Yeni bir kadın cinayeti (kesinleşmiş değil) Duygu Delen (17) erkek arkadaşının evinin balkonundan düşüyor ne zaman bitecek?

Yeni bir kadın cinayeti (kesinleşmiş değil) Duygu Delen (17) erkek arkadaşının evinin balkonundan düşüyor ne zaman bitecek?
Mehmet Kaplan (19) adlı şahıs tutuklanarak gözaltına alındı ve suçu kesinleşmediği için fotoğrafını paylaşmam hukuki açıdan uygun olmadığı gerekçesiyle paylaşmadım. Ekşi sözlükte kızın düşüş anı var ve bende birçok kişi gibi düşerken bilincinin açık olduğuna inanmıyorum. Bence itildi ancak son kararı adli tıp verecek.
Mehmet Kaplan bundan birkaç yıl evvel (210 promil alkolle yakalandı) arabayla hamile bir kadına çarpıp kadını öldürmüştü. Ve o çocuk o gün ceza alsaydı bunlar olmazdı belki akıllanırdı.(Atlantik halının sahibinin oğlu)

Bu ülkede kadınların cinayetleri ne zaman bitecek demekten dilimde tüy bitti. Her gün bir kadını katletmeye başladılar.

Muhtemelen bu kız için ''o erkeğin evinde ne işi varmış'' gibi çirkin yorumlar yapılacak.
Öğretimden önce vicdani eğitim şart.

https://www.sabah.com.tr/yasam/2020/08/14/son-dakika-erkek-arkadasinin-evindeydi-duygunun-sir-olumu?paging=2