5. Irak Cumhurbaşkanı Saddam Hüseyin dünyadaki devletlerin yapamadığını yapıp israil'e 39 füze atmıştır. Ve ondan sonra hiçbir arap ülkesi veya devlet israil'e 40. füzeyi atamamıştır ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
#SaddamHüseyin
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Amerikanın gazına binip atmıştı çünkü o amerikanın ırak muttefikiydi sözde silah satıp saddam dostu gibi görünüyor du saddami oraya getiren güç amerikaydı kullandı işi bitti ırakı ele geçirecek ortamı yarattı petrol doğalgazını sonrda kendi yaratığı canavarı bir delikte yakalayarak idam ederek öldürdü sözde demokrasi getirdi ıraka yüz binlerce insan öldürülen ırakta bunları yaparken müslüman dostlarını kullandılar onlarda iktidara gelme ve kendi çıkarları için Amerika boyun eğdi Halen de eğmeyen devam ediyorlar bazen yalanda caka satıyor ama para ve koltuk tatlı olduğu için Amerika muhtaç
katar abd kuklası değil bin tane ambargo koydu abd nasıl kukla olacakmış katar? ve iranada kuveyte de saddam abd den gaz almıştı
Amerikanın kararda kaçtane askeri üstü olduğunda haberin var mı yok evet ambargo koydu niye silah satmak için vede tarihinin en büyük silahını karara sattı doğru saddam bir amrikanin yetiştirdiği kuklaydi kuveyite Iraka saldıran da amrikaydi kullandı saddam kendi çıkarları için sonra ne yaptı amerikanın çıkarlarına ters düştüğü için saddam işini görürdü kullandi çöpe attı ordadoğuda amrikanin ve İsrailin uşağı kuklası olmayan 3 4 ülke vardı onlarda iç savaş yoluyla yıkmaya çalışıyor ortadoğu bütün pisliklerin kötülüklerin kaynağı
Katar sudiarapistan birleşik arap Emirlikleri
Bir bakın iyi inceleyin bu 3 ülkenin isaille hiç anlaşamadığı bir konu var mı yok burda polemik yapmak istemiyorum
ona bakılırsa bizdede çok üsleri var ama bizede ambargo koyuyor bizdemi kuklayız? onu geçtim abd ye dost olan biri abd ambargo uygulamaz bence katar kukla falan değil bende burda polemik yapmıyacam
saddamında hataları var savaşacağına ülkesini geliştirebilirdi 2003 teki askeri ekipmanların hepsi fransa britanya ve abd ye aitti iran kuveyt israil saldırılarında kendi silahlarıyla değil başakların silahlarıyla yaptı
Kardeşim burda çok şey konuşurum yeri değil amrikanin uşağı kuklası olan her kişiyi önce iktidara getirir dost görünerek sonra ambargo uygular istediklerini aldıktan sonra kaldırmış gibi yapar izmirde ki rahip gibi sonra tekrar mektup yazar aptal olama diye ayağına çağrı suriyenin ve Irakın kuzeyinde YPGY kurdum der sense bunu kabul ediyorsun dersizin gibi artistler bile bulunmaz der uçağa bindirip arkanda el sallar benle plemik yapmayın Katar amrikanin uşağı kuklası değil karısı karısı
doğrudur
#SaddamHüseyin seviyorum ama acımasızlıklarıda var. Halepçeyi demiyorum iran ırak savaşını fırsat bilenlere gaza boğdu ama ölen çocuklara kadınlara içim yandı.
Saddam mahkemede iran yapıp benim üzerime attı dedi batılı devletlerde ilk başta iran yaptı dedi
doğrudur
Yıkıldığında 8. Güçlü tank ve kara ordusunu sahipti. Ama uçakların ve hava savunmasının önemi orda da görüldü tabi.
o uçakları savaş öncesi gömmüşlerdi bazıları bulundu ama hala bulunmayanlar varmış
Onun gibisi bir daha gelmez mekanı cennet olsun.
Cevap
1Cevap
Saddam Hüseyin gibi olsaydı Arap başkanlar şu anda israil olmazdı
hepsi abd kuklası (katar hariç)
Yememiştir.
ne yememiştir?
Basbayağı g*tleri yememiş işte. İsrail dediğimiz oluşum milyonlarca insanı katlederek, asimile ederek aldı o toprakları arkasında az buz güçler yok neticede günümüzde de Ortadoğu'daki birçok İslam devletinin teknolojik açıdan gelişmemiş olmasının da yanında füze, bomba vs atsalar sonrasında başlarına gelecek ve ortaya çıkacak siyasi kriz onların zararına olur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?