once vicdanli olur. Izmire gelen depremin sizede gelmiyecegi ne malum. Hem depremde ölen sehittir.
küçüklükten itibaren doğru eğitim verilmeli ve sevilmeli böyle insanların en büyük sorunu ufaklıkta yaşadıkları tramvalar
Ahir zamanda yasadigimiz icin insanlarin fikir ozgurlugu olan bi ulkede yasadigimizi da dusunursek her kafadan bi ses çıkması bu ulkede cok normal
onu yapan Allahsa iman edenlerinde evine koruma kalkanı verirdi heralde seccadeyle boğucaksın bunları ya
zafer işareti yapana bunlar normalde pkklı der bunlar. ismi asena zafer işareti yapıyor...
At izi it izine karışmış derler ya çok doğru derler
Birde sözde Müslümanı diye ortalık da geziyor
Bu tweeti atacağı yere bir dua etseymis bari
O kadar çok ki ne yapsan da bitmez eminim şu an kendini gizleyenler bile vardır
böyle saçma sapan trollere fakelere inanacak kadar cahil değilim. şunuda unutmayın felak olan kavimler neden helak oldu
Maden kazasına kader diyen asalaklarin şeyleri bunlar
Devlet sponsorluğunda Tedavi altına alınsalar keşke
Zina heryerde cok fazla niye İzmir olunca zina akla geliyor? Siz cok mu temizsiniz.
Çünkü İzmir'de Deprem Oldu İçin Allah İzmir'i imtihan ediyorlar Namaz kılan az , Kurani Kerimi Okuyan az kişi var , Kelimey-i Şehadeti az bilen var bu yüzden Allah Depremle bizi uyarıyor.
Gülünücek haldeyiz aferim size aferim 👍👍👍
depremler verilmeyen sekattan dolayı oluyor ahahaha neyse sövmicem
Nasıl ki zina yapmak istemeyen birçni yobazlıkla suçlayan k aşar izmirliler kadar kötüler
Insanlar genelde cahil cahillik aldi basini gidiyor. Herseyi yapip edip sonra agizlari din konusuyo
o beyinle fazla yaşamazlar zati :d
Onlar aptalin teki insane denilmez onlara
Defolup gidip arap devletlerinde yaşasınlar.
Beyinleri olmadığını düşünüyorum şahsen
Bazıları boş yapıyor işte
Haberlerde okudum bi kaç kişiyi tutuklamislar
Kafalarını kibrit suyuna sokup ateşe vereceksin.
inanci dindarlik sananlara tek onlem egitim🤔
O asalaklara idam gelmeli