AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
En kötüsü istediğimle buluşamamak olur benim için..
Daha bişey olmasın...
2020 yeterince herkese kötü geldi.
Yaşadığımız Olaylara Şükürler Olsun Allah Beterinden Korusun İnşallah 🙏
Ne olacağını bilmiyorum ama büyük İstanbul depremi olabilir her an
ben evleniyorum mesela, nasıl bir yıl hala anlamış değilim
Dünya binbir plana gebe. Bakalım kaçı gerçekleşecek.
2020 olaylar, virüsler, üzüntü ve sıkıntılar yeterince oldu. artık olmasın inşallah
Bu sene hayatta kalsak bile 21 de ne yaparız bilmiyorum :d
merak etme kıyameti biz görmeyiz daha 200-250 yıl falan var
peygamber efendimize sormuşlar kıyamet ne zaman kopacak diye oda dünyanın ömrü 7bin senedir şu ana kadar 5 bin senesi doldu demiştir yıl 2020 işte kaba bir hesap yaparsak 400 yıl falan var
bir uzaylılar felan eksik onlarıda bekliyorum işte
Manyetik kutupların yer değiştirmesini beklıyoruz ki güneş batıdan doğsun 😂 sonrada kıyamet işte😂
Ardı ardına depremler tsunami heyelan gibi felaketler olabilir
Kıyamet kopacaksa kopsun herkesin hep bir anda ölecegini bilmek güzel bir duygu
Şimdi işteyim aksam izleyip bir bakim olabilir
2020 de üniversite kazanabilirim belki o kadar yine sol el devam ve virusten ölürüm belki
Yıl sonuna doğru armagedon'uda yaşayayacağımıza inanıyorum.
bir kıyamet kaldı zaten O'da kûn fe yekûn emrini bekliyor...
Uzaylılar kaldı herhalde geriye onlar da gelirse tamamdır 👍
Neler olabilir diye tahmin edilemez öyle bir yıl Kı tahmin edemezsin neler olacagını
bizim İstanbul depremi olabilir veya koronavirüsün 2. dalgası gelebilir
Bu deprem psikolojisinde olmak sizi korkutmuyor mu ben olsam her gece uyurken aklıma gelir korkarım.
@drifter00 ben bazı geceler uyuyamıyorum bile çünkü bu deprem işini çözdüm küçük depremler gündüz büyük depremler ne hikmetse gece oluyor
Aynen öyle çok zor bir durum bir gece uyanıyorsun ki enkaz altındasın Allah kimseye yaşatmasın
@drifter00 cidden kötü ya Allah kimseye yaşatmasın bunu
arada uyanık kalmam lazım geceleri
eylülde deprem olacak diyorlar bir de
@spacescom rica ederim
Amin 🙏
Allah bilir
Herkesin bir hesabı olsa da bütün hesapları bozan bir yüce kudret var
Gaz maskesi baya tedirgin etti. Yarısı geçti bakalım daha yarısı var her şey olabilir.
Filistin Amerika'nın yönetimine geçecektir. Savaş çıkabilir. Ve bu süreçte türkiye de işin içine girerse ne kadar kahraman askerlerimiz olsa da türkiye iflas edecek ve Suriye, Filistin durumuna düşecektir. Bu üzücü.
Sacmalamissin
Gelip gelmesi değilde ne kadar etkilenip etkilenmeyecegiz daha da önemli
Azıttı bu dünya liderleri. Elbet şaşalla sidik dökeceğimiz günler gelecek bunların mezarına...
Gittikçe yozlaşıyoruz
Dahada yozlaşacağız gibime geliyor
Allah ın takdiri ni bilmem ama. Para savaşı yapan aileler gündemi belirliyor.
Allah ın gazabı üstlerine olsun
Rica ederim
Daha ikinci yarısı var. Her geçen gün özgürlükler kısıtlanacak, pahalılık fazlalasacak. Bunlar garanti, sürpriz neler olur göreceğiz.
