Gençlerin protestosunu doğru buluyor musunuz? Bu konu ile alakalı sizin görüşünüz nedir ?

Yeni nesil araştırmalı, hizmeti yapana vermeli. Adaletini sağlayana vermeli. Mesela ben Ankara 'da yaşasam, yıllar geçersiz oy atarım çünkü ideolojimi yansıtan parti yok ama Ankara 'da yaşasam net mansur başkana verirdim. İstanbul'da yaşasam ak partiyi geç, imamoğluna günahımı bile vermezdim yine geçersiz atardım. Gençler araştırmalı, gençler hizmeti yapana, adaleti sağlayana, halka kulak verene oy atmalı. Körü körüne Atam atam deyip kendimi bile temsil edemeyen muhalefete oy atıp Atasının kemiklerini sızlatmak yerine Atasının ilkelerini uygulayan parti gelmesini beklemeli, hatta gelecek nesil atatürkün ilkelerini yansıtan partiyi kurmalı. Dilerim Adaletin, hizmetin, refahın hat safhayı gördüğü bir ülke oluruz. Yeni nesil üretene, üretimciye oy vermeli. Yeni nesil gençlerle iç içe olana oy vermeli. Dilerim bu ülkede Akp iktidarı da, chp acizliği de, mhp ittifakı da yok olur. Farkettiysen diğer yandan partileri saymadım bile. BU ÜLKEDE OY VERİLECEK PARTİ YOKTUR, OY VERİLECEK İNSANLAR VARDIR. Bakınız: CHP Ankara Mansur Yavaş ve Bknz: Eski zamanda AKP Samsun Yusuf Ziya Yılmaz, bu insanlar hizmetin kralını yaptılar, yapıyorlar.
Bana kalırsa gençlerin kendi takdiridir saygı duymak lazım O yüzden gençlerin tepkisi normaldir Gençler artık eski nesil gibi partici değil takım tutar gibi parti tutmuyorlar hatta siyaseti sevmeyen parti tutmayan bile var (benim gibi) Ama şuda bir gerçek ki şimdiki gençler AKP'den soğudu ama diğer muhalefet partilerinden de soğudu Yani halkın %80'i siyasetten soğudu o yüzden partilerin hepsini aynı görüyor millet Çünkü insanlar mutlu olmak istiyor mutlu olalım da kim iktidar olursa olsun yeterki kutuplaşma olmasın kavga dargınlık küskünlük olmasın istiyor halk kısacası mutlu olmak istiyor halk Ben bazen bu sitede (kizlarsoruyor. com) sitesinde gönderileri takip ediyorum Üyenin biri soruyor Bugün seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz diye sorular yöneltiliyor Çoğu gönderide bu tip sorular var Yorum yapan üyeler de sşu cevabı veriyor (çoğunluk) Hiçbir partiye oy vermeyi düşünmüyorum hepsinin canı cehenneme çoğu kişi bu cevabı veriyor artık insanlar partilerden ve siyasetten bıkmış durumda Çünkü partiler ve kişiler insana ümit ve fayda aşılamıyor mutlu etmiyor O yüzden insanlar siyasetten uzak durmayı tercih ediyor akıl sağlıklarını yitirmemek için Buda bir gerçek :(
Bu iktidar gençler sayesinde değişir mi diye soracak olursan Şimdilik hayır Neden diye soracak olursan Daha gençler dünyaya hakim olmadı o yüzden yani eski neslin kalkması lazım Çünkü eski neslin özellikle 1990 öncesi Örneğin 1940-1970 arası doğan neslin zihniyeti değişmez istesen de fikrini değiştiremezsin iktidar partisini tutmaya devam eder Ama yeni nesil öyle değildir eski nesiller gibi partizan değildir Bir partiye veya kişiye (haşa) Allah gibi tapmaz Ancak eski nesil ortadan kalkarsa ki bu zamanla olur en az 20-25 sene geçmesi gerekli o zaman iktidar değişebilir Önce gençlerin ülkeye hakim olması lazım yani 1-2 jenerasyon değişmesi lazım Bide gençler eğitimli olursa ve gençler muhalif partilere kaydırılabilirse o zaman iktidarın işi gerçekten zor Fanatik gençler dışında kimse AKP'ye oy vermez
Büyükşehirleri özellikle İstanbul'u CHP nasıl aldı sanıyorsun Çünkü büyükşehir statüsündeki illerde (İstanbul Ankara İzmir) gibi illerde genç nüfus fazla o yüzden AKP tutunamadı orda yaşlı nüfus fazla olsaydı büyükşehirlerde o zaman büyük kentleri AKP alırdı Örneğin seçim sonuçlarına bakarsan genellikle küçük ve yaşlı sayısı fazla genç sayısı az olan yerlerde AKP hüküm sürüyor Doğu Anadolu gibi Doğu Karadeniz gibi yaşlı nüfusunun bol olduğu yerler (Trakya bölgesi hariç) AKP'nin o yüzden CHP oraları alamıyor
Sokağa çıkma kısıtlaması var dendi evde durmadılar, kısıtlama bitti kendilerini kafelere attılar, partiler düzenlediler, kalabalıklarda eğlendiler... Ne zaman ki devlet sınav var dedi o zaman geldi ancak korona akıllarına. Vay efendim korona varmış sınav ertelenmeliymiş :D
Gençlerin beklentileri vatan millet bayrak değil ki milli bir düşünce yok. Arkadaş bu pkk nedir kim kurmuş kim yönetmiş şu an kimlerin maşasıdır, bu maşaları tutanlar başka hangi alanlarda sana darbe vurma peşindeler vs. bilmezler. Benim özgürlüğüm, benim eğitimim, benim param ve benim menfaatim. Düşünce ve beklentiler bu yönde. Bunları sağlamak için devletin nelerle uğraşması lazım umurlarında bile olmaz.
