Ersin Düzen şahsi Twitter hesabında 4 sene üniversite okuduğunu, İngilizce ve Almanca bildiğini söylüyor tepkilere cevap, bu memlekette nice üniversite mezunları senin gibi okuyup bu maaşın çeyreğini bilemiyor. Kaldı ki bu devlet kanalı, özel kanal olsa hiç kimseyi ilgilendirmez.
Vatandaşın vergilerinin böyle tutarsızca dağıtılmasını doğru buluyor musunuz?
TRT spor spikeri Ersin Düzen'in 27.500 TL maaş aldığını açıkladı! Milletin vergileriyle ayakta duran bir kurumun bu maaşı etik mi?
Tespit Doğu ama kıstasın saçma dostum ozaman devlet memuru özel şirkette çalışandan neden fazla alıyor? Neden devletin öğretmenleri 4 5 bin maaş alıyor? Özel okul olsa bizi ilgilendirmiyor, ama devlet kurumunda ki bu israf ne? ( verdiğin örnek aynen bu gibi )
konu temelinde hangi parti gelirse gelsin Türkiye’de bu tablo değişmez geçmişte de böyle idi hala da böyle, Türkiye’de tanıdığını kayırmayan, kendi adamlarına kazandırmayan ihaleleri dolaylı yoldan cebine aktarmayan, belediye başkanı yönetici veya politikacı yok
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sadece TEK KİŞİNİN maaşının tartışılması da ne bileyim ÇOK BOŞ!
Bana daha çok birileri tarafından başlatılmış PLANLI BİR İBNELİK gibi geliyor.
Adrese teslim tartışma konuları.
Tartışacaksak Genel Olarak MESLEK MAAŞLARINI tartışalım BİREYLERİN MAAŞLARINI değil. Hem asıl büyük vurgunları da önlemiş oluruz.
Mesela sağ sol demeden hepimiz 600 Milletvekili'nin aldığı maaşı keşke her gün tartışıp, sakin eylemler yapsak en haklı isyan olarak tarihe geçecek. Hani bazılarının sadece elini kaldırıp indirerek aldığı 20.000-30.000 TL Maaş... TAM DÖNEM YANİ 4 YIL GİBİ ÇOK KISA SÜREDE EMEKLİ OLMALARI...
Aa olur mu az olmuş o bizim ailelerimizi emeklisini de ona verelim bize çok geliyor bari onun işi görülsün biz tek odalı evde yaşarız hiç sorun değil beyimiz sarayında önünde içkisi eksik olmasın
Arsizlar.. bir doymadılar, milleti sömür sömür krallar gibi yasa ama senin halkin soğuktan açlıktan sokak köşelerinde canından olsun. Ne güzel muslumansiniz yaa. "Ven müslümanım, benim ağlarıma ters" deyip birbirini seven iki insanın sarılmasına opusmesine karşılar, ama müslüman kardeşleri açlıktan olurken nedense ruhları duymuyor beylerimizin
Siz ve sizin gibi arkadaşlar, çocuk yaşta kızlarla evlenmek için, milletin cebinden parasını çıkarmak için, siyasete alet etmek için dini kullandığı için böyle düşünüyoruz. Madem sen dinine bu kadar düşkünsün inancının hoşgörüye dayandığını unutma ve benim düşünceme hakaret etme kardeşim.
Almanca biliyormuş, İngilizce biliyormuş sokacaksın uluslararası Almanca - İngilizce sınavlarına bakalım kaç puan alıyor? Asgari Ücretliler de bu adamı savunsun. Bu iş 8000 - 13 Bin TL arasına çok da güzel yapılabilecek bir iş. Bu şahıs halkın vergilerinden bu maaşı alıyor ve yabancı markalara 1000 - 2000 TL tshirt parası bayılıyor. Gören de mütevazi biri sanır. Halkın parasını yabancı markaların ürünlerine veren bir devlet kanalı çalışanı.
400 bin tl maas 100 bin tl tff danismanlik ucreti bunlar dogru ise asiri ucuk rakamlar ben rakamlardan ziyade bir trt spor calisaninin tff ye danismanlik yapmasini hic etik bulmuyorum ersin isinde basarili bir insan ama hayatin kurumlarin da etik kurallari vardir bu olmaz
değil ama gereksiz. bu ülkede o tür program yapan birinin aldığı 27.500 lira aylığın aslında az olduğunu bilmen lazım. bu programı kanal 69 diye yerel bir t. v'de yapsa alamaz ama trt bu ulusal kanal.
Trt devlet kanalı olduğuna göre, devlette çalışanlara da memur dendiğine göre şu an bir memurun 27.500 tl alması baba akıl karı gelmiyor.
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Biz bize yeteriz Türkiyem doğru enayi çok bu ülkede ne yapsalar haktır millete bu ülkede neler yaptılar neler hala da sesi çıkmıyor kimsenin deseler karılarınızı bize teslim edin bu koyunlar yine sesini çıkartmaz o derece cahilleştirmişler korkutmuşlar
Bu sektörü bilmediğiniz için verdiğiniz tepkiler normal. Bu tarz spikerlik ve sunuculuk işleri sizin bildiğiniz gibi 2 saat kamera karşısında oturmakla bitmiyor. Genel kültürleri ve bilgi birikimleri fazla çoğu üniversite mezununda yok. Görüş yazanlarda bu adamın 10'da 1'i kadar çaba, azim, kütlür, bilgi yoktur. Memur maaşıyla kimse orada durmaz. Bir de Trt devlet kanalı programlar devletin değil. Program yapımcısının belirlediği ücretler bunlar. Birilerine laf söylerken saçma sapan yorum yapmayın. Birazcık araştırın.
Yahu kardeşim bir defa adam geçen yıla oranla yüzde on gibi cüzi bir artış almış ayrıca 27500 tl yi 30 güne bölsen günde bin lira bile etmiyor ne istiyorsunux zavallı adamdan Fatih terim de zavallı çok füşük ücretle çalışıyor yani :( :)
maaş çok olabilir ama trt nin tek geliri vergiler değil televizyon kanalları aldığı reklamlar ve diğer gelirler ile ayakta kalır maaşı çok mu demek için diğer kanallarda aynı programı sunan kişilerin maaşı ile kıyaslama yapmak lazım gerçek bir eleştiri budur belkide diğer kanallara oranla daha az maaş alıyor_?
trt devlet kanalıdır ve diğer kanallar vergilerimizle ayakta durmuyor? Ya da elektrik faturasında show tv bu kadar vergi alıyor falan yazmıyor. Neye dayanarak bunyorumu yaptın? Kıyaslama yapmak için diğer kanallarında devlete ait olması gerekiyor?
Ne boş konuşmuşsun. TRT sadece elektrik faturalarından TRT payı olarak geçen sene 1.5 milyar TL para aldı. Beyaz eşyaların satımından aldığı TRT payı ise 2019 yılı için 1.9 Milyar TL neyin reklamından neyin başka gelirinden bahsediyorsun
@σουλτάνος sadece benimle aynı fikirde olmamamak için bu çabanı tebrik ediyorum devlet kurumu olabilir ama sonuçta bir tv kanalı ve seyirci çekmek için en iyi sunucuları alması gerekli sen bilmezsin ama bu sunucular devlet memuru değil ve bir ücret ister
@SarışınHukukçu sana bir sır verecem bunu dünyada kimse bilmiyor. İnsanların maaşlar o kuruma kazandırdığına göre belirlenir. Belkide bu adamın trt ye kazandırdığı 100 bindir eee bana 100 bin kazandırana ben 27.500 veririm.
Çaba sarf etmeye gerek yok, kimsenin bakıcılığını yapıp senin gibi cebine para koymak istemiyorum o kadar. Bana ne izlemediğim kanaldan? Hoş izlesem de bir şey fark etmez. İzlediğim diğer kanallara nasıl para vermiyorsam bu kanala da vermek istemiyorum. Ayrıca diğer kanallar nasıl ki izlenme sayısı ve reklamlardan para alıp ayakta duruyorsa aynı şekilde trt de ayakta duruyor. Sadece milleti daha ne kadar kazıklayıp, ceplerinden para alabilirim adlı bir adım bu.
Asıl soru yukarıdakini aşagı çekmeye calısmak olmamalı bence yaptıgı işe göre makul bir fiyat piyasa belli asıl sıkıntılı soru şu siz neden asgari ücret alıyorsunuz bunu sorun kendinize
Bazı yorumları okudum da sanki para kendi ceplerine giriyormuş gibi bir savunma😀 benim verdiğim parayla bana yardım ettiğini sanan bir topluluktan başka birşey beklenmez. Helal mı o para yani
Sadece o diil ki sende TV de bir görün sende köşe olursun, bir reklamın 1 saniyesi bin dolardan başlıyor çokta şey etmemek gerek, bir şarkı vardı zamanında görünsen ekranda şöhretinsin o anda diye
Ben hep diyorum zaten ne varsa spor spikerliğinde var hem göz önünde ol hem az saat ekran karşısında ol hemde yüksek maaşlar 😂 mühendisler doktorlar boşuna okumuşsunuz arkadaşlarım
bugun acıklandı bu ulkenın yuzde seksenbesının gelırı 4000 lira ve altı.. bakınız o ınsanların odedıgı vergılerın ne ıktıdar yalakalarına nasıl peskes cekıldıgıne..
Bu düzeyde biri için bu maas normal. Trt ve devletin diğer birçok kurumundaki çok daha büyük, ciddi kaçanlara bakmak lazım.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Arkadaşlar zar zor tıp okumaya çalışıyorum her gün dayak yeme tehlikesi altında çalışacağım günlere ulaşmak için. O zamanlarda bu arkadaşın belki anca 3te biri kadar para alacağımı düşünmek iyice soğutuyor beni.
Bu ücretler TV dünyası için normal. Birisi diyecek ki sen kaç para maaş alıyorsun lakin kimse safsata yapmasın. Bence TRT'nin reyting alan tek kanalı trtspor'dur.
Spikerin maaşını elestirebilirsiniz. Haklı olduğunuz taraf var. Ancak bazı belediyelerde bundan daha fazla maaş alan, dört ayrı yerden maaş alan asalaklar da var. Asıl onları sistemden temizlemek lazım.
Kardeş dalga geçiyorum de lütfen dalga geçiyorum de ya sen tv izliyorsun elektrik parası nereye gidiyor yani senden kullanmadığın birşey içinmi vergi alınıyor yani hakkı ne ise o veririliyor diğer sunucular asgarî ücret ilemi çalışıyorda
Puhshahaj var ya millet mal bizim ülkede milyonlarca asgari ücretli kendi vergileri ile verilen şu adamın maaşına sesini çıkaramıyorsa ölsünler yani , müstehak 😂 Bu adam kim ki bu parayı hakediyor?
Yalan beyanda bulunmuşlar. 2 yıl önce bu programa bölüm başına 30 bin TL ödediğini bizzat kanal açıkladı. Haftada 3 ayda en az 12 defa yayınlanıyor program.
bence çok etik neden eleştiriyorsunuz da bu özel televizyon kanallarındaki sunucular spikerler ve torpilli modellerin aldığı maaşları etik değilmi değerlendirmesi yapmıyorsunuz herkes gözünü TRT ye çevirmiş o eleştiri yapamadığınız bütün yandaş özel tvler toplansa TRT yapmaz, bence sonuna kadar hak ediyor maaşını
Ve yine zenginin malı züğürtlerin çenesini yoruyor, siz bir halt bile olmayan o mal youtuberlarin video larını izleyip binclerce lira kazanmalarını sağlarken bunu tartismaniz çok sacma
Haftada 4-5 çıkan bu maaşı alıyorsa, her akşam haber sunanlar 97500 tl mi maaş alıyor? Hepsini açıklasınlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İyide ersin gider mersin gelir maas degismez siz hangi kafadasiniz? Nedir bh Trt ile alip veremediginiz chpli buyuk sehir baskanlari ulkenin a-m-koydu dunyanin parasini somurduler ses yok. ersin duzenmi var sirada?
Cidden baya saçma sapan şeyler bilemiyorum artık diyecek söz kaldı mı ki toplum gözü kapalı olduğu sürece bilgisiz cahil olduğu sürece bu değişmez yani
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > TRT spor spikeri Ersin Düzen'in 27.500 TL maaş aldığını açıkladı! Milletin vergileriyle ayakta duran bir kurumun bu maaşı etik mi?