+1 yılEskiden çok fazla araştırılıp seçici davranılırdı ki ben sınavlarını kazandığım halde abim ve ablam imam hatip mezunu oldukları için askeri liseye gidememiştim. İkinci üçüncü dereceden akrabaya kadar bakılırdı bırakın kişisel sicili.. Çok eleştiri yapıldı çok hak yeniyor dendi. Sonra gevşettiler. Ama bu sefer de çok gevşettiler. İpini kıranın yuvası haline gelmeye başladı devlet kurumları
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Böyle itleri, köpekleri, 1 ay boyunca işkenceyle öldürmekten beter ettikten sonra milletin eline vereceksin ki iyice bir linç etsinler ve finalde'de kafasını kopartacaksın ibreti alem için! Şimdi bana kimse insan hakları savunucularını oynamaya kalkmasın çünkü cevabım çok sert ve ağır olur!!! Yeni ipekler bu duruma düşmesin diye bu itler hayvanlar idam edilecek bunun başka çaresi ve yolu yok!!!
10 Yorumla
+1 yılMidem bulandı kusacağım bu insan olamaz. Birileride bunun penisini kesip 15 gun kazığa oturtsun arkadaşları izlesin hele bize yok mu diyen lanet olasıca vicdansız ananız bacınız yok mu? Bunun gibileri asmak az kalır. Kelimelerim yetmiyor, yetenler ise görüşümün kalkmasina sebep olur lanet olsun bunlara..
40 Yorumla
Yetersiz delil diye adamı serbest bırakıyolar resmen her şey ortada daha öncede böyle bir şeye kalkıştığını ve başına bir şey gelmediğini açıkça söylüyor daha ne delili ya bu ülkeden bir halt olmaz.
49 Yorumla- +1 yıl
@Bukern hadi bu olay yetersiz delil diyelim kadın darp raporu Alıyor kocası ya da bir başka erkek tarafından ve beni koruyun hayatım tehlikede diye dilekçe veriyor hiç kimse bir şey yapmıyor ya ki kadın ölene kadar öldükten sonra bir gün misafir edip serbest kalıyor bu delil be olacak peki? Ülkede adalet yok
- +1 yıl
Yeterli delil olduğunu onlarda biliyorum ama tsk nın şanına halel gelmesin diye adamı serbest bırakıyorlar. Bir avukat arkadaşım kendi duyumuna göre bu açıklamayı yapmıştı bana. Amaç tsk ya laf gelmesin. Bana göre saçma birşey adam tsk den diye suçu görmezden mi gelinicek. Kimbilir daha kaç kadına aynı muameleyi yapıcak dediğin gibi bu ülkeden bir halt olmaz
- +1 yıl
@azbuka her gün kadınlar çocuklar ölüyor kimse buna bii dur demiyor delilse delil işte onlar niye serbest kalıyor ya da göstermelik bir iki yıl yatıp çıkıyorlar öldüren belli ölen belli öldürme sebebi ne olursa olsun kimse kimseyi öldürme hakkına sahip değil, hani diyorlar ya kadın kim bilir ne yaptı da adama adam onu öldürecek raddeye geldi tamam peki çocuklar ne yapıyor? Da tecavüz edip öldürülüyor.. bu ülkenin adaleti sıfır biri delil yetersizliği der olayı ört pas eder diğeri başka bir şeyden konuyu kapatır , bu gibi insanlar dışarıda aramızda oldukça hepimiz tehlikedeyiz herkesin annesi bacısı çocuğu yeğeni bir şeyi var yani yarın da bizim sizin başınıza gelebilir..
- +1 yıl
Dediklerinde çok haklısın. Önce ki mesajımda bahsettiğim avukat arkadaşım hukukun mağdur ettiklerini araştırdı diye resmen makamlardan tehdit aldı düşünebiliyor musun? Kadın tecavüze uğramış adam ceza almıyor kadın kanlar içinde kalıcak kadar dayak yiyor adam ceza almıyor adli kontrol şartıyla serbest bırakılıyor ve avukat arkadaşım (bayan) bunları araştırıp rapora dönüştürüyor diye tehdit ediliyor bazı savcılar uyarıda bulunuyor başın yanar vs diye. Böyle bir ülke işte burası adalet yok ancak geçmiş tarihle övünmeyi biliyorlar. Bir kız arkadaşım ruhsatlı silah almak zorunda kaldı hukuka güvenmediği için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılLütfen yanlis anlamayin lakin bu askeriyede calisan kisileri cok kolay alıyorlar bana göre. Isteyen fizigi falan uyan atis yapani aliyorlar. Benim 2 kuzenimi aldilar hemen ki torpilsizde yani. Simdide enistemin kardesi olucam diyor. Onuda hemen alirlar eminim. Polis olmak nasil zorsa bu da öyle olmali. Gerekirse pesine adam takip hal hareketleri takip ettirmeliler. Ülkemizi canimizi emanet ediyoruz sonucta.
30 Yorumla- Gündem konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılYazismalara bak ya Yobazin onde gideni Kadinin k sinin gorseler aralarinda parcalayan ac mahluklar Tipini... Kesiceksin cinsel organini salicaksin sokaga bu pislikleri
63 Yorumla- +1 yıl
Kime inanicaz ya hersey Fake zaten artik
+1 yılBir ara da bana getir mi bunun gerçek olmaması lazım. Bu gerçek olamaz. Nasıl bu kadar vicdansız ve aptal olabilir bir insan
62 Yorumla- +1 yıl
@axish2s bu erkeği geçtim insan değil ki
+1 yılHiç bir insana güvenmiyorum.
Ister devlet görevlisi olsun isterse tanıdığım birisi...
Insanoğlu herşeyi yapar valla körü körüne kimseye guvenmemek gerek çünkü devir kötü.40 YorumlaÜlkemiz emniyet teskilatlarinin sayesinde güvende, bir insanin yaptigi bir kurumu, dini, dili, irki baglamaz.
Sahsi serefsizligin günahini vebali bir kuruma mal edilemez..30 Yorumla- Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaratıklar her alanda, her makam ve mevki altında saklanabilir. Bir insanı ne kadar araştırırsanız araştırın eline güç geçinceye kadar gerçek kişiliğini anlamanız mümkün değildir. Bu tiplere yapılacak şey idam cezası olmalıdır.
10 Yorumla - Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıldevlet adabı yapısı bozulursa asker polis devlete degilde hukumete hizmet ederse onlarida nir abisi dayisi kurtarirsa güc bizde diye herseyi yapabilir bu ve zihniyetindekiler zaten bu ilkde degil diyor o. ç
10 Yorumla Insanların sütünün ve kanının bozuk olup olmadığını tespit edebilecek bir cihaz henüz yapılmadı.
Ne kadar araştırırsan araştır bu tür şeyleri önleyemezsiniz20 YorumlaBen bu şahısı biliyorum ama bunun dışında da etkenler var bizim kadınlarımızın da üniforma fetişleri var neyinden etkileniyorlarsa garipler aklınızı başınıza devşirin
20 YorumlaDemekki bu çocukla arkadaşı yasak ilişki sonucu gelmiş dünyaya, tecavüz etmeyi meşru gördüklerine göre.
Zaten bu p. ç serbest bırakılırsa fazla yaşamaz.
Bu arada abazanın kurduğu kelimeler baştan aşağı cahillik kokuyor.10 YorumlaEvet yeterli araştırma yapılmıyor her isteyen oluyor malesef ki
219 Yorumla
+1 yılBen babamın oğluna güvenmiyorum valla bırak polis teşkilatını
20 Yorumla
+1 yılTipine Tukurdüğüm şerefsizi 15 gün işkence yersin inşallah , ne uzman çavuşu ihraç edildi adam değil bu asker mi olcak giriyorlar rütbe alıyolar içleri pislik kimin ne bok olduğunu bilemezsin. içerde olmuyor salıyolar bide kopeği
00 YorumlaGündem konusunda 479 cevap paylaştı. Arkadaşım o yazışmalar o adama ait değil. Ayrıca kıza tecavüz eden adam değil bu ortaya çıktı. Lütfen birazcık akıllı olun bu adamı hapse atmak için neden hdp uğraşsın. Kızın kaldığı otel sahibiyle alakalı olabilir mi sence
00 YorumlaAllah belasını versin konuşmaya bak ! Bunu doğuran ana baba gun yüzüne çıkamasin...
30 YorumlaŞerfsiz! kardeşim! Kansız! Ulan şu p. ç e söyleyeceğim küfürlerin sonu gelmiyor
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç güvenmiyorum u ülkedeki hiç bir kuruma inancım yok kaçıp kurtulmak istiyorum
30 Yorumlayıllık on binlerce personel aliyo jandarma çürükte çıkabilir nerden bileceksin.
13 Yorumla- +1 yıl
Eskiden böyle değildi
+1 yılBuranın adı Türkiye ise o kadar güvenim yok 😔 kendi kendimizi koruruz bu ülkede.
11 Yorumla- +1 yıl
Kötü insanları sevmiyorum arkadaş kim olursa olsun.
Yazışmanın nekadar gerçek olduna bak var mı resmi imzalı fotoğrafı biri kafadan bişey yazıyo herkes inanıyo sonra
17 Yorumla- +1 yıl
Yav birader internetten bak işte eğer böyle birşey görürsen tamam bu yazanlar doğrudur ama göremediysen buraya gelip buna yalan dersin kanıtları gösterirsin. Ama kusura bakmak bence ben bu haberin doğru olduğunu düşünüyorum. Malum günümüz şartarı böyle şerefsizlik yapanlar için çok uygun...
- +1 yıl
@runmen dava dosyanı gördün mü hayır. Ama internetten kolayca hazırlanabilecek kimin yazdığı belli olmayan yazılarla bir insan hakkında karar veriyorsun.
Hani hep cehaletin kötülüğü hakkında herkes yakınır ya. İşte o cehaletin önde gidenleri şimdi böyle internetten adam yargılamaya başlıyorlar. - +1 yıl
@runmen yav kardeşim hiö bir kanıt görmeden nasıl inanırsınoz anlamoyorum adam bir kere gözaltına alındı sosyal medya bastırdı bir daha gözaltına alındı tekrar serbest kaldı yargıtay bile serbest bıraktı ben kimseyi savunmuyorum kesinlikle ama kulaktan dolma bilgilerle kimsayi zan altında bırakmaamak lazım bukadar şey hasır altı edilmez yani
- +1 yıl
@Bukern Birader benim yakının avukat veya savcımı adama bak ya dosyayı aç bak diyiyor... Kardeşim bence kim cahil bir düşün. Devam eden bir davanın dosyasına internetten bakamassın o zaman herkez herkezin davasına internetten açıp baksın olurmu böyle şey. Ben bunun başındada diyiyorum ben medyadan birçok haber kanalında ne öğrendiysem ona göre yorum yaparım. Adam gelmiş burda bana aç dosyaya bak diyiyo ya şaka gibi ya... hehe birader adalet sarayına gidip ordaki bir savcıdan rica ederek alıp bakarım...
Diyorum zaten asker polis takıntısı olan kızlar maldır diye bu da ispatı. Hadi şimdi konuşsun onlar 😂
00 YorumlaO yazışmalar fake. Bir halt bilmeden sosyal medyadan edindiğimiz kıytırık bilgilerle devlete iş öğretmeye kalkmayın.
