isterdim
istemezdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Her sorunuzda İsrail'i övmekten ve tatlı göstermekten bıkmadınız sanırım. Türkiye bölgesel olarak İsrail gibi bir ülkeyle asla ittifak ilişkisi kurup müttefik olmaz. Mavi Marmara terörünü Türkiye'ye yapan İsrail değil miydi? Erdoğan'ın Davostaki mesajını unutmuş görünüyorsunuz. İktidarın dış politakasını beğenen biri değilim, burada iktidarı övmüyorum yanlış anlaşılmasın. İsrail, Müslüman Filistinli kardeşlerimizi sahillerde bombalarken onunla asla aynı masada oturmayız. Kudüs, işgal altındayken biz asla terör örgütü uzantılarını destekleyen bir ülke ile dost olmayız. Sizin ülkenizi benimsemek bile gelmiyor içimizden. Kutsal kitabımızda "Yahudileri-Musevileri ve Hristiyanları" dost edinmeyin yazıyor. Yahu sizi, Avrupalılar bile sevmiyor, lanetli bir topluluksunuz. Peygamber kanı mı taşıdığınız düşünüyorsunuz? Sizin elleriniz kanlı, Filistinli çocukların masum kanlarıyla dolu elleriniz. Allah Musa aracılığı ile gökten bir sofra kurmuş atalarına "Ya Musa, Tanrına söyle de şöyle farklı bir şey sunsun önümüze" demişler. Türkiye'de size sempati bulan bir tane insan bulamazsın. Midem bulandı of gidip kusmak istiyorum şimdi. 😰
@furies
Cevap
22Cevap
İzreılı niye bize bulaştırıyorsun hayır her pox izreılın amarikanın basının altından çıkıyor, kahrol izreıl
İsrailde en çok silah alan ülkelerden biri azerbaycan. orbit skylarklar falan. bir diğer sebep irana mislime olsun diye detsek oluyor israil. iranda çok türk var. bu arada israil savunma sanayinib hayranıyım.
keske görünen herşey gözüktügü gibi olsa ama nerde :))
böyle bir birleşme ols bile kısa süreli çıkar olayı içindir :)
kaldı ki kudus işi ne oldu derken israille ittifak:)
güçlü devlet ne zaman olacaz acaba :))
İsterdim, sonucta yahudi tarihinde yahudilere gercek anlamda yurt veren sizde kardesimizsiniz diyen tek muslumanlar olmus.
Ama yapamazlar ermenileri satmazlar, daha fogrusu satamazlar.
İsrail bir terör devleti, Filistin'lilere yapmadığı zulüm kalmamışken, müslüman 2 ülke bir millet bir terör devletini nasıl kabul eder? etsin? ...
ne cok israil kopegi var burda ya tasmalarini alsinlsr yallah israile gitsinler ya😃😀
@yildizligokler İsrail'in sonu çok yakın! ... Finosu emperyalist ABD 2021'in içerisinde parçalanıp yok olacak! ... Bakalım o zaman kime dayalanıp, müslümanlara zulm edecek? ! ... Kahrolsun terörist İsrail! ...
zulmeden bir devlet uzun yasayamaz zaten amerikayi arkasina alip demokkrisi getirecegiz diye dunyayi zehirlediler muslumanlari ezdiler vadedilmis topraklari almak icin her turlu kahpelige yeltendiler bop un coktan bitmesi lazimdi basaramadilar
@yildizligokler Hani burada şak şak yapanlara var ya, ya terörist İsrail'in ajanı, ya da işbirlikçisi, çünkü bunlar ne müslüman olabilir ne de Türk! ... Çünkü O terör devleti İsrail Güney Doğu Anadolu Bölgemizi vadedilmiş (!) topraklar içerisinde kabul ettiği için 40 yıldır Türkiye Cumhuriyeti'nin başına pkk yı musallat etmiş, pkk nın temelleri en az 60/70 yıl evvelinden atılmaya başlamıştır. Bu şuursuzlar zannediyorlar ki herkes MAL! ... kendileri gibi şuursuz, satılmış, beyinleri iğdiş olmuş...
Güney Doğu da gözleri olmasa aptal araplara karşı birlik olsak iyi olurdu ama İsrail'in burada da gözü var, o yüzden istemem
Kantrandan olurmu şeker cinsini s... m cinsine ceker
Türkiye'nin ittifaka ihtiyaci yok. Iç birleşmeye ihtiyacı var
Biz türkiye cumhuriyetiyiz atatürk'üm sayesinde onlar küçük devletler
İsrail köpeklerinin ittifakına ihtiyacımız yok.
israilden kimseye dost olmaz siyonist bir ülke
israil bize dost degil biz hic degiliz
soyle bakiyorum da ne cok israil kopegi varmis tasmanizin sahibi onlarda yallah israile
İsrail niye?
Bu ittifak bizi bozar derim. Olmamalı da.
İsrailin vardır bir çıkarı
Hepsi aynı yere hizmet ediyor zaten.
İsrail Türkiye'nin yanında olmaz.
Azerbaycan <3 İsrail
Kurtla kuzu Yanyana Durmaz
İsrail ne alaka
Cok zor bir durum
İsterdim.
isterdim
Çok isterdim
İstemezdim.
İstemezdim