muharrem ince
kemal kılıcdaroğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kılıçdaroğlu diyorum. Muharrem ince bekleneni veremedi. Muharrem ince yeni bir aday olduğu için, biraz da teknoloji dediği için insanlara hitap etmeyi başardı. Ama sonra bekleneni karşılayamadı. Muharrem ince sağda solda konuşacak sonra da dediğinde durmayıp iktidarla dahi gerektiğinde anlaşma yapabilecek bir karaktere sahip. Bu adama oy moy yok. Chpli olsam da ben bu adama oy vermem. Kılıçdaroğlu beceremiyor bu işi. Ama en azından böyle değil.
bence muharrem ince en azından hitap olarak kemal kılcdaroğlundan çok daha başarılı ve kemal bey istemeden asla o koltukdan onu kimse indiremez parti içi dikdatörlük yapıyor
Kemal Kilicdaroglu, RTE gitsinde kim gelirse gelsin diyerek. Ne kadar Türkiye düsmani varsa onlarla isbirligi icerisinde olmayi bile göze aliyor. Dıs politikada bile milli davranmiyor.. En azından Muharrem Ince bu durumu degistirebilir belki..
Detayında güzel olmus 😁
o detayı özellikle yazdım malum ak parti ve mhp den ayrılanlara vekil kiralamıştı bakalım muharrem incedede yapacakmı aynı şeyi ama sanmam
👍
Tskler eig icin.
Muharrem İnce iyi ama çok aceleci davrandı.
KK'yı devirip parti lideri olmak istiyor ama bunu da hemen istiyor.
O işler öyle kolay değil işte öncelikle parti kadrolarında bir destek bulması lazımken bu tuttu direkt atladı.
kemal kılıcdar oğlu o koltuğu asla bırakmaz adam haklı bence muharrem inceye ülke yönetimi layık görenler parti yönetimini layık görmüyorlar bu tezat değilmi sencede
Cevap
5Cevap
Arkadaşlar oy bölme diye bisey yok beyinsiz misiniz?
Cumhurbaşkanlığı seçiminde 1. olan isim yüzde 50 yi geçemediği sürece ilk 2 isim 2. turda yarışacak.
Yani muhalefetin oyunun ne kadar bölündüğünün önemi yok. Önemli olan eğer iktidarın degismesini istiyorsanız 1. Çıkacak olan rte nin yüzde 50 yi geçmemesidir. Yani tekrar söylüyorum muhalefetin oyunun ne kadar bölündüğünün bir ÖNEMİ YOK.
Bu durumda da destekleyecegimiz ismin MUHARREM İNCE olmasında hiçbir sakınca yoktur.
Muharrem İnce tabiki. liderlik vasfı daha çok. ya bu siyasal İslamcılardan kurtulalım kim olursa olsun yeter
Kılıçdaroğlu artık yerini işini bilenlere devretmesi gerekiyor.
kesinlikle doğru
K. Kilicdaroglu vekil verecegine, baskanliktan yol alsada chp yonetimine duzen gelse.
koltuk tatlı demekki bence ince çok daha başarılı olur
Kılıçdaroğlu chp en başarılı olduğu zamanda oy bolen akp nin adamıdır ince ye oy verdig8m oylar haram olsun
Kim partisini bolene vekil verirr
ak partiden ve mhp den ayrılanlara kiralık vermişti ama vekillerini unuttunmu
Ona verir hayet mantıklı kimse kendi partisini bolene vekil vermez
muharrem ince kemal kılıcdaroğlundan çok daha başarılı olur bence chp tarihinini en çok oyunu alan tek kişi
Chp de en çok iyi ecevit aldı ve daha çok kiso ondan yüksek oy aldı ayrıca cb seçiminde 30 aldı yerel de chp de 30 aldı
İkiside kukla
kalbimi okşuyor inceden inceden 😂
Hiçbiri
hiçbiri hepsi kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?