Her gün bir yenisini duymaktan artık nefret ediyorum. Şebnem şirin erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Abi keşke taşı taşa vurup ateş çıkarmaya çalışsaydım da bu O Rus bu çocukları ile aynı döneme denk gelmeseydim diyorum yaa.
Sizce de kadına şiddete, cinayete ve tecavüze ve daha çocuk istismarına idam gelmeli mi?
İdam gelmeli
İdam gelmemeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Bence tartışmasız idam getirilmeli
Yine mi kadın cinayeti? İdam için neyi bekliyoruz?
Sende haklısın. Ya tek başına kimsenin elinden bir şey gelmez birlik ve beraberlikle bence bir yolu bulunmalı bulmalıyız. İnan sana evlenmekten çocuk sahibi olmaktan korkuyorum bu ülkede bir kız çocuğum olursa diye.
Şimdi bu da yanlış diyeceğim ben ne yapabilirim ki diyeceksin sana da hak beriyorum. Ama bizler bu denli duyarsızlaştığımız için zaten her şey daha b* k a sarıyor.
Benim duyarsızlığım medyadan dolayı değil, bazı kızlar ( kesinlikle öyle olmayan üzerine alınmasın) or.. bınun önde gideni oluyor. Bile isteye tabancalı bıçaklı kısaca şiddete meğilli tiplerle takılıyorlar. Tabiki hiç biri ölümü hak etmiyor ama binlerce uyarıya rağmen o tiplerle takılıyorlarsa sonlarını bilmeleri gerek. Bu yıl baya " değişik" kadınlar tanıdım. Öyle biriyle evli ve ya sevgili olsam ya intihar ederdim ya da kadını öldürürdüm. Tepki göreceğimi bilerek söylüyorum bunu. Gerçekten şeytan gibi kadınlar var erkeklerden yüz kat tehlikeli, o yüzden bir olayın iç yüzünü bilmeden asla üzülmem. Yaşadım gördüm
Ya tamam bile isteye gidip psikopat tip insanlarla takılanların böyle bir şey yaşaya bilme ihtimalinin yüksek olmasını düşünüyor olabilirsin ne kadar hak etmese de. Ama yanlış şurda hep sevgili olanlar değil sorun orada kız evine gitmek için toplu taşıt kullanıyor sonu tecavüz ölüm, kız okuldan çıkıp eve giderken taciz darp artık her yerde bir sürü böyle haber.
Kardeşim geçen gün de bi emlakçı tarafından ahsen adında bir kız taciz edilip öldürüldü adam takım elbiseli baktığında beyefendiye benzeyen aslında orrrrr usbu çocuğunun tekiydi bunun serseri birini sevmekle ne alakası var cinayetlerin hepsi sevgilileri tarafından olmuyor. Ya kız evine gitmek için dolmuş kullanıyor yine tecavüze uğrayıp öldürülüp cesedi yakılıyor. Kardeş bunların hepsi normal mi sence?
En İyi Cevaplar