ne kadar mal insanlarsınız siz dolar yükselsin herşeye zam gelsin Erdoğan istifa edecekmi haklısınız tabi dünya düşman sizinde yunanda farkınız yokki öyle olunca Erdoğan kötü oluyor neden seçiliyor peki o kaç yıldır o küçücük beyinlerinizle düşündünüzmü dicem o zamanda kendi yapmıştır çalmıştır oyları filan dersiniz yorumlara toplanın şimdi
Bal tutan parmağını yalar diye bir atasözü olduğu başka bir dünyada ülke varmıdır devletin malı deniz yemeyen domuz diye bir zihniyetin toplumun yasağını yerde yaşıyoruz dedigin mümkünmü
Ama bunun sorumlusu dıj güçler. Amariga bizden gorkuyo. Londra üzerinden bize operasyon çekiyo. Reyizimiz, herşeyimiz, galaksi liderimiz Erdoğan'ımızı yedirmeyiz. Eeeey amariga sen kim oluyon? Valla dökerim sokaklara kolanızı, feleğinizi şaşırtırız. Ayağınızı denk alın.
On yıl önce de ülkeyi yedi bitirdi daha yiyecek ne kaldı diyenler hala aynı şeyleri söyleyip duruyorlar 😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
He. He. Digerleri gelicek dolar 0.80 kurus olacak dimi? Dolamissinix agziniza bir Erdogan konusup duruyorsunuz. Nasil olsa muhalefetsinix dimi? Sok lafi cekil o sokanlarida gorduk zamaninda neler yaptigini. Sanki dolarla ekmek aliyoda konusuyo... m
Erdogana oy veriyosam Allah benim belami versin. Eger vermiyosam senin bin belani versin kabul mü? Ben kabul ediyorum şu an. Erdogani savundugumu düşünecek kadar kıt ve şuursuzsun 👍 Ben senin gibilerin zihniyetini cok iyi bildigim icin böyle yorumlar yazinca direk erdogani savunuyorum saniyosunuz. Sizin gibilerin zihniyeti islam düşmanligi müslüman düşmanligi. Ben islamı savunurum erdoganı degil. Kendisine bir defa oy vermis degilim. Ama birsey farkettim. Enflasyon yükseldi erdogan istifa, deprem oldu erdogan istifa, asker şehit oldu erdogan istifa, bomba patladi erdogan istifa, patates sogan ,5 lira oldu erdogan istifa diyenlerin hepsi, istisnasiz tamami islam düşmani , vataninin istihbarat bilgilerini baska ülkelere satan john dündarı, islama kin kusan müjgan Gezeni, islama söven hakaret eden asagilayan chpli vekilleri, pkk lılarla isbirligi yapan sözde sanatci bozuntularini , lgbt yi destekleyen tipler.
Kisacasi bu vatana bu millete zarar veren kin kusan ne kadar yaratik varsa hepsi senin gibiler. İstedigin kadar inanmayabilirsin ben erdogani da ekibini de özellikle ekonomi bakani damadini da senden kat kat daha fazla elestiriyorum. Facebokum twitterım elestirilerle dolu ki birgün basima bela alirim diye yazma şöyle şeyler diye uyariyor arkadaslarim. Ama senin dar ve karanlik zihniyetin gibi elestiriler yapmiyorum. Daha yapici, cözüm üretici, fikir sunan ve acizlikten uzak elestiriler yapiyorum. Sen ve senin gibi acizler artik o kadar caresiz ve bitiksiniz ki en ufak ama en kücük seylerden bile erdoganin istifa etmesini umacak kadar bitik caresiz aciz ve küçüksünüz. Ben erdogana en son istifa et dedigimde rahip brunsonu iade etmisti amerikaya. Bumuydu kac aydir vermeyiz vermeyiz dedigin amerikaya kafa tuttugun bumuydu dedim. Al paşa paşa verdin dedim. " İstifa et ben yapamiyorum artik de" dedim. Benim istifa etmesini istedigim sebeplerle senin gibi islam ve vatan düşmanlarinin sebepleri cok cok farkli. Arada kiyamet kadar fark var. İşte ben senin karanlik ve yobaz zihniyetini sorularindan farkettigim icin ne oldugunu anlayabildim. Erdogan benim babam olamaz olmamali da. Ama sizlerin kac tane babasi var Allah bilir
O dediklerini yapanlara Allah belaniz versin dedim zamaninda. Hala da profilimde var. Silmedim silmicem sözümün arkasindayim. Ama şu anda o dediklerin pkk nın anasını s.. yolar iceride ve disarida. Şimdi ise chp pkklilara kucak acip her firsatta sahip cikiyor. Demirtasa sahip cikmalari, kayyum atanan belediyelere destek vermeleri, hdp meclise girmezse biz de girmeyiz diyen vekiller, hdp meclise girdi diye sevinç pilavı dagitan bodrum belediyesi ve daha yazmakla bitmeyecek destekleri. Vallahi yazsan daha 10 dakika daha yazarim bitmiyor
Ben akpliysem Allah benim belami versin degilsem senin. Neden bunu kabul edemiyosun? Sen bana nasil akp li muamelesi yapiyosan ben de sana islam düşmanı muamelesi yapiyorum sen de bunu hak gör