Mansur Yavaş tan aşure gününde asure istediği için tehdit eden insanların varlığı ne kadar cahil olunduğunu gösteriyor. Böyle insanlara idamın gelmesi gerek. nasıl bir zihin yapısı. Bu tehditlere karşı ciddi bir ceza gerek. sosyal medya ile gerçek hayattaki tehdit arasında bir fark yok. Kız suçu ne aşure istemek mi (!) nasıl bir abazanlikla anlamışlar konuyu acaba da tehdit ediliyor.
Sağlık çalışanı Büşra hemşirenin linç edilmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Mesele; Keçiören belediye başkanı trgt altonok un yiğenlerinden biri olduğunu düşündüğüm şahıs, Ankara Büyükşehir Belediye başkanı sayın Mansur Yavaş'ı provoke etmek..
Nedeni ni söyleyim..
A... zamanında bir çok partiden aday oldu ve keçiören belediye başkanlığını kazandı. Hizmet de etti. Fakat her zaman da melih gö... ile zıt oldu, düşman oldu. Hatta bir ara mesele öyle bir oldu ki; Turgut a... talimatı üzerine, büyükşehiri otomatik silahlarla tarattı.. Gökcek ise karşı yanıt olarak keçiören belediye önünde duran, başkan makam aracını otomatik silahlarla taratıp misilleme yaptı.. Bu zıtlaşmadaki en önemli nedeni ise altınok un büyükşehir başkanı olmayı isyemesiydi. Ama bir türlü olamadı.. Derken en son seks kaseti ortaya çıktı ve altınok partiden de başkanlıktan da ihraç edildi.. şu an ki iktidar partinin elinde aday göstereceği kimse olmadığı için tükürüğünü yaladı ve tekrar başkan yaptı. Bununla beraber de gökçek gidip yerine Mansur Yavaş geldi..
Bundan dolayıdır ki al.. keçiören i tekrar kazandı kazanalı hiç bir icraat veya hizmet yapmadı. Çünkü tekrar Büyükşehir Belediyesine oynuyor..
Pandemi içerisinde belediye ve halk eğitim bünyesinde atölye kurulup maske üretildi ama kendi bölgesi dışındaki belediye yerlerinde dağıtım yapıp şov yaptı..
Büyükşehir encümen azası, keçiören belediye başkan yardımcısı bile büyükşehirdeki bütün oturumlarda sırf karalamak için Mansur Yavaşı ellerinden gelen hakaret ve iftirayı attılar.. Gerek Alt. k gerek ise avaneleri her türlü çirkefliği ve terbiyesizliği yapmaya başladı. Bu da onlardan birisi.. it kopuk tayfası bunlar..
Ha söz konusu kişi yargılanır mı? Hayır.. Çünkü arkasında altın.. k yani akp var yani iktidar parti var.. Sümen altı yapılır veya göstermelik ifade verir serbest kalır diye düşünüyorum..
Mansur Yavaş'tan Allah razı olsun. Ankara 'da yaşayan bir vatandaş olarak oldukça memnunuz. Zaten Ankara böyle başarılı bir başkan da görmedi..
Konuyu bilmiyorum amma linç mi? Linç dediğin birçok kişinin tepkisiyle olur bu kendini bilmez ağzı bozuk klavye sapığının dediklerine aldırış edip sinirlerinizi yıpratmayın. Ama böylelerini görmememiz lazım artık yav hakkatten sene olmuş 2020 arkadaş bu zihniyettekileri idam etmeden temizlenmez dünya. Niyeyse 2000den sonra hiç ileriye gidiyormuşuz izlenimi vermiyor yıllar olduğumuz yerde sayıyormuşuz gibi geliyo bana 🙄
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir kişi hakaret etmedi kıza. Ben başlatan kişinin gönderilerini koydum sadece.
Şimdi yanlış anlaşılmasında kendi aşuresini kendi yapsın çocuk gibi aşure istiyor. Kaç yaşında kadın. Linç olayını desteklemiyorum. Ama yani adam belediye başkanı diye aşure dağıtma gibi bir görevi yok
Ben konuyu anlamadım sanırım bu Kaan neden bu şekilde saçma sapan tehditler savurmuş? Bağlantı nedir tam olarak?
