Eski SPK Başkanının, 180 milyon dolarlık yolsuzluğu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kızlar Bir Adım Öne Yıllarca Bank Asya yöneticiliği yapmasına rağmen;hakkında tek bir soruşturmanın dahi açılmayıp Spk başkanı yapılan Eski Spk başkanı A. F. Taşkesenoğlu, şirketlerin sermaye artırımlarına onay çıkarmak için 180 milyon dolar irtikap yoluyla para topladığı ortaya çıktı. Başlangıçta inkar etti ama akp milletvekili olan kız kardeşinin, bu olay sonrası ; abisini suçlar şekilde videosu ortaya çıkınca, inkarları tek tek çürüdü. Fakat, hakkında tek bir soruşturma bile açılmıyor.

Eda Taşkesenoğlu 'nun yolsuzluğu itiraf ettiğine dair video :https://www.google.com/amp/s/halktv.com.tr/service/amp/gundem/pekerden-yeni-iddia-zehra-taskesenlioglu-videosu-paylasti-690360h

Hat da bu olayın, üstünün kapatılması için; şarkıcı Gülşen hukuka aykırı olarak tutuklanıyor. Bu olay, Hukukun olduğu başka ülkede olsa ; o iktidar derhal istifa ederdi. Özetle böyle hukuksuzluğun olduğu bir ülkede, elbet hiç bir yerli iş adamı durmaz ve durmuyorda! .. Zira hızla, sermayeleriyle birlikte ;yurt dışına gidiyorlar.

Ama bir de Yurt dışına gitmeyip mücadele eden bir iş sahibi bayan kardeşimiz de bulunmakta.. Şöyle ki ; Atatürkçü olan iş kadını Mine Hanım özetle :" Rüşvet vermedim için, sermaye artırımı yapamadım ve işlerim yolunda gitmedi. Kaybeden, Türkiye ve istihdam sağlayacağım yeni işçiler oldu " açıklamalarında bulundu.

Kaynak :https://www.google.com/amp/s/amp.onedio.com/haber/sedat-peker-in-iddialarinin-odagindaki-mine-tozlu-sineren-konustu-benim-elimdeki-belgeler-sedat-beyden-fazla-1090719

100 yıllık, cumhuriyet tarihinde ; böyle bir rezalet görülmedi. Hesap vermeyiz, zannediyorlar. Ama Vahdettin de böyle zannediyordu ve hesap vermemek için kaçtı. Bunlar da elbet kaçacak. Ama bulup yargılayacağız.. İstiklal mahkemeleri, yeniden kurulacak ve görevini kötüye kullanan şimdiki yargı, tamamen tasfiye edilecek. Hepsi, Zafer Partisi iktidarında gerçekleşecek. Altılı masa, bunu yapmaz! Zira Ümit Özdağ suç duyurusunda bulduktan sonra, hepsi suç duyurusunda bulundu.

Son olarak :"Hacı hocadan, korkacaksın" diye söz boşuna söylenmemiş.. Çünkü birçok hacı hocanın, dinci toplumlarda, her türlü pisliği yapması çok kolaydır. Zira Kimse sorgulamaz ve "hocadır, yapmaz derler" Oysa ki, Osmanlıdan beri ; her türlü tecavüzü, her türlü ihaneti, her türlü düşmanla işbirliğini ve her türlü de yolsuzluğu "yapıyorlar. İşte bu yüzden, dinle devlet yönetilemez. Yaşasın, Laik Cumhuriyet!

Yolsuzluğu, tasvip etmiyorum ve akp gitmeli. Zafer partisi, iktidara gelmeli
Yolsuzluğu tasvip etmiyorum, altılı masa iktidara gelmeli.
Yolsuzluk felan yok, bunlar dış güçlerin oyunları ve ölümüne akp
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Eski SPK Başkanının, 180 milyon dolarlık yolsuzluğu hakkında ne düşünüyorsunuz?