15 yaşındaki Melisa babası tarafından intihara sürüklendi. Ebeveynlere psikolojik test yaptırılmalı mı?

İzmir'de 15 yaşındaki Melisa babasından gördüğü psikolojik şiddet yüzünden intihar etti. Kore-pop dinledi diye ölümüne dalga geçen insanlar gördüm ne ara bu kadar kötü olduk toplum olarak.
15 yaşındaki Melisa babası tarafından intihara sürüklendi. Ebeveynlere psikolojik test yaptırılmalı mı?
Babası ölüme zorlamış kızı yazdıkları paylaşımlardan onu anlıyoruz. #Melisa

Güncellemeler
+1 yıl
olayı duyduğumda kanım dondu. Gözlerim yaşardı insan olduğuma utandım. İleride bir baba olursam kızım olursa nasıl olmamam gerektiğini gördüm. Twitter'da tepki gösterdim hiç üşenmeden kızın yazdıklarını okudum içim daha da parçalandı. Elimden bir şey gelmediğine mi yanım harika bir kızı kaybettiğimize mi bilemedim...
Adalet bir kere olsun işlesin ve mazlumun hakkını savunsun
Güncellemeler
+1 yıl
BABA SERBEST KALDI

Buse Melisa K.'nin babası emekli astsubay Özay K., genç kızın ölmeden önce sosyal medya hesabındaki paylaşımları nedeniyle intihara yönlendirme olduğu kanaatiyle savcının talimatıyla Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan baba Özay K., daha sonra serbest bırakıldı.
haberin kaynağı sözcü gazetesi..