Bir de sosyal medya üzerinden böyle alenen tehdit, hakaret ve saldırı serbest mi? Ne biçim bir uygulama hem de bakan falan etiketliyor pervasızlığa bak! Bu adamın yakalanıp millete de örnek olması adına büyük bir yatarı olan ceza alması gerek.
6
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kızın yazdığı tweetten ne anladiysa artık sapikliga vurdurmus. Kızın yazdığı tweeti de koydum cevaben Mansur Yavaş in yazdığı da ortada adamin IQ seviyesi nerelerine girdiyse artık kızı tehdit etmiş kız da sonunda tweetini silmiş. Sadece bu da değil başka bir kişi daha kızı terörist olmakla suçlamış. Ankara hastanesi nde yolu düşenler görsünler hastanede terörist calistiriyorlar demiş fahrettin kocayı etiketleyin işinin feshini istemiş. Kızin tweetinden neler çıkarmışlar ne alaka teröristlikle. Aşure isteyen terörist mi oluyor. İnsanların kalpleri kötü artık.
Eğer bir Chp li ya da akepe karşıtı birisi akepelilere böyle bir yazı yazmış olsaydı anında polis tarafından alınır adam öldürmüş gibi muamele görür ve en ağır cezayı alırdı. Kişi Mansur YAVAŞ ayazınca Chp li olduğu varsayılarak vatan haini terörist yerine konularak her hakareti yapma hakkını kendinde buluyorlar. NEDEN? Buna akepe izin veriyor. Noyan ve Tezcan hakkında niye hala dava açılmadı? Bu zihniyet yok olmadığı sürece bu ülkeden hayır gelmez. Kendilerinden olmayan herkes vatan haini veya terörist oluyor. Unutulmamalı ki kim ağzından bir hakareti düşürmüyorsa asıl kendisi öyledir...
Ak troller iş başında ne kadar cinsiyetçi aşağılık bir söz kalbinin pisligi dile vurmuş resmen bir sen kimsin işten çıkarılma talep ediyorsun iki sana ne arkadaş bu kadar hazımsızlık nedir ya seçim oldu kaybettin bitti işte herşey kızın ne suçu var şiddete karşı olsakta sizin gibi zalimlere sevgisizlere verecek cevabımız var unutulmasın ki sokakları bizden iyi bilemezsiniz Ankara Gazi'nin sokaklarina taksimlere açip bir bakmalısınız dersleriniz orda yazıyor eğer ki o hemşireye birşey olsun ilk suç duyurusu davasını ben actiracagim bu embesile...
İğreniyorum şu ülkede artık insan olmaktan. Sırf Mansur Yavaş'a olan kinlerinden bir kadına şöyle cümleler sarf eden insan müsveddelerinden, kendileri gibi düşünmeyen herkesi hain ve hedef göstermelerinden cidden çok sıkıldım. Bunları bulup cezalandırmazsan yarın bir gün bunun gibi tek hücreli amipler bir kadına rahatlıkla saldırabiliyor. Gerçi hali hazırda saldıran, tecavüz eden, öldürenler bile serbest kalıyor. Bu ülkede kadın olmak epey zor.
Ben önce allah tüm insanlara akıl fikir versin diyorum. En büyük duam bu. Onun dışında yapılan terbiyesizliği konuşmaya bile değmez. Böyle insanı büyüten ana babaya yazık çok utanıyorum onlar adına. İdam çözüm değil. Haksız yere ceza evinde yatan insanlar hep oldu ve olacak. İdam gelse suçlular mı öldürülecek sizce...
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İdam herkese gelsin demiyorum. İyi araştırılmalı sonunda bu karar verilmeli.
Bu abaza Erkekler burada da var içimizde hepsi. Psikolojik sorunları var hepsinin. Burada çoğu kez yorum yaparım. Birgün mesaj kutum açıkken birisi bana bir paragraf dolusu küfür ve tehdit savurdu. Seni bulacağım, bilmemne yapacağım. Yaptığın yorumun ben taa. Demiş. Ben şok oldum. Kötü yorum yapan biri de değilim üstelik. Durup dururken böyle bir olay yaşadım.
4
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnsanlar kafayı yiyor. Ciddiyim Allah iyilerle karşılaştırsın herkesi.
Insanları birbirine düsürmeye calisan pislik insanlar bunlar. Kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Allah ülkemizi böyle insanlardan korusun. Devlet yetkilileri bulsun bunu cezasini versin. Tüm Türkiyenin Muharrem ayı kutlu olsun.
bu nasıl bir zihniyettir anlamak gerçekten zor normalde yıllar geçtikçe gelişmemiz lazım ruhsal olarak zihinsel olarak. Ama bakıyorum bizim ülke insanlarına her geçen süre zarfında daha da utanç verici şeyler yaşıyoruz. Şahsen şu olayları gördükçe hiç umudum kalmadı benim insanlardan. Hepimiz ölsek de kurtulsak artık şu dünyadan.
Bir hemşire adayı olarak bu hakarete sessiz kalınmasını istemiyorum. Bir iki derken ses çıkmazsa "ebediyen susma" hastalığına kapılacağız. Herkes elini vicdanına koysun ve elinden ne geliyorsa yapsın, yeter! Bu zor günlerde kendi canını hiçe sayıp önceliği bize vererek çalışan bu kutsal meslek erbaplarının böyle cinsel, siyasi ve çirkin tehditlere meze olması kabullenemez!
Bunların zihin yapısı bozuk bu insanlar kendilerinibaskalarına şiddet olarak avundururlar ayrıca aleviyim gelsin bana saldırsınlar ramazandan bizim allah'ta peygamberlere muharrem ayıda camide bizim istedigimiz yerde namazımı kıllar corbamızı içeriz cem evide dahil isteyen gelsin saldırsın kadına saldırmak kolay
Büşra hemşire linç değil taciz edildi. Bu iğrençliği sağlık bakanını dahi etiketleyerek paylaşacak cesaretinin olması her şeyi açıklıyor aslında. Neyse ben biraz daha yazmak istemiyorum silivride dubleks hücrede iki yıl tatil kazanmak istemiyorum.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya kriz geçirmeklik olaylar cidden kız bı tabak aşure istemiş onun sayesinde tüm hastaneye gitmiş yemişler ne var bunda Yeni yasayla sosyal medyadaki bu tarz söylemler suçtu ya hani gereğinin yapılmasını bekliyoruz
2
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu soruyu sordum diye beni bile provakasyon yapmakla suçlayan zihniyet var. İnsanların bı silkinip kendine gelmesi gerek. Kötülükte iyilik eleştiride kötülük arıyor insanlar.
Bir tarafta sağlık bakanına emir vari konuşan salak , diğer tarafta belediye başkanından tatlı bir şekilde aşure isteyen kızcağız. Hayır bu millet neyin kafasını yaşıyor anlamış değilim 😂
Eee ülkede adalet yok. Birilerinin tanıdığı olmak yeterli. o adam belli ki birinin yakını. Böyle konuşabildiğine göre. Hayır anlamadığım şey o canım kız aşure istedi diye neden iş akdi feshedilsin diyor. Gerci mal onu da yazamamış
Asagakik pislik hoplatmak nedir sen gireceksin... Sene 2020 bu zihniyeti ömür boyu ceza vermeli. Sen tanımadığın bir kıza genç hanimefendiye belki evli kadına nasıl dersin ne serefsiz...
İdamlık bir şey yok fakat tüm hastaneye yollanacak aşurelerin parasının bu pichten alınması ve polis tarafından hoplatılarak aşure yedirilmesi lazım. İnsanlar ruh hastası.
Bunu süleymana sorman gerekirdi bence. İstifa ediyorum diye blöf yaptı ağlayan ağlayana. Bu konular onun dalı... Onu deatekleyen kadınlarda vardı kendime yakıştırsam bir iki laf ederdim de. Şeytana uymak bana göre değil . Gayet açıklayıcı konuştum
Covit19, döneminde gecesini gündüzüne katıp çalışan sağlık Persolenini tebrik ediyorum. Linç etmek isteyenleri'de kınıyorum, lanetliyorum, beter olsunlar
Herkesin görebileceği bir ortamda böyle bir şey yazabilmesi, böyle bir cesaret... Türkiyenin geldiği durumu mu gösteriyor yoksa insanların, insanlığın geldiği durumu mu?
niye linç edilmiş anlamadım açıkçası. bu arada idam istediğine göre sende çok ileri kafada biri sayılmazsın. neyse tartışmaya gerek yok bu ülkede bazı şeyler tartışsanda düzelmiyor
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Düzelmeyecek kişilerin aramızda yaşaması istiyorsan bilemicem. ben başkaları için hiçbir sebebi yokken böyle yazan birinin aramızda dolaşmasını istemiyorum bu da gericilikse evet.