Bu bölümlerde kendimide geliştirsem yinede issiz mı kalirim? Yazım yanlışı olabilir arkadaşım yazdı sizce bu bölümler kesin issiz mı bunalıma girdim bunları tecih erketen başka sansim yok
Bu bölümleri yazdım herkes issiz kalırsın diyor kendimide geliştirsem yinede İşsiz kalır mıyım? Lütfen yardım bunalıma girdim?
Bunları yazacağına iki yıllık önü daha açık olan bölümleri yazabilirsin. Herkes tercih zamanı okurken kendimi çok iyi geliştiricem diyor ama geliştiren sayısı 1000 kişi içinde 1
İktisat maliye kpssde en cok ataması olan bölümler. Ki idari yargı hakimi falan da olabiliyosun. Tabi uzun ve zorlu bir süreç sınavıydı mülakatıydı stajıydı vs. Bunları ve üniversitedeki zor dersleri göze alıyosan yaparım diyosan kötü değil
nereye kötü değil. iktisat okumak eşittir işsizlik demek. ayrıca idari hakim olmak artık kolay değil. kontenjanlar azaldı idari hakimlik için ve dolayısıyla da puanı da artmıştır. İktisat okunmak için en kötü bölüm şu türkiyede. Boğaziçi iktisadî ve idari bilimler fakültesindwn bir bölüm kazanmıyorsan İÜ de dahil okumayın. gidin başka 2yıllık okuyun daha iyi.
@meçhulegidenbirgemi kolay değil diye yazdım zaten. Ama okuyosan illa hakim olmak zorunda değilsin ben de biliyorum hukuk mezunları varken girmenin basit olmadıgını. Ama girip bir yerde muhasebeci olarak bile çalışsan asgariden yüksek alıyosun. Bu devirde bu işsizlikte buna kötü demem ben. Sonuçta soruyu soran başka seçeneğim yok yazmış ona göre yorum yapıyorum yıksa ben de biliyorum daha iyi bölümler oldugunu
Bazı bölümler okunacaksa sadece prestijli üniversitelerde okunmalı örnek işletme yani bunu Boğaziçi üniversitesinde okusan dünya devi şirketlerde çalışma fırsatın olur ama dandirik bir ünide okusan işsiz kalırsın
herkes neden üniversite okuyor? madem iş olanağı yüksek bir bölüm tercih edeceksiniz neden çalışmıyorsunuz? çalışmayıp bunalıma giriyorum demek çok saçma. Adam boğaziçinde okuyor da işsiz kalıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İki yıllık tyt yle alan iyi bölüm bak derim tıbbi sekreterlik tarzı