Deprem dünyanın gerçeğidir, kaçışı yok önlemi vardır. Bazı insanlar her doğal efeti dini inançlarıyla yorumluyorlar Allahın insanları cezalandırdığına yoruyorlar o kadar saçma sapan konuşanlar var ki bu mantıksızlık bu cahillik benim islama olan inancımı da sarsıyor. Din mi insanlara yanlış öğretiliyor yoksa İslam mı yanlış inançlar içeriyor?
Neden Doğal Afetler Allahın İnsanlara Cezası Olarak Yorumlanıyor?
Ben bunların şerefini seveyim, başlarındaki örtüye sığınıp kendilerini Müslüman mı hissediyor kodumun işsizleri. Ağzımı bozuyorum artık benim şehrim bu durumdayken susmamda isterse KS kaldırsın yorumlarımı. Bugün ölümle, yaşam arasında gidip geldik biz.
allah korusun umarım ölü yaralı yoktur gibi cümleler insanlar cidden iki yüzlü
yahu bugün 9 şiddetinde deprem olsa su ülkede kac tane ev ayakta kalır tartıslır
DEVLET VE İNŞAAT FİRMALARI RANT PESİNDE KOSUYOR
devlet ya bu ihaneti yapan kendi ayağımıza sıkıyoruz evlerimiz inanılmaz derecede dayanıksız depreme allah önleminizi alın diyor allah sizi bir yere kadar korur sonra belanızı verir önlemi alacak biziz amkkk evlerimiz en az 12 şiddetine kadar dayanıklı olmak, zorunda bak en büyük örneği japonya bugün 10 şiddetinde deprem olsa ölen 3 5 kişi bile bulamazsınız cünkü adamlar oturtmuş sistemi bizde malzemeyi nerden calsak nerden kar etsek mantığı
Bunlar bot hesap arkadaşlar. Çoğu bu senenin Ağustos ayında açılmış ve muhtemelen aynı kişilerce kullanılan, halkı kin ve nefrete sürüklemeye çalışan şeyler paylaşılan hesaplar. Emniyet Genel Müdürlüğü umarım peşlerini bırakmazlar. Açıklamaları da mevcuttur. Bunlara bakıp sinir yaparsanız onların istediğini yapmış olursunuz. Gülüp geçmeniz lazım. www.egm.gov.tr/30102020-tarihli-basin-aciklamasi
Çok saçma ya tabiki dinde uyarıcı azap var ama izmirliler açık konyalılar gizliden yapıyor içkiyi zinayı olan olmuş şu an dua etmek düşer bize (konyalıyım bu arada olanları bildiğim için öyle dedim)