Antalya merkezli ve sosyal medyadan yayın yapan 'İlave TV' isimli youtube kanalında vatandaşlarla sokak röportajları yaparak, devlet ve hükümet aleyhine provokatif yayınlar yapan 37 yaşındaki Arif Kocabıyık'ın CHP'nin kadrolu bankamatikçisi olduğu ortaya çıktı. Kocabıyık'ın CHP'li Konyaaltı Belediyesi'nde kadrosunun olmasına rağmen hiç işe gitmeyip maaş aldığı belirlendi. Durumun sosyal medyada bazı vatandaşlar tarafından gündeme getirilmesinin ardından 2 gün önce Kocabıyık'ın istifa ettiği öğrenildi.
Kim gelirse gelsin devletin parası deniz misali yemeye devam edecek gibi. İktidar değişsede bu bozulmuş düzen devam edecek gibi, siz ne düşünüyorsunuz?
Youtube'un muhalif çocuğu İlave Tv sunucusu Arif Kocabıyık CHP bankamatikçisi çıktı! Bu ülkede düzen hiç değişmeyecek mi?
Sana bir şey diyim mi bütün partilerde aynı sistem var, kim başa gelse aynılarını yapacak. Halkı düşünen olur mu? Sanmam. Ülkemiz hala çok fakir ve birçok insan asgariyle geçiniyor. Yıl 2020 teknolojinin zirvesini göreceğiz hala şahini bile olmayan aileler var?
Sırf bu yüzden kimseye oy vermeyi düşünmüyorum. Kimsenin reklamını, yalakalığını yapmam. Kimsenin de bu düzen için birilerinin avukatlığını yapacağım diye kalp kırmam. Basit insan işi bunlar.. Mide bulandırıcı. Böyle olmadığım için kendimle gurur duyuyorum. Bu arada açıklama kısmı neden bu kadar taraflı, a haberden mi alıntı? 😅
Al birini vur ötekine. Hiç birinin birbirinden farkı yok anasını satim hepsi düzenbaz hepsi hilebaz hepsi çıkarcı hepsi pislik. Bu ülke uzun zamandır adam akıllı bir lider görmedi. Ne şimdiki ne bundan öncekiler. Atatürk dışında turkiyenin hiç güzel bir lideri olmadı bu gidişle birdaha da olmayacak. Allah sonumuzu hayır etsin..
Şimdiki baskanı pek tanımıyorum ama Muhittin Böcek zamanında taşeron elemanların maaşları ödenmeden belediye firmaya ödeme yapmıyordu insanların haklarini koruyan bir belediyeydi boyle bir olayın olması beni şaşırttı. arada böyle çöpler çıkıyor demekki A B partisi olması farketmiyor neticede bal tutan parmagını yalıyor.
Siyaset kirli bir oyundur. Böl parçala yönet sistemidir. Kürsüden birbirine küfür eden vekiller bakanlar perde arkasında birbirine iş paslıyor. Hayat böyle siyaset böyle. Gram şaşırmadım. Her parti döneminde bu olaylar yaşanıyor.
Hiç bir siyasi partiye itibar etmiyorum zaten ne siyasete nede partilere hepsi aynı bokun soyu tek fark kimi boku yüzeyden yüzdürüyor, kimi derinden kimiside kıyıdan😄
bende bu zamana kadar gerçekleri verdiğini korkmadığını iddaa eden arif abiye saygı duymuştuk neler varmış neler üzüldüm biz halk olarak kime güveneceğiz
@ozelguvenlik15756 benim siyaset ile işim yok bu konuda zerre umrumda değil yesinler birbirini ama şöyle bir video çekmiş kendisi ne derece doğru bilmiyorum ama belki komploda olabilir siyaset denen illette bu gibi durumlar olağan sesini kesmek susturmak için komploda olabilir hemen inanmamak lazım. https://youtu.be/PLRKUQIkAbY
@ozelguvenlik15756 gerçekleri söylemek için babayiğit olmak lazım o kadar yürekli adam yok maalesef nihat gençtede aynısı olmuştu ben yılmaz özdil içinde aynı şeyi düşünüyorum oda bankamatikçi😄kimseye güven yok
abi çok teşekkürler ama şunu belirteyim ki bu ülke de bir zümreleşme var akp olsun, chp olsun diğer siyasi partiler iktidara geldiklerinde kendi zümrelerini oluşturacaklar bu kesin bunları babana ve amcalarına dedelerine de söyle düzen böyle, bu haber beni şaşırtmadı bugün chp iktitidara geldiğinde aynı şekilde akp nin torpil düzenini oluşturacaklar ve eğitim seviyesi yetersiz türk halkı da inanmaya devam edecek
Yahu mantıken düşünün bu adam taş mı yiyecek parti için kanal çalıştırıyor sonucta oda iş başka turlu nasıl gecinsin yanlışmı düşünüyorum ama şuda var galiba belediyeden maaş alanım parti için calısması etik Degıl herhalde
kendisini bende izlerdim, bu haberi duyunca üzüldüm, demekki düzen her siyasi görüş de aynı bu hükümet partisi de olsa, muhalefet partisi de olsa kim iktidarda olursa olsun herkes gemisini yüzdürüyor kaybeden her zaman Halk olmuştur Şunu da bilelim ki Türkiye de hiçbir televizyon kanalı ve siyasi içerikli sosyal medya kanalları tarafsız değildir
Provokatif mi 😂😂 adam gayet edebiyle videolar çekiyor Antalya kapalı yolda bence çok güzel. Ayrıca sen daha muhalifsin sitemizin fatih portakalı xnkdfl
Herkesten beklerdim bundan beklemezdim. Kimseye güvenimiz kalmadı mk.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bankamatikçi derken? Oturduğu yerden hiçbir şey yapmadan para kazanmıyormuşki adamın chpye üyeliği varmış ve belediye çalışanı olarak para kazanıyor. Her partinin içinde üyeleri ve çalışanları var maaş alan bunun neresi tuhaf? Tamamen algıyla yapılmış bir başlık
Onları tanımam. Anlattığın kadarıyla adam röportaj yapıp youtube kanalında yayınlıyor. Gidip belediyede oturacak hali yok😂😂😂işini yapıyor para kazanıyor. Problemi anlayamadım🤔😂
Parti ayirmadan hepsinin fırsat bulunca somurdugunu söyleyebilirim... olan milletin parasina oluyor, vatandaş başı derde düşünce yalnız kalıyor.. bizde haberlerde bir onu bir bunu izliyoruz
Siyaset budur. Bilenler bilmeyenlere anlatsın. Perde arkasında hepsi rollerini oynayan birer dosttur. Gerçekten şu parti bu parti gibi takıntınız varsa hemen terkedin. Çünkü parti pürtü bunlar boş iştir. İşinize bakın. Yabancı dil öğrenin. Okuyun geliştirin kendinizi. Tüm siyasiler kardeştir. A veya B farketmez. Yok birbirlerinden farkları.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Youtube'un muhalif çocuğu İlave Tv sunucusu Arif Kocabıyık CHP bankamatikçisi çıktı! Bu ülkede düzen hiç değişmeyecek mi?