Ramazan Kaçta SAHUR yapıyorsunuz? THATMAN Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Kimi erken yapar kimi tam ezan vakti kimi de hiç kalkmaz sizde durum nedir? :)💖 dp Kaçta SAHUR yapıyorsunuz? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
KibarTosun Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 35% +1 yıl İftarda başlıyorumSabah ezanina dek devam ediyorum tıkınmaya. Ancak doyuyom ancak 😃😂 1 0 Yorumla
Burakerbek Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Saat 3 de hazırlık yapar 3.30 da masaya otururuz :) 1 0 Yorumla
Raşitkaptan Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Dolu mideyle uyumayı sevmediğim için ertesi gün mesai varsa sahura kalkmamayı tercih ediyorum. Ertesi gün tatilse vaktinde sahuru yapıp en az 2 saat uyanık kalmayı tercih ediyorum 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Ezandan yarim saat once bitiriyorum 2 0 Yorumla
PaytakPaytak Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl 3.30 gibi o saate kadar zaten tıkınıyorum ben 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Ramazan konusunda 649 cevap paylaştı. 3 de hazırlık başlar 3.30 gibide yeriz. 1 0 Yorumla
BekirD Takip Et Master Yaş: 43 , eic 32% +1 yıl saat 4 kalkıyorum 4 30 gibi ezan okunuyor 0 0 Yorumla
Walking Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl 2-2:30 arasında yapıyorum 0 1 Yorumla Walking +1 yıl Yani yavaştan başlarım sonra yatarım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
İftarda başlıyorum
Sabah ezanina dek devam ediyorum tıkınmaya.
Ancak doyuyom ancak 😃😂
Saat 3 de hazırlık yapar 3.30 da masaya otururuz :)
Dolu mideyle uyumayı sevmediğim için ertesi gün mesai varsa sahura kalkmamayı tercih ediyorum. Ertesi gün tatilse vaktinde sahuru yapıp en az 2 saat uyanık kalmayı tercih ediyorum
Ezandan yarim saat once bitiriyorum
3.30 gibi o saate kadar zaten tıkınıyorum ben
3 de hazırlık başlar 3.30 gibide yeriz.
Hoca ezanı bitirene yerim içerim
Tam ezana yarım saat kala
saat 4 kalkıyorum 4 30 gibi ezan okunuyor
02.30 gibi 3 de oluyor
2-2:30 arasında yapıyorum
Yani yavaştan başlarım sonra yatarım
zamanında oluyor genelde
Erken yapıyorum.
03 30 gibii..