Sude Andas adlı şahıs instagram'da kedilere işkence ettiği videoları paylaşıyor. Hikayesinde bakmaya midemin kaldırmayacağı işkence gönderileri atıyor. Gerçekten bu kadar mı kaybettik insanlığımızı. Dün 3,5 yaşındaki bir bebek dedi tarafından cinsel tacize uğrarken bugün de Sude Andas denen şahıs ağzı var dili yok , savunmasız hayvanları öldürüyor. Böyle insanları akıl ve ruh sağlığı hastanelerine yatırmak gerekirken muhtemelen yargılanmayacak yargılansa bile para ile çıkacak. Böyle olaylara karşı sessiz kalmayalım.
Kadın satırla kesiliyor, Bebekler tacize uğruyor, Hayvanlara eziyet edilip öldürülüyor, Köpeklere dahi taciz ediliyor, Arabayla üzerinden geçiliyor, Dini yüzünden hor görülüyor, Ama hep SUSULUYOR NEDEN? bir ünlü can alsa parayla kurtuluyor onuda geçtim hayvan katilleri elini kolunu sallayarak geziyor, ama hâlâ ben insanım diyenler var ben bu olayı görünce ağlamıştım kedilerin patilerine zarar gelmesin diye kırılan camı kat kat sararak atanlar var, her gün sokağa yiyecek ve su bırakanlar var ama onlara aptal deniyor ki ben mama bırakınca yanıma gelip Allah onun rızkını veriyor sen neden hergün mama bırakıyorsun diyorlar. Ne bekliyoruz ki bu dünyada masum olanın önemi yok paran varsa ya da aptal ve salak şeyler yapıp ön plana çıkıyorsan seni sever desteklerler çünkü hayvanın, kız çocuğunun , ve dier masum olan hiç bir şeyin önemi yok. İNSANLIK NEREDE? GERÇEK İNSAN GIBI İNSANLAR NEREDE? ÇOK MERAK EDİYORUM
İnsan değil bu buna insan demek bizlere hakaret ne istedi o kedilerden ya vicdan denen birşey yok bu kızda empati yoksunu biri bana bunları yapsa nolur falan düşünceler yok bir an önce tutuklanmalı tımarhaneye yatırmaları lazım tipini gördüm ürktüm aynı tımarhaneden kaçan delilere benziyor
Kanunlar ve hayvan haklarını savunduğunu iddia eden dernekler nerede? Neden bu konuda tek bir tepki haberi görmedik hala? Bu kıza kim dur demeyi düşünüyor acaba?
Yeryuzunde bugune kadar yasamis tum dillerse edilen tum kufurler bile aklimdan gece leri betimleyemez bu olaya yorum bile yapqmiyorum igrenc insan olmayan ruh hqstasi bir gerisekali cok yazik
Bence bu kişiyi daşşşaklı biri bulursa herşeyi göze alıp aynı şeyleri yapmalı. Suç kapsamına girmemeli. Bu faişeye ölümm. Kafasını kesen bir yiğit çıkmazmı. Bizim erkekler iyici totoş olmuş nasıl gezdiriyolar lan bunuuu
Lafı tersten anlama eskiden biri bu tarz suçlar işledimi saklanacak delik arardı çünki polis onu bulmadan birileri gönüllü olarak bulur kim vurduya götürürdü böyle adalet sağlayan yiğitler vardı. Bu olay 3 yıl önce olmuş bu kişi sosyal medya kullanarak elini kolunu sallyarak geziyo devlette zanlı ben yapmadım deyince dokunmuyo. Şimdiki erkekler nasıl amm yalarım kızlarda nasıl penis bulurum derdinde. Herkes çıkar peşinde 2 aayy vah vah tamam. Yine erkekler daha merhametli yorumlara bakarsan kız yorumu sadece 2. Ama genede bu kişi nasıl böyle rahat gezebiliyo devlet buna nasıl müsade ediyo. Şimdi biri kalkıp bir kaymakama bile hakaret etse hemen hapse.
Bir olay anlatayım ağacın dallarına zarar veren bir grup kişiyi engellemek için yanlarına gittim olayın seyri değişti ben engel oldum ama kolumdan ve omzumdan bıçaklandım. Olay kamu davasına döndü ve hakim bana neden karıştın dedi. İşin kötü tarafı benim yumruk vurmam bıçağın hasarından fazla bulundu utanmasalar ceza alacaktım.
Lütfen elinden ne geliyosa yap bunun adres bilgilerini burada paylaş. Googledan hayvanlara neler yaptığına bir bak tabi sabredebilirsen. Kedinin gözünü oyup çıkarmış. Çok minnettar olurum sana. Birileri bu faahişeye bişeyler yapsın acil
Canım kedinin kafasını görünce bir şey oldum ALLAH CEZANI VERSİN PİSLİK KARI
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kedi alemi bu kızı ayrı, bu kızın inandığı tanrıyı (müslüman değildir bu kız üzerinize alınmayın cıks?) ayrı miyavlatsın. Umarım bir köpek yolda bacağını "yer"
Ver linki şikayet edelim ya da bunu birileri nasıl bu orooospu kedini gözünü oyup dışına çıkardıysa aynı şekilde gözüne parmağını sokup oysun gözlerini. Linç edilmeli bence
@Flcodkdödmm anlatmıyım direkt sen kendin izle bu linki derken Allah kahretsin link gönderemiyorum sen youtube a "hayvan kesip paylaşan psikopat çocuklar yaz" MUTLAKA görürsün en açıkça anlatan video Furkan Turan'ın videosu
Ülke afrikadan beter hale gelmiş yolda birine aptal desen mahkemeliksin ama hayvana işkence eziyet edebilirsin. Kim böyle bir ülkede yaşamak ister lanet olsun başka bişe demiyorum. Allah beni bu ülkeden tez zamanda kurtarsın inşallah
@Flcodkdödmm nası şikayet edeceğine gelince furkan turan'ın videosundaki görsellere göre yazışmalı diyalog şekillere bakılırsa İnstagram üzerinden bir # i vardı bunun ona da bakıcam en az ikisinin ismi biliniyo o # zaten ikisinin ismini içeriyo ama bu grup 25 kişilik çok zor olcak ama inşallah bu mücadeleyi kazanacaz sen de şikayet et hesabı sude_andas02
Pekala sözümü biraz geri alıyorum kötü kalpli diyebiliriz ama gerçek bir kötü diyemeyiz. Yazdıklarında başkası için yaptığını yazmış kendi zevki için değil.
kendi zevki için değil derken yanlış anlaşılmasın orada demek istediğim rol yapıyor yani ruh hastası gibi bir şey gerçekten kötü kalpli değil yani bunu derken temize çıkarma anlamında demiyorum demeye çalışıyorum.