Gençler gümbür gümbür geliyor diyorum ne diyeyim vallahi.
Dün Turizm Bakanı'na ait olan etsTur'u bişmişler; uygulama puanını 4.1'den 1.1'e indirmişler. Tam bir topluluk gibi hareket ediyorlar ve tepkilerini en şık şekilde dile getiriyorlar.
Geçen hafta LGS öğrencileri yapamadı tabii onlar ufaktı ama bu insanlar artık çoğu reşit ve yetişkin gençler. #OyMoyYok tagi ile videoya da 200 binden fazla dislike vermişler.
Bunlar güzel tepkiler sadece hükümetle ilgili değil. Bir ülkenin genci sesini bu kadar şık duyuruyorsa, orada ışık vardır. :)
Cevap
72Cevap
Yorumları okuyorum da yasak varken çok uydular ya o gençler her yerde Fink attılar yapmadıkları kalmadı sınava gelince mi sağlık akıllarına geldi geçsin herkes bu ayakları saygiii duyacaksin! Dünyadan bir haber gençlik oy moy yok Muş hadi ya önce bir geçmişi araştırın öğrenin sonra laf ebeligi yapın.. yıkanmış beyinler diyorum ben o kadar
Eyvah Eyvah öğrenciler bile reise baş kaldırıyor.. Türkiye'de bir devir kapanıyor.. Saray rejimi ve avaneleri gidici..
2023 te görüşeceğiz onlarla
Yeni nesilin %70 oranında müslüman neyseki aziginligin sesi çıkıyor çoğunluk sandığa gömüyor kendinizi darı ambarında görmeye devam edin siz haliçte herşey çok guzel olacak etraftaki yapraklar alkışlıyor dünyanin iki ülkesinde olan 3. Ülkesi olarak bizde oluşacak ileri teknoloji arıtma tesisini temel atmama toreni yapan vizyon sahiplerini desteklesin sosyal medya gencligi libyanin isminin metinanin hafyanin yerini bilmeyen gençlik iktidar yapsın ülkeyi yunana ermeniye teslim edin siz ama rüyanızda ancak bizim gibi mücahitler yurtseverler oldukça hayal görmeye devam eder durursunuz siz ancak😂😂😂
www.haberler.com/.../
Sosyal medya gençliği 😂😂
Gençler! Cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.
Mustafa Kemal Atatürk
Gençleri buradan tebrik ediyorum 👏
Sen gençliğe şanslıysa asgari ücret, değilse işsizlik dışında bir şey vaadedemediğin zaman, gençlik de tepkisini gösterir.
Her ilçeye üniversite kurmana rağmen, çıkıp gençlere "tornacıya da ihtiyaç var" dersen, diplomalı mühendisi bile asgari ücrete mecbur bırakırsan, gençlik dislike atar.
Hamasetle bu iş yürümez. Hayatın gerçeği tokat gibi çarpar
Sınava çalışma, aylarca yat, sonra çalışmadığın sınav için oyMoyYok de. Bu gençliğe otur da Libya’yı anlat, PKK uzantısı partisiyle kol kola girmiş sözüm ona Kemalistleri anlat.. Sınava kalmış saatler hala tweet peşindeler. Gerçekler TikTok’a benzemez gençler!
Senin gibi tahammül edemeyen kişi ile tartışmam. Senin görüşün saygı duyarım. İçindeki nefreti küfür ile dışarı atandan da bu beklenir.
Hepsi.
Gençlerin geçmişten bir haberi yok... ne araştırma yapıyorlar ne okuyorlar... Gençlik tam bir cahil. Yasak bitti dendiği an kendini sokağa atıp oynayan tayfadan ne beklenir...
Sonuna kadar Reis diyorum.
Şimdiye kadar iktidarda kalmaları bile bir mucize zaten ama maalesef ki kötünün iyisi diye kazanıyorlar. Artık hem iyi parti hem gelecek partisi ile deva partisi yeni yeni seçenekler sunuyor. Eskisi gibi kolay olmayacak iktidar olmak isteyen daha az çalıp daha çok çalışmak zorunda...
Helal olsun bişeylerin artık farkına varılması lazım sen gençlerden oy alamazsan gördüğün gibi çogu yerleri kaybedersin eski kesimi ancak böyle laksyık konuşmalar ile kandırırsın sen cezaevinden adamları çıkar askeri içerde tut teskere uzat sonra komedi ya sınav ertele olmayacak de sonra sınav var ileri geri at ne ala ya çocuk oyuncağı gibi millet zaten covidden dolayı tehlike içerisinde bide sınavı düşünecek hal bırakıyorlar sanki..
Canlı yayın da ki sohbeti kapatmasın'dan bile ne kadar eleştiriye açık bir adam olduğunu anlayabilirsiniz.
Eleştiriye bile gelemeyen iktidar, gençliği kaybetti. Gençler geleceğin mimarları. Onlara güveniyoruz.
#OyMoyYok
Eyvallah abi💞
Kraal👏👏
Örgütlenip seslerini duyurabilmeleri ne kadar bilinçli ve cesur olduklarını gösteriyor. Yaptıkları doğrudur ya da yanlıştır o tartışılır ama birey-topluluk kültürleri oldukça gelişmiş bir yeni nesil geliyor belli.
Simdiki tiktokcu YouTubecu gnclik oy kullanmasn mümkünse. Bunlar eski türkiye'yi bilmez yenisini beğenmez. Zictiklari pok haliçe inmemis tek bir fikirleri yok abuk subuk konuşuyorlar. Sorsanız çoğu chp li ama özünde hdp. He sorsanız bu ideolojik kavramlarida bilmezler. Bunlar ister fuhuşa zina uyuşturucu serbest olsun çalışmadan para kazansinlar at agazlilar
Sosyal medya maymunu ve bağımlısı olmuş sanal ortamda eli uckurunda gezip karı kız kovalayan aynı şekilde evli paralı erkek kovalayan, ahlaktan bir haber yaşamış siyaset ve ekonomiden zerre anlamayan gençler çıkmış oy moy yok yazmış.. Aglasakmi gulsekmi bilemedim :))
Sen kullan sadece Ak yalak
@Neyzenahmet Ahmet dede senin ne işin var burda umreye filan git sevaba gir
@sandır vermezler mi sence? Özel çiller ecevit türkiyesinide biliyoruz kemal dervişı transfer etmişlerdi oda kurtaramadı gerçi ülkeyi ne rezillikler çektik
protestolarını cok begendim evet ayrıca her konuyu mahkemeye taşıyan bir lidere karsı yapilan cesur ve nazik bir protesto :)
umut herzaman genclerdir :)
Önce konuşmasını düzeltsin o gençlik
Giyinmesini düzeltsin
Büyüklere saygıyı öğrensin
Vatanına sahip çıkmasını öğrensin
Vatan hainlerine sempati duymaktan vazgeçsin
Sonra oy derdine düşsünler
@Neyzenahmet haha :D o kadar da şey yapma şimdi
Daha yokmusunuz saygı abideleri. Gelin
Vatan söz konusu oldugunda Türk milletinin neler yaptıgını gençlerin neler yapabileceğini biliyosun boş konuşma.
Söz konusu vatansa dünyanın şah damarını keseriz unutma bunu.
Kesersin muhakkak hiç şüphem yok:)
Gençleri kendinize düşman ettiniz ulu önder Atatürk boşuna dememiş "Bütün ümidim gençliktedir diye."
2023'ü bekleyin ve görün sadece.
Tamam bekliyoruz reis sen dersin beklemezmiyiz
Yalnız bir şeyi unuttum trafoya kedi girmezse seviniriz.😉
@charisma58 adamımsın 😊
Burda genclik akilli davraniyor aferin genclik size diyenlere soyluyorum pardonda hangi genclikkk? Tiktok ceken kafasini sosyal medyadan kaldirmayan genclik mii? Her zaman demiyormuyuz simdi ki gencligin hali cok kotu diye? Kac aