AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
60 yaşındaki adam'ın acaba amacı neydi ni şort için yapılan bu darp raporu alıp mahkemelik etse adamı ne yapa bilirki
İyice yaşanmaz bir ülke olduk.
KIZIN BABASIMI NE HAKLA BÖYLE BİŞEY YAPAR KADIN ÖZGÜR BİRKERE ADAM ÇOK AHLAKLIYSA KADININ GİYİNİŞİNE BAKMASIN O ZMN!
Babası olsa darp edebilecek yani? Saçma sapan konuşmayın
Sana konuşmadık sen rahat olabilirsin
Babası bile olsa giyimi yüzünden darp etmeye hakkı yok erkekler nasıl her istediğini giyebiliyorsa kızlarda o kadar özgürdür.
Özgür dedim ben soruda az dikkat!!!
😒
Nasıl dövemedi ya 60 yaşında moruğu
Adamın akli dengesi yerinde değilmiş. Türk Ceza Kanunu 32. madde akıl hastalığının cezai sorumluluğa etkisini düzenlemiştir. Mağdur şort giyiyor diye TCK uygulanmasın mı?
Akli dengesi yerinde değilse halk arasında ne işi var? Demek ki tehlike arz ediyor. Kontrol altında tutulması gerek. Bugun saldırır, yarın öldürür. Yapmayacağının garantisi var mi?
@venediklimerve Kontrol altında tutulmasın demedim. Poponuza şort giyince farklı bir muamele beklemeyin.
Yazık. Bu ülkede damacana dahi tecavüze uğradı, sort mu giymişti? Sorun sizsiniz, sizin zihniyetiniz
@venediklimerve Delinin biri damacanaya tecavüz etti diye TCK uygulanmasın mı? Kadınlar yastığa sürtünüyor diye biz kadınları suçluyor muyuz?
Sen ayrım yapamıyorsun sanırım. Bu ülkede 80 yaşındaki kadın da tecavüze uğruyor, ahırdaki eşek de. Bu ornek binlerce. Bir tane mi sanıyorsun Sen?
@venediklimerve Verdiğin kötü örneklerin TCK nın 32. maddesini berteraf ettiğine ilişkin hukuki bir metin mi var? Öyle bir bilgin mi var?
:( sen ülkede ki hukuk kurallarının harika olduğunu mu sanıyorsun cidden
@venediklimerve Ükenin ceza kanunu bir çok Avrupa ülkesinden daha iyi seviyede. Ayrıca Akıl sağlığı yerinde olmayanların ceza ehliyetinin olmaması evrensel ceza hukuku tarafından kabul görmektedir.
En modern ülkelerde dahi akli sağlığı yerinde olmayan kişiler ya cezadan muaf tutulur ya da cezalarında indirime gidilir.
Ayrıca suç değerlendirilmesi yapılırken, kot giyene, kumaş giyene, etek giyene, şort giyene diye ayrım yapılmaz.
Evet ama o adamın raporu 2015 yılında verilmiş ve 1 sene geçerliymiş bu detayı da biliyorsunuz umarim
@venediklimerve Kararı veren hakim yapmış olduğu gözlemleme sonucu kişinin hala akli dengesinin yerinde olmadığına kanaat getirmiş olabilir. Zaten akli dengesi yerinde olmayan birinin sonradan iyileşme ihtimali çok zayıftır.
İkinci olarak olayda oluşabilecek iki tane suç var, birincisi TCK 115 kapsamında İnanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasınıın engellenmesi suçu ki ben bu yoruma katılmıyorum. İkincisi basit yaralama suçudur. Suçların mahiyeti ve sanığın alacağı cezalar düşünüldüğünde tutuklama kararı verilmesi de uygun değil.
Neden hastaneye yatırılmıyor o zaman
@venediklimerve Böyle eleştirirsen sana katılırım.
Bahsettiğim en basında buydu zaten. Cezaevine girmesine karşıyım. Hastanede olmalı, tedavi görmeli çünkü çevresine zararı var. Aklı dengesi yerinde yok diye ortalığa salamazlar bu sekilde
@venediklimerve Malesef ülkemizde bu tarz bir uygulama yok. Geçici süre tedavi altına alınıp en kısa sürede salıveriliyor.
Üzücü. Hem aklı dengesi yerinde olmayan birey için hem mağdur için hem ailesi için.
@venediklimerve Bizim ülkede her mahallenin delisi vardır ve bununla övünülür. Yapacak bir şey yok.
İsteyen istediğini giyer. Herkes nerde nasıl giyilmesi gerektiğini bilir
Ne desen boş bu adamları Kuzey Kore liderine devredin
Lütfen kendi işinize bakın artık
Yazık lan kafana kitapsız kütüphane olduğun 5 kelimeden anlaşılıyor zaten yazmana gerek yoktu ya
:dd sen okuduğu anlamıyorsan benim suçum ne ben orada o cahillere söylemek istediğim cümleyi yazdım
Aaa pardon fkwkdlwldlsls
Çok sinirliyim de kusura bakma karşim
Sorun yok kardeşim sen kusura bakma
Hiç sorun değil kardeşim
Bu yorumu eksileyen 5 söylemekten utanıyorum ama “KADIN”a ne demeli peki?
Kimlerin hakkını savunuyoruz kimlerden tepki alıyoruz🤷🏻♀️
Çok haklısın
Ne kara cahil adamlar var ülkede arkadaş ya
Demek ki giyimiylr rahatsızlık veriyormuş birilerine..
Bir Müslüman olarak nasıl gidip de hindistnda hindu mahallesinde inek kesmek onlara saygısızlık olacaksa (madem her dini inanışa saygı duyun saldırgan Müslümanlar demeyi biliyorsunuz), Müslüman ülkede de öyle giyemez kimse okey 😀😁
bende istediğim gibi davranırım senin gibilere okey 🙂
Eminim ahlaksız serefsizin önde gidenidir.
Azalarak bitsinler artik yobazlar
ülkeden siktirip gitsinler
Cehalet diz boyu başka birsey degil.
Asla ama asla kimse kimseye şiddet uygulama hakkına sahip değil. Ama bazı kadınlar öyle bir giyiniyor ki neredeyse çırılcıplak onlarda biraz dikkat etmeli.
Ceza almalı kesinlikle
60 yaş ve üstü bu ülkenin en gereksiz insanları
Benzer bir şeyi kendileri de yaşasınlar
ayıp ya..
allahim sen akil ver millete 😑
Rezillik giyebilir
Hiç hoş değil bu ülkeye yakışmıyor.
Ahlak bekçileri bir ölse de kurtulsa bu kızlar
Kaç yıllık olay değil mi bu ya
gereksiz insanlar.
Millet kafayı yemiş 60 yaşında birde..
Püüü Allah kahretsin böyle insanları.
O zaman sahilde bikini de giyilmesin
Şerefsiz ya
Senin mahkemelerle derdin nede her yerde her soruda söylüyon.
İşini yapmayanlarla derdim
böyle şeylere gerek yok
😔bktm kadin ve kiz olmak cok zor
pes be
Pes, pes, pes!
adamı serbest bırakmışlar.
Cehenneme git
Herkes kendine baksa şu an bu durumda olmazdik
Herkes kendinden sorumlu
Yallah arabistana q
Çakamadığı için dokunma bahanesi oluyor
Amca otur evinde yaa