Her seçimde aynı iş. Atanamayan öğretmenler görüyorum asgari ücretle ilkokul mezunu adamın altında köpek gibi çalışıyor. Hala bana AKP savunuyor. Bizim halk akıllanmaz. RTE başarılı bir lider. Bir adam bir halkı bu kadar züküp de böyle memnun bırakıyorsa o iyi zükücüdür. Hakkını veriyor. Ajjssjjaja
Hdp’siz kimse kazanamaz. Hdp mahsur’a oy vermez. Akp’liler en cok imamoğlun’a saldırıyor nedeni kürtlerin de oy’nu alabilecek tek kişi. Bak mahsur’a pek laf etmiyor troller
Mansura etmemesinin sebebi edecek laf yok adam çalışıyor , İmamoğlu olmaz Kürt oyu için muhafazakar Türk oyu gider bu seferde. Mansura yanaşcak HDP ya da Erdoğan devam. İnce de nolduğunu gördük bence
Bunlar çalışanları da karalıyorlar. Bunların omurgası yok. İmamoğlun’a bir sürü çamur attılar hep boş çıktı. İmamoğlu herkesin oy’unu aldı bunu İstanbul’da başardı. Ankara’yı melih’ten sonra kimi koysan kazanır adam o kadar sömürmüş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
AKP şu anki tabloda zor kazanır gibi görünse de bizim halka güven olmaz. Bir operasyon yapar bir destek verir hepsi hülooğ diye gezmeye başlar. 😂
Tabi seçime doğru dengeler değişebilir 😅
Her seçimde aynı iş.
Atanamayan öğretmenler görüyorum asgari ücretle ilkokul mezunu adamın altında köpek gibi çalışıyor.
Hala bana AKP savunuyor. Bizim halk akıllanmaz.
RTE başarılı bir lider.
Bir adam bir halkı bu kadar züküp de böyle memnun bırakıyorsa o iyi zükücüdür. Hakkını veriyor. Ajjssjjaja
Aynen hiç yanılır mı canım 20 yıldır gidecek diyorlar ama gitmiyor sadece😂
Metropol akp kazanır dedi kazandı kayber dedi kaybetti örnek 23 Haziran ve 31 Mart’
Ne zaman kazanır dedi?
Bak Google onunda ben mi ayağına getirim
Olmayan şeyi Google nereden bulsun senin gibi bir tarafından atmayı beceremiyor henüz 😂
Al akp kazanacak demiş www.google.com/.../
Gider daha 3 yıl var ve daha yapılacak çok zulüm var.
Kararsızlar dağıtılınca artar daha oyu
Kararsızlar dağılımca cumhur ittifakı 46 oluyor. Tabi daha seçime çok var şimdiden bilmek imkansız
Mesele parti değil , RTE mi başkası mı yoksa akp ister 20 alsın ister 50 boş
Akp giderse otomatikman rte’de gider. Meclis başka başkan başka olursa kilitleneceği için tekrar seçim olur
Olay 23 cumhurbaşkanlığı seçimi en güçlü aday da Mansur Yavaş şuanda herkes seviyo , ince gibi hatalar yapmazsa alır. Olay biter
Hdp’siz kimse kazanamaz. Hdp mahsur’a oy vermez. Akp’liler en cok imamoğlun’a saldırıyor nedeni kürtlerin de oy’nu alabilecek tek kişi. Bak mahsur’a pek laf etmiyor troller
Mansura etmemesinin sebebi edecek laf yok adam çalışıyor , İmamoğlu olmaz Kürt oyu için muhafazakar Türk oyu gider bu seferde. Mansura yanaşcak HDP ya da Erdoğan devam. İnce de nolduğunu gördük bence
Bunlar çalışanları da karalıyorlar. Bunların omurgası yok. İmamoğlun’a bir sürü çamur attılar hep boş çıktı. İmamoğlu herkesin oy’unu aldı bunu İstanbul’da başardı. Ankara’yı melih’ten sonra kimi koysan kazanır adam o kadar sömürmüş
Sanmıyorum dostum imamoğluna kötü demiyorum ama Yavaş daha akıllıca seçim. Ülkücü geçmişi korkutmasın çok aydın biri
Konda ve metropol anket şirketinin verileri orta kürtler oy kullanmaz
Tabi tabi her seçim gidiyor zaten akp.
2014 7 haziranda gidiyordu bahceli izin vermedi
Bakalım bu sefer nolcak
evet anap gibi olacak
Gider.
Gitsin fmdlcm
Sanmıyorum
Gitmez