Son zamanlar da çıkışta olan bu iki parti hakkında fikirlerinizi beklerim
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Halk TV ve TELE1 bir parti değildir. Sorunuzda parti olarak yazmışsınız. Ayrıca son günlerde çıkışta da değiller, her zaman aynı yerinde duran bu iki kanal sadece daha muhalif davrandı ve RTÜK bir ceza belirledi.
Pireyi deve yapacak bir sorun değil, herkes önüne bakmalı.
Çıkıştalar...” a haber Meral akşener için kocasını aldattı bu kadın “ ifadesine kapama cezasını geçtim para cezası bile verilmemiş ülkede pirede yakılır yorganda
Cevap
4Cevap
A haber neyse halk tv de o iksiide kendi görüşüme mensup kitleyi kandırıyor.
Mantıklı bakış açısı
Y-CHP'nin sesi kanallları. Y-CHP'ye koşulsuz şartsız itaat.
Y nedir?
Yanlış bakıyorsun kardeşim bence konulara üzüldüm
Halk tv ve tele 1 artı buna fox eklendiğinde tc üzerinde 3 tane muhalif tv varken 100 kanal akp yandaşı.. Adaletsizlik burdan başlaarken vicdanen susamıyorum.. haksızlık konusunda chp hdpyle ortak değilmiş imajı vererek ortaklık yapıyor çnkü buna mecburrrr... Bu ülkede mhpyi yıkan hdp varken sen mecbursun gizlide olsa birlikte olmaya.. Erdoğanın çözüm sürecinde yaptıgı gbi.. Chp bilmiyor mu hdp pkk yandaşı oldugunu ama dedim ya mecburrr... Eğer chhp çıkıp evet hdp pkk yandaşı derse oy alamıcak erdoğan bunu dedirtmek istiyor.. Anca şöyle olur erdoğan çıkacak diyecek ki ben terörist hdpden oy istemiyorum chp de çıkar bunu o zaman söylemezse susarım
Yorumunu beğendim, delikanlı konuşuyorsun. Doğru yani şimdi 100 tane olmasa da iktidarı destekleyen haber kanalları çok daha fazla ancak tabi bunlar CHP'liler falan tarafından izlenmediği için pek bir halta yaramıyor. Bir de bazı kanallar da sırf tamamen iktidar karşıtı değiller diye iktidar yandaşı sayılıyorlar; örneğin habertürk ve ntv. Ben bu kanalları daha çok seviyorum, hiç olmazsa farklı görüşten insanlar bir araya gelebiliyor.
Ben de muhalifim ama bunlar da A Haber gibi taraflı haberler yapıyor. Ama tabii ki A Haberden iyi.
Halk, tele1, fox.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?