a Haber
Fox TV
Show TV
Beyaz TV
NTV
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben a haber ve diğerlerini eğlenmek için izliyorum. Hatta internetim olmadığında tiktok'u SHOW'dan takip ediyorum. Bu arada kanallar eskisi gibi düşen adam, ağlayan bebek videolarının olduğu programlar yapmıyordu onları anmak ve nostalji kuşağına arada bir göz atmak için de Kanal D'yi izlerim. Yine Disney kapandığından beridir 'esrarengiz kasaba'yı izleyemiyordum onun içinde beyaz tv'yi izliyorum. Hoş esrarengiz kasaba ilimünatiyi bu kadar gözümüze sokmuyordu doğrusu ama disney gavur malı sonuçta bilinçaltımıza onlardan daha iyi kim işleyebilir ki?
Ana haberler için Fox fakat gün içersinde haber almak için daha çok NTV ve haber global (hoş son zamanda biraz A haber gibi olmaya başladılar ya) gibi kanalları tercih ediyorum
Hayret ilk kez A haber'den bihaber olan birini görüyorum :) aman hep böyle kal. A haber de sabah akşam sürekli AKP propagandası yapılır, sözde habercidirler ama sadece hükümet parlatması yapılır, akşam kuşağı program ve belgesellerinde "CHP zihniyeti ülkeye neleeer yaptı neler!" A habere göre ülke ekonomisi sürekli gelişir, işsizlik sürekli düşer ama CHP ve tayfası her şeyi kötü gösterir. İstanbul'u su bassa işte CHP li belediye, Bursa'yı su bassa çok büyük sel felaketi oldu derler, siyaset haberlerinde sadece AKP ve MHP vardır diğerlerine yer yoktur. Yüksek enflasyon vs gibi şeylerle hiç ilgi değillerdir. CHP li bir belediyede yolsuzluk olsun hemen haber olur ama AKP li birinin uyuşturucu görüntüsü çıkar pudra şekeri derler :) böyle işte
Genel olark ülkede hele de seçim zamanında yapılan saçmalık şu. RTE yaptg iyi şeylerle kk eksileri konusuluo hep yanyana onlar veriliyor bana göre bu saçma. Ya iki tarafnda eksileri konusulsun ya da iki tarafn artıları. Oy kazanmak icn bı tarafı yuceltip bı tarafı da kotuluyorlar haber kanalları da öyle yapio reklamlarda da öyle yapiliyor
Ben haber takip etmiyorum ya da tv izlemiyorum hiç bir şekilde. haberlere de zaten daha çok bakmak istersem internetten bakıyorum ayrıca hiç biri de güvenilir değil zaten
Cevap
29Cevap
Fox ve a haber ikisini de izlerim çünkü birbirlerinin her zaman açıklarını söylerler
Türkiye'nin gerçek gündemini yalnızca A haber veriyor onu tek geçerim. Aksini iddia eden siyonist mason ve vatan hainidir 😅
Star tv sana küstü bebeyim niye onu eklemedin💔
Fox ve ahaber izleyenler bir kafada gibi
fox yalan konusunda daha azılı ama
ntv trt veya Habertürk izlerim
Fox TV
A haberi tercih eden benden uzak dursun khjk
Haberlere TV'den değil internetten bakıyorum genelde
Fox candır ama tv izlediğim zamanlarda işte 😂 sanırsam son 3-4 yıldır tv ye bakmıyorum
A haber ya tersten izleyince en doğru bilgileri veriyor...
Yanlışlıkla beyaz tv seçtim tv den haber izlemediğimi fark ettim
Eyvahlar olsun kaçınnn😂
FOX TV izlemeyi tercih ederim ama arada Beyaz TV de cringe olay var mı diye kontrol ederim...
Neden bilmiyorum ama fox izleyince kendimi fakir hissediyorum
Bende A Haber izleyince kendimi zengin ve ülkede ekonomi sıkıntı çekmediğimi hissediyorum sonra FOX TV izleyince kendime geliyorum.
🤣🤣🤣
Fox hariç diğerlerinin hepsi rte nin yandaş medyası. Bunlar izlenmez. Haberler açısından en iyi kanal Tele 1
Fox disinda hepsi yalan. Kanit var yargı var fox önerrrim.
NTV satılmamış temiz kalabilmiş gibi duruyor bana nedense
Aga ben onu pek temiz bulmuyorum o da yandaşlık yapıyor.
@Samaranınintikamı benim yazdığım yorumları silebilirmisin
Tamam mı?
Gizli üyenin "A haber izliyrm "şeklinde yorumu komple silebilirmisiniz
tamam
Burada bi kanal var ki onu izleyenin kendine saygısı yoktur hahahah 😄😄
Gerçek haber için Fox gülmek için a hbr izliyorum yalanlara Cok gülüyorum
showun haberini 2 gün izle depresyona girip psikolojiyi bozarsın.
Sözcü TV.
Tele1.
KRT.
Şaşırdım deyince en yüksek a haber çıktı sanmıştım 😂
Yok ama yorumlar da vardı bazılarını sildim tepkiden rahatsız olmuşlar.
Tepki almaları çok doğal bence hele şu dönemde... Xperden dolayı ben dm atamıyorum senin atma şansın var mı?
Sözcü haber (Fatih portakal)
Sözcü Tv, Fox, Krt, Tele 1, Flash Haber.
Hiçbirini izlemiyorum
Fox tv tercih ediyorum
CNN Türk, TRT Haber, NTV, AHaber ve zapping.
TV'den takip etmiyorum
Tv de haber izlemiyorum
Yandaş kanalları izlmeme. Halk TV ve Fox sadece.
CNN ve NTV. Asla izlemediğim ise fox.
Show tv çünkü boş haber yapıyor xjjxjxjxkzn
tv izlememek👍
Yorumlar şaka mı shsjjdjsns
Cnn ve fox
Haber izlemeyi pek sevmem
ATV izliyoruZ
Show tv
CNN.
yasak elmasiz kalamam
Trt cnn ntv
Ntv'den