The Economist 2022 Dergi Kapağında
https://www.youtube.com/embed/P9pJRlN2JSsİstanbul yakınlarında yeni bir kıta çıkabilir ya da volkanik bir olay
Tamamdır👍
çok teşkkür ederim
Hep kötü şeyler olacak diye bir şey yok bence. Olumlu şeyler de olabilir diye düşünmek lazım.
Sığınak falan da yok göktaşı yeğmuru olursa büyük sıkıntı kimse kaçamaz.
Asim adım kıyamete yaklaşiyoruz, Rabbim büük müslümanları korusun
Bence daha çok şey olabilir gerçekten normal bir yıl değil 2020 bu kadar herşey üst üste gelmesi normal mi
10 yıl sürecek bir ekonomik sistem değişimi deniyor veya öngörü ya da teori
Anne olabilirim ksdjksks
Bekarım😏Hayalimi soyledim
ahahah :) olsun şimdiden tebrik etmiş oldum :)
🤗🤗
Az daha videoyu begenip abone olup kim oldugum ortaya cikcakti😂😂
Ben artık iyi şeyler olacağına olan inancımı kaybettim 2020 bomba gibi geldi daha da başımıza bela yağacak gibi bu gidişle.
İnşallah. Olur tamam. 👍🏻
Açılmadı video
Tamam
Erkekler kadın , kadınlar erkek olabilir 😏
Olur 😋
çok teşekkür ederim :)
Hükümet kötü günler yaşar. Oyları iyice düşer.
Rica ederim
HAYIR.
yine de teşekkür ederim sağol.
Kıyamet onun yanında halt yemediği kaalcak😁
Peki
çok teşekkür ederim, desteğin için sağol.
Önemli değil
Görünür hali yeni bir virus ve kkka var 😥dahasini bilmiyoruz
2021 de dünya esad esad bom bom olur 😂
Tabiki de hayır
Abone ol diyenler değilden
Kendim beğendiklerime abone oluyorum
yine de teşekkür ederim. belki izlesen beğenirdin :)
Bu yol başlangıç 2023 e kadar devam edecek arçı sarsıntılar
𝚂𝚊𝚔𝚊𝚛𝚢𝚊𝚖𝚍𝚊 𝚍𝚎𝚙𝚛𝚎𝚖 𝚋𝚎𝚔𝚕𝚒𝚢𝚘𝚛𝚞𝚖
Allah korusun.
Zombi robot ve uzaylı saldırıları olması lazım daha :D
Fener şampiyon olursa yohaaaamna derim artık 😂
Arkadaşlara da atayim mi abone layk falan
çok teşekkür ederim, desteğinizi bekliyorum. Bu arada Fenerbahçe şampiyon olursa tura çıkarız :)
Banane fenerddn
Belki evlenirim 🤪 buda büyük bir afet olur 😂
İnsanların uçmasını sağlayan yeni bir salgın
Biz düzelmediğimiz sürece daha kötü şeyler olacak
Uzaylılar bizi gondii manyağı yapabilir
Gondik*
Hahahaha
Hayal gücüm 2020 ye yetişemiyor.
Uzaylılar gelmeyi unuttular galiba
Mehdi is coming🤦
Geleceğine inanıyorum tabiki okuduğum kitap ne diyorsa o
Allah rızası ve Peygamber hakkı için benimle ayet paylaşabilir misiniz? Ben gerçekten bu konuda çok inanan biri değilim ve nasıl araştıracağımı bilmiyorum. Rica etsem okumam için Kuranda ilgili kısımları paylaşır mısın?
Ama bunu beklemek de uygun değil gelmeyevekmiş gibi yaşamak lazım
"Andolsun, Kitap Ehlinden, ölmeden önce ona inanmayacak kimse yoktur. Kıyamet günü, o da onların aleyhine şahit olacaktır."
Açık açık belirtmese bile hadislerle sabit ki keza bir diğer ayette resulun sözü benim sözüm gibidir buyurulur
Ama bu Mehdi mi demek, Peygamber diyor gibi sanki, sen kitapta okduğum neyse o demiştin, Kuran'ı Kerim değil miydi? yoksa başka kitap için mi söyledin
Çünkü bu ayette sanki Peygamber'in hesap gününde şefaat edeceği ile ilgili birşeyler söyleniyor.
Son peygamber yeryüzünden gideli asırlar olmuş burada dikkat çekilen nokta aslında Mesih ve Mehdidir
Fakat bu ayet Mekke müşriklerine inanan Müslümanların Peygamberin yoluna dönmesi için indirilmedi mi? Yoksa benim bilmediğim şekilde Peygamber vefat ettikten sonra kuran inmeye devam mı etti?
Sana Cübbeli Ahmet'in / Mehdi gelecek fakat bu yüz yılda değil kitabını okumanı tavsiye ederim
Cübbeli Ahmet, Kuranı Kerim mi? yahut Allah ben onu bilgilendirsin diye seçtim mi diyor?
Tam tersine Allah, Kuran ve Peygamberler dışında sizi güzel sözlerle yollarına çağıranlara itaat etmeyin diyor.
Hayır orada kendi bakış acina uygun nitelikte cevaplar bulabileceğini söylüyorum sadece
ama sen de en başında kitap ne diyorsa o demedin mi? Allah'ın indirdiği kitabın dışında başkasına iman eden kafir olur Allah'a şirke düşmüş olur. Ben sakıncalı buluyorum, Kuran dışında birinin din için söyledikleri hem de kendine göre yazmış çoğu bilgi İncil ve Tevrattan ve bunların tamamı için Allah Kuran'da değiştirilmiş dediyse.
Ben Allah'ın indirdiği Kuran'a bakarım diğerleri faso fiso yalan
Hadislerle sabit geleceği sonuçta peygamberi Allahu Teala seciyor, onun aracılığı ile kuran bize iniyor. E yani onun hadislerine göz gezdirebilirsin ki keza her yazdığı sözün altına ayet ya da hadis düşüyor PDF olarak incele
Bu konuda da 2017 yılında Uluslararası İslam Konferansında alınan kararlara bakmanı tavsiye ederim.
İlk yazında "Kitapta ne diyorsa o" dedin örneğin Kuran'da var diye iddia ettin. Ben sorgulamasaydım beni yanlış iman ettirecek ve hakkıma girecektin.
Uluslararası İslam Konferansı (Yani her ülkeden gelen islam alimlerinin oluşturduğu meclis) aldığı karar ile Hadislerin bir çoğunun sahih hadis olmadığını ve şaibeli olduğunu ve bu sebeptende düzenlenmesi için komisyon kuruldu.
O iddia ettiğin şey eğer gerçek olsaydı ki "Kıyamet" kadar önemli bir olay, Allahu Teala bunu muhakkak kitabında haber verirdi. Kullarını şüpheye düşürmezdi.
Dilersen bir de bu açıdan bir bak.
Yanlış iman ettirecek birşey yaptığımı düşünmüyorum. Tıpkı Kuran'da namazi ikame edin diyip namazda vakitlerin belirtilmemesi gibi bir durum bu. Hatta bazı yerlede üç vakit olarak ima edildigi de söylenir. Siz bakma istediğiniz gibi görüyorsunuz. Burada benim bir suçum yok ben inandığım şekilde açıklamamı yaptım. Hoş sizde kendinizce ifade ettiniz
2020 bize pek hayırlı gelmedi. sonumuz hayrola
Ben bir deprem ile finali yapariz diye dusunuyorum
İkinci tusunami çıkmasın da
Aclikla sinanacagini dusunuyorum insanligin..
Allah beterinden korusun.
yaşayıp göreceğiz tabi ti yaşayabilirsek
En fazla Marmara depremi olur
Bunlar kötü günlerdi, şimdi daha kötü günler var
Tabi