2014 - 2015 girişli öğrencilerin uçuş saati eksikliğinden mezun olamadığı THK üniversitesinde, 10 bin dolar bağış yapanlar direkt mezun ediliyor. Bu konu hakkında ne düşünoyorsunuz?
Bu Üniversitede 10 bin dolar veren mezun oluyor! Bu skandal hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ülkede eğitim yok üniversiteler bol olsa ne olacak verdikleri eğitim ortada iş aramaya gittiğinde kafa z5 okuldan mezunsan havada kalıyorlar ama diğerleri lis muamelesi görüyor sonra ben üni mezunuyum bu oaraya calismamlar başlıyor özel unilerde vs parayı veren diplomayı alıyor nerde eğitim.:) Burası Türkiye herşey normal üniversitelerimiz var üni yaptılar her yer üni ama eğitim yok... Cutss...
super bir hareket :) zaten parali egitimin rekor kirdigi bir ulkede egitimsiz para ile diploma alinması da en gercek hareket olurdu bu durumun tum ozel egitim kurumlarında bir tarifeye baglanip her brans icin yapilmasini istiyorum acaba 300 bin tl ye doktor olabilirmiyim ki :) ya da kendi diplomamı devir hakkim dogarmi :) serbest piyasa ekonomisi siyasetcilerin kolayca ulasabildigi imkanlar artik halkin emrinde diplomada yasal devrim.
Sevgili fenomen uye eger haber paylasiyorsaniz en azindan haber linki paylasin sonra yalan haber diyince millete kizmayin... bende link paylasmayan iddaalara yalan haber diyorum her gordugumuz habere inanicak degiliz
Niye uygun gorunmuyor ki... bir iddaa bir sey paylasiyorsan kaynak belirtmen gerekiyor zaten bunu sitede cogu kisi yapiyor asil yanlis bu... bu yuzden ne haberler dolaniyor etrafta
Cok biliyorsun sanki gercek bir mevkiymis gibi bana ahkam kesme... bombos bir unvan... elestiriyi bile kaldiramayanlara verildigine gore hic de bir degeri yok
Eleştiri yok ortada yalan haber iması var, sen öyle laf atıyorsan cevabını da üslupluca alırsın. Çok istiyorsan Sözcü, Cumhuriyet, Birgün, Yeniçağ gibi gazetelerde, haber kanallarında var. Sen görememişsen benim suçum değil. Bomboş bir unvansa bu kadar eleştirmezsin demek zoruna gidiyor bir şeyler..
Sizin kurugu dik tutma gibi derdiniz oldugundan bakis acimiz farkli uzatma diyip gecin... sizin gibiler zaten daha fazlasini yapamaz... tartismaktan da elestirilmekten de fersah fersah uzaksiniz burdaki diger tum uyeler gibi... etikeyinizle de kendinizi bir sey sanmaya devam edin
Tartışmaktan kaçan kim? Ortada hangi mesele var tartışalım, sadece yalan haber iması var bunuda kendimce uzatmak istemedim. Savunduğum, doğru bildiğim şeyler için sonuna kadar tartışırım. Sizin bir fenomenden ağzınız yanmış galiba, herkese karşı bir önyargıyla geliyorsunuz. Bir sınıfa almadan önce tartış benimlede, ondan sonra yap yapacağın benzetmeyi.
Burası böyle sekerim. Paran varsa adamdan sayılıyorsun, önünde adamlar ceket ilikliyor. Paran yoksa kulsun kölesin, hiç bir şeye halkın yok. Napalim bizim de cezamız bu coğrafyada doğmuş olmak 🤷🏻♀️
Bitmez ki, insanlar dini, siyaset için kullanmayı bırakırsa, dini din olduğu için anlatırsa, 80 yaşındaki adamlar 12 yasındaki çocuklarla din adı altında evlilik yapmazsa. Suçlular için uygun cezalar gelirse belki bir derece. Ama devletimiz o kadar paraya düşkün ki para uğruna tecavüzcüleri dışarıya salıyor. Birine tecavüz ediyosun. Para cezası ödeyip çıkıyorsun. ya da bir yakın elbise giyip iki yalaka lafla yine çıkıyorsun. Bu ulkede önemli olan, doğru kişilere yalakalik yapip doğru kişilere para verebilmek. Sonra ne halt yemissen yine de adamdan sayılıyorsun 🤷🏻♀️🤷🏻♀️