Hayır. hala CHP içerisinde bulunuyor. Kılıçdaroğlu "İnce'yi disiplin yoluyla partiden atmayı düşünüyor musunuz?" diye sorduklarında yanıtı: "Şu aşamada düşünmüyorum." oldu.
2023 seçimleri için cumhurbaşkanı adayı olacağını zaten çok önceden açıkladı. Bu harekette yeniden meydanlarda olacağını, Tüm ülkeyi gezeceğini belirtti. Henüz çok detay yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kendisi gibi ince ve boş bir hareket
Ben hala ne yaptığını anlamadım parti kuruyor mu? Chp'den mi ayrılıyor? Ne yapıyor?
Parti kurmadığını, "Memleket" hareketi başlattığını açıkladı. Öte yandan, CHP yi de eleştirdi. Bahsettiği hareket 4 Eylülde başlayacak.
Peki chp'den ayrıldı mi?
Hayır. hala CHP içerisinde bulunuyor. Kılıçdaroğlu "İnce'yi disiplin yoluyla partiden atmayı düşünüyor musunuz?" diye sorduklarında yanıtı: "Şu aşamada düşünmüyorum." oldu.
Peki Memleket harekatını başlattı ya cumhurbaşkanı adayı mi olucak yoksa parti oy kazansin diye mi?
2023 seçimleri için cumhurbaşkanı adayı olacağını zaten çok önceden açıkladı. Bu harekette yeniden meydanlarda olacağını, Tüm ülkeyi gezeceğini belirtti. Henüz çok detay yok.
Cumhurbaşkanı adayı olacak chp onu çıkaracak mi?
Cok fazla gizem var çözülmesi gerekn
İstatistiğe bakacak olursak, hayır.
Sürekli boş yapıp duruyor. Dikkate almaya değmez.
Hayır.
Oy vermem