013 Yorumla- +1 yıl
@zahitbizi kızla bir gece birlikte olmuşlar o da kızın rızasıyla olmuş. Yani şimdilik ortada ciddi bir suç yok. Aksine kız öncesinde otelde bir süre kalıp otel sahibiyle zaman geçiriyor. Uzun süre evinden uzak kalıyor sonra bir aile dostu kızı öğretmen evi gibi bir yerde bulup ailesine teslim ediyor. Aile Musa'nın babasına telefon açıp evlendirmek istiyor ancak karşı taraf kabul etmeyince kız töre cinayetine kurban gidiyor. Başları belaya girmesin diye de intihar denilip böyle algı oluşturuluyor.
- +1 yıl
Eminmisin 😒
- +1 yıl
@Tweety1976 evet dava dosyasında ne var ne yok hepsi var. Millet gelmiş salak salak birilerinin uydurup uydurup yazdığı şeylerle atar yapıyor. Ulan internette isteyen istediğini yazıyor dava dosyasını görmeden neyin atarı bu?
- +1 yıl
Sen nerden biliyorsun kardesim Sahsen okudunmu dosyasini?
- +1 yıl
@Tweety1976 yazdığı mektubu okuyabiilirsin ne olursa olsun hiç kimse bunu yaşamamalı psikolojisini düşünemiyor musunuz ya
- +1 yıl
@Tweety1976 evet dosya içeriği internette var. Ayrıca kız haftalarca Musa'nın evinde kalmıyor. Otelde kaldığı otel çalışanları ve kamera görüntüleri ile sabit. Bu durumda hakim iki hafta tecavüz ettiği iddiasını nasıl ciddiye alabilir?
- +1 yıl
Bize karanlik Allah islah etsin😔Ama kimse olumu ve tecavuzu hak etmiyor her ne olursa olsun
- +1 yıl
@zahitbizi o mektubun silah zoruyla yazdırılıp ardından kızı öldürmediklerini nereden biliyorsun? Senin gibi oturup araştırmadan karar verilirse asıl o zaman suçsuz adamı hapse tıkmış asıl katilleri salmış olursun. O yüzden elinin hamuruyla bilmediğin işe karışmamalısın. Veya oturup adam akıllı araştıracaksın
- +1 yıl
Ablacim haklisin sonuna kadar ama son haber olarak ne cikiyorsa ona inaniyorum Haberlerede inanmicaksa kime inanicaz Tore cinsyetleri cok oluyor evet Tvde gordum kime inanicaz sende sonucta dosyasini okumussun Bizde okudugumuza inaniyoruz Allah kismenin basina vermisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiirt'e gitsem bu o çocuğunu nasıl bulabilirim sadece kulaklarını kescem
10 Yorumlabenim dilim varmıyor kalbim almıyor artık allah alıl filir versin ruh hastalrı
30 Yorumla
+1 yılArtık eski vizyon gitti yenilerin hepsi ocaktan ya da akgenclikten geliyor 😅 Nerede tanıdığım vasıfsız Akpartili varsa polis bekçi asker oldu 😅
11 Yorumla
+1 yıl@TREmreErcis bu adamın twetlerine bakın belge ile konusuyor Musa orhanın suçsuz olduğunu söylüyor
00 Yorumla
+1 yılKatli vacip bu şerefsizin👋🙄
32 Yorumla- +1 yıl
@Bukern sanane terbiyesiz şerefsiz
Tipinde meymenet yok bunun hiç güven vermiyor
41 Yorumla- +1 yıl
Tipinde meymenet olsa ne olacak sapık sonuçta
Ülkemiz için çok üzülüyorum. Yiten bir can...
10 YorumlaGündem konusunda 374 cevap paylaştı. Sapıklık ruh hastalığıdır ve tek tedavisi idamdır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni Türkiye, yine rezalet...
10 YorumlaGündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kısmen güvenirim.
10 Yorumla
+1 yılYahu şunu gösterip durmayın
10 Yorumlabacım çocukları
İdam gelmeli10 Yorumla
+1 yılutandım, çok utandım
10 Yorumla
+1 yılşeref yoksunu..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay güzel kardeşim
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!