Gündem SİZCE KIYAMET KAÇ YILINDA KOPACAK? beyazgüvercin007 Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor 2610 diyorum. Sallamak serbest ilerde bakarız 😝😂#güvercinsoruyor SİZCE KIYAMET KAÇ YILINDA KOPACAK? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Azqınteqqe Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kıyamet olmayacak demekbir seçenek mi acaba. çünkü olmayacak düşünsene dünya çok değişmiş çok ilerlemiş. insanlar nasıl korkuyor nasıl korkuyor. diyorlar ki ulan bee çok ilerledik artık kıyamet kopmalı kopacak. Her an kıyameti falan bekliyorlar. 1 0 Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Gündem konusunda 443 cevap paylaştı. Yarın bir parti veriyorum kopartıcaz Allah'ın izniyle kıyameti. 1 0 Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Allah bilir son zaman diliminde olduğumuz bir gerçek dünyanın döngüsüde değişiyor zaten belli ediyor kendini hep kıyamet alameti 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben yaşıyorken kopmasın da... :P 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Gündem konusunda 2,2b cevap paylaştı. 2075 olarak düşünüyorum. 1 0 Yorumla