- Gündem konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn sonuncusunu koymuşsun resme kardeşim. Güven konusunda en son sıranın, yine en altında yer alacak isim Ekrem İmamoğlu ve Chp siyasetidir.
Şu an siyasi liderlerin içlerinde en güveniliri yine Recep Tayyip Erdoğan. Bunun nedeni de Muhalefetin beceriksiz olması. Bunu kabullenmemek de apayrı bir iticilik onu da söyleyeyim.71 Yorumla- +1 yıl
Bravo ya aradigim cevap 👏
En İyi Cevaplar
+1 yılNe yapmaya çalışıyorsunuz siz hurda pkk seviciler olarak mı yoksa yolsuzlukta sınır tanımayan CHP yimi meşrulaştırıyorsunuz, haddinizi bilin burası muz cumhuriyeti değil Türkiye cumhuriyeti burası, ATO başkanından rüşvet isteyen Mansur yavaş, İstanbul'da herşey çok güzel olacak deyiş İstanbulu bok götürten İmamoğlu hani süt hani ekmek hani kreşler, selahattin demşrtaş diyen vatan hainleri bir gün bu ülkeden yediğiniz içtiğiniz haram olucak, kürdistan naraları atanlar hadi ırağa gidin sözde. Kürdistan vardı ya türkiyenin yerle bir ettiği barzani bile sizi kabul etmiyorken siz neyin kafasını yaşıyorsunuz, bu soruyu soran ahmak bu ülkede tek lider var sev veya sevme RECEP TAYYİP ERDOĞAN, Sizin gibiler kaldıramaz, ismi bile sizin kulaklarınızı çınlatır, tarihin en büyük yatırımlarını yapan, tek başıma 18 senedir iktidarda olan, 21 partiye karşı 1 olan liderden bahsediyorum tekrar söyleyim canınız yansın diye RECEP TAYYİP ERDOĞAN...
30 Yorumla
+1 yılKemal kılıçdaroğlu , ekrem imamoğlu
63 Yorumla- +1 yıl
4 dk da 1 eksi🙄
- +1 yıl
40 tane dislike da olsun doğruyu değiştirmez;)
- +1 yıl
Kesinlikleeee😀
+1 yılTabiki Ekrem İmamoğlu 😊
1011 Yorumla- +1 yıl
Selahattin Demirtaş diyenler benim kadar eksi almamış çok tuhaf 😂
- +1 yıl
Eko ya dürüst dersen ekşi alman normal :))
- +1 yıl
@Kenankenanistanbul çokta fifi 😊
- +1 yıl
Senin suçun Yok dürüst d3digin adamın diğer adı pinokyo :) ingiliz dergisi bile pinokyo olarak çizmiş :)
- +1 yıl
@Kenankenanistanbul adam belediye başkanı 😊 İstanbul için yaptıklarından bahsedin fazlasını beklemeyin 😊
- +1 yıl
@Kenankenanistanbul Reis bir seçim yapsın o zamana da görelim. İkinci iyi olmamıştı gerçi oy farkı açısından...
- +1 yıl
İstanbul da yasayıp chp li dışında beğenen bulamazsın. Chp lilerin de fanatikleri dışında bulamazsin
- +1 yıl
@Kenankenanistanbul anormal olan ne burada? Akpli neden İmamoğlu’nu sevsin? Sevse CHP li olurdu 😂 sendeki mantığa hayran kaldım ya 😂
- +1 yıl
Hiç bisi olmasa da bireylerde bisiler oldu
- +1 yıl
Sen böyle anca kendini kandırırsın arkadaşım...
- +1 yıl
Gerçekten tuhafsin. Aldiği oy sadece chp nin ya da chp sp ip hdp ittifakından gelen oy mu sanıyorsun? Gerçekten tuhaf varlkklarsinjz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Selamlar, Ali abi ben hayatımda hiç oy kullanmadım ama nasip olursa bu seçimlerde kullanıcam. Bu devlet meselesi patatesin fiyatına bakarak bir siyasi lideri eleştirmek yerine haklarında geçmiş araştırmalar yapiyorum.
Benim için en güvenilir kişi Recep Tayyip Erdoğan yani Reistir.72 Yorumla- +1 yıl
Gerçek hayatta sonuçlar önemlidir senin inceleme tekniğin olan roman tekniğinde ise edebiyat vardır buda gereksizir. Birde şöyle düşün patetesin fiyatını bile insanların düşünmesine sebep olan biri ne kadar başarılı olabilir.
Halkın ve vatanın yararına hizmet eden her birey bizim çorak gönlümüzde kendine yer bulmuştur lakin her siyasetçi kendini düşünmektedir. Bu sebepten ötürü hiç bir siyasetçi ve idoloji desteklemiyorum vatandaşın fakir fukaranın yanında kim yer alıyorsa kim hak yemiyorsa o benim için en dürüst liderdir...
şu an imralida yatan İTE sayın çeken hiç bir siyasetçiyi desteklememiz dileğimle...22 Yorumla- +1 yıl
Aynılarını yazmaya gerek yok saygılar efenim parmaklarınız sağlık 😀😘
+1 yılHiçbiri dürüst değil.. ama kim ne derse desin ilk defa biri %50 nin üzerinde oy alarak bu ülkede CB oldu. Takdir etmek lazım. Diğerleri alt alta üst üste geldi, başka başka adaylar gösterdi olmadı. Muhalefet te yok.. Olsa becerikli olurdu. Nasıl basiretsizlik bu..
20 Yorumla
+1 yılRecep Tayyip Erdoğan ❤️❤️❤️ düşmanlara inat yıkmaya çalışanlara inat her daim reis
130 Yorumla
+1 yılSiyaset işin içine karışınca hiç biri dürüst olamaz.. hele resimdeki asla...
112 Yorumla- +1 yıl
Bravo
- +1 yıl
Hay ağzını öpeyim, resimdeki şarlatan başkan olabilmek için tüm İstanbula yalan söyledi
+1 yılSiyasi olup güvenilir olmak çok zor iş. Politika ile uğraşanlar kapıya gelen pazarlamacı ile aynı dertteler birilerini kandırıp o kişiler üzerinden para kazanmak her ikisininde işi yalan söylemek 😬
11 Yorumla
+1 yılAdanali sorunla soruna ekledigin isim sence bir uyumluluk icinde mi?
80 Yorumla
+1 yılResimde ki kesinlikle değil bunu gözü olan herkes gördü.. Eskilerden Muhsin Başkan vardı ve onun gibisi de bir daha gelmeyecek
60 Yorumla
+1 yıl.
Dürüst lider yok.
Ancak en çok yalancı olanı
Kesin Sayın İmamoğlu'dur.
.50 Yorumla- Gündem konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkede siyasetçi çok dürüst olanda çok dürüst olmayanda çok ama ülkede lider 1 tane var dürüst olsada olmasada liderlik vasfı taşıyan 1 kişi var
40 Yorumla
+1 yılsiyaset ve dürüstlük, aynı cümle içerisinde kullanılması bile tezatlık. üslubunu beğendiğim kişi Meral Akşener, en azından dinleyebilecek kadar tahammülüm var.
20 Yorumla
+1 yılBu soruyu sorarken niye bu herifin fotosunu paylasiyorsun? Aklinca algi yapmaya mi calisiyorsun? Lider diyince akla gelen isim Eko oyle mi? Ben yemem yiyen varsa afiyet olsun..
20 Yorumla
+1 yılSiyasette hiç kimseye güvenemezsin, siyaset kirlidir kimin çıkarı varsa o yönde oynar güvenilmesi gereken devlet adamlardır onlar vatanın güvenligi için canını vermekten gocunmaz herşeyini devletine adar bu gibi adamlarada Mustafa Kemal Atatürk denir.
10 Yorumla
+1 yılDürüst değil de yalancı olarak bu resimdekini gösterebilirim
40 Yorumla
+1 yılEkrem İmamoğlu bir lider değil siyasi aktördür henüz. Siyasi aktörler olarak soruyorsan Mansur Yavaş diyebilirim. Lider dersen Türkiye'de şu an yaşayan bir siyasi lider yok.
10 YorumlaSiyasetten de siyasetçilerden de nefret ediyorum diyebilirim. Zaten bize bir faydaları olmuyor hepsi koltuk sevdalısı.
20 Yorumla
+1 yılSiyaset ve dürüstlük mü güldürmeyin beni 😀 siyaset ve dürüstlük akla kara gibidir siyaset demek yalan dolan yanar döner demektir siyasette dürüst insan sevilmez ve barındırılmaz
20 Yorumla
+1 yılDürüst siyasetçimi olur dürüst olursa bir kere siyasetçi olmaz
20 YorumlaGündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Soyadı imamlı mimamlı bir şey olduğu için aday gösterilen Ekrem İmamoğlu sinsisinin olmadığını biliyorum.
20 Yorumla
+1 yılMansur Yavaş adamdır. Parti olarak bakmamak lazım karakter olarak en çok takdiri hakeden kişi benim gözümde.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem kimi dürüst görüyorsunuz diyorsun hem de soruya görsel ekliyorsun Madem insanları yönlendireceksin niye soruyorsun?
1 liralık maskeyi 2 lira 89 kuruştan alan mı dürüst oluyor Hadi canım sende...10 Yorumla
+1 yılHiçbiri kim başa gelse kendi cebini dolduruyor eşine dostuna akrabasına bakıyor diger insanlar asgari ücretle çalışsın
10 Yorumla
+1 yılSiyasetin kulisi ile sosis üretimi toplum önünde yapılamaz, çünkü ikisi de iğrençtir demiş fransızlar
10 Yorumla
+1 yılDürüst bir siyasetçiden bahsetmek mümkün mü?
Yalnızca Mansur Yavaş'ı destekliyorum. Bir de Fatih'in tablosunu Türkiye'ye getirerek harika bir iş yapan Ekrem İmamoğlu'na karşı sempatim arttı biraz.10 Yorumla
+1 yılSiyaset kirli iş. Bulaşınca elin kirleniyor. Hele resimdekini araştırırsan görürsün kirli yanlarını.
20 Yorumla
+1 yılSüleyman Çakır, tabikide hiçbiri ya benim gönlümde Sefirim var.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEkrem İmamoğlu olmadığı kesin hatırlarsanız en güzel örnek Fazilet durağı organize kötülük diyen şahıs daha nice yalanları var ALLAH 1 dediğine anca inanırım
Fatih Erbakan en dürüst20 Yorumla
+1 yılEkrem imamoğlu tabi ki de. Tayibin 30 dklik yalan kaseti var
20 YorumlaDürüstlük siyasetin fıtratına ters, yalansız lider olmaz.
Buna Atatürk de dahil..20 Yorumla
+1 yılDürüst ve siyasi lider aynı cümle içinde kullanılınca anlatım bozukluğu gibi geliyor kulağa ;)
10 YorumlaDurust siyasetci diye bir sey olmaz cunku herkesi mutlu edemezsin 😀
10 Yorumla
+1 yılBir İzmir'li olarak Ankara belediye baskani Mansur Yavas diyorum..
10 Yorumla
+1 yılHepsinin kendine göre yalanı var çıkıpta ooo şu dürüst diyemem, savunamam.
10 Yorumla
+1 yılSiyaset te dürüstlük olduğuna inanmıyorum herşey çıkar için
10 Yorumla- Gündem konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılAli Babacani seviyorum daha iyi yerlerde görmek isterdim kendisini
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMuharrem İnce ve Mansur Yavaş hoşuma gidiyor, bir de Meral Akşener
30 Yorumla
+1 yılSelahattin Demirtaş birkaç konuşmasını izledim o kadar haklı şeyler söylemiş ki örnek neden zenginlerden şehit cıkmıyor hep gariban ailelerden cıkıyor vs ( umarım kişisel görüsüm yüzünden linc yemem)
311 Yorumla- +1 yıl
kişisel görüşüne saygım var ama söylediğin şeyde kendinle çelişiyosun haklı şeyler söylemiş dediğin kişi bizim askerimizin şehit olmasına sebep olan kişilere yardım yapıyor
- +1 yıl
Ben siyasetle ilgilenmem de inanmam da koltuk gitmesin diye herkes herkesi harcıyor
- +1 yıl
evt
- +1 yıl
Valla kardeşim bende isterdim ki insanların görüşlerine saygi duyulsun Yobazların hepsi ölsün kisişel gorusumuz duzunden linc etmeye Calisan yobazlar Ölsün daha medeni bir toplum olsun ama olmuyor
- +1 yıl
demek ki her istedigimiz olmuyormuş
- +1 yıl
muhattabim degilsin yazma
- +1 yıl
adam zaten şehit edenleri destekliyor
- +1 yıl
@HakanErcanÖztürk 👏🏻👏🏻
- +1 yıl
Terorist
+1 yılSizce en doğru yanlış hangisi diyosunuz, bikere sistem bozuk. Es kaza bir atatürk gibi biri çıkarda ülkeyi bidaha toparlarsa bellki biseyler söyleyebiliriz. Aklı olan değil parası ve vakti olan siyasetle uğraşıyor.
10 Yorumla
+1 yılSiyasetciler cogu zaman durust olmazlar bu gercek var
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ki, kimseye güvenemiyorum Sonuç ne olursa olsun halk kaybedecek ve üzülecekmiş gibi hissediyorum
10 Yorumla
+1 yılSiyasetci olupta dürüst olan var mı yahu😂
60 Yorumla
+1 yılhiçbir lider dürüst değildir 😂
60 Yorumla
+1 yılTunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu.
19 Yorumla- +1 yıl
Kendileri Alevi'dir
- +1 yıl
Benim için de daha iyi, o yüzden söylemek istedim 😊
- +1 yıl
Mezhepler yalandır. İnsan olsun yeter.
- +1 yıl
Ben de aleviyim @SinirliBiber abi mezhepler yalandır demişsin alevilik zaten insan sevme üzerine kurulu bir kültür insan olduktan sonra gerisi yalan
- +1 yıl
@sex_education sadece ben mezheplere inanmıyorum. Kimin ne olduğu o yüzden pek mühim değil. ☕
- +1 yıl
Saygılar @SinirliBiber 👌☕
mansur yavaş diyorum akp çok kötü insanları kandırıp eziyorlar sadece
10 YorumlaSoruyu beğendim sen anladın can :)
11 YorumlaGörseldeki değil 👍
121 Yorumla- Gündem konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılRecep Tayyip Erdoğan
120 Yorumla
+1 yılMeral Akşener, Muharrem İnce, Mansur Yavaş
30 YorumlaMansur reis tartışmasız :D
30 Yorumla
+1 yılMansur yavaşı.
44 Yorumla- +1 yıl
Senin sorularında neden bu kadar çok eksi alıyorum acaba😂
- +1 yıl
Cidden neden😂
- +1 yıl
Bu çocukla uzaktan yakından alakam yok sorularına geliyorum o kadar😂
Duyuru yaptım artık olmaz - +1 yıl
Yaklaşma sorularıma seni yakarlar bak bak ona göre😂
+1 yılFatih mehmet macoglu , demirtaş , birde şeyi seviyorum imamoglu
00 YorumlaEkrem İmamoğlu
20 Yorumla
+1 yılHepsi tencere dibin kara senin ki benden kara
20 Yorumla
+1 yılKimseyi görmüyorum kimseyi!
20 Yorumla
+1 yılBu da sorumu? Tabiki de hiçbiri
20 Yorumla
+1 yılDürüstlük ve siyaset...
Çok zıt iki kavram.20 Yorumla
+1 yılHic birinin dürüst olduğunu düşünmüyorum
20 YorumlaErdoğan.
80 Yorumla
+1 yılSiyasilerin hiçbirine güvenmiyorum.
10 YorumlaLan dürüstlükle siyaset hic güleceğim yoktu😂😂
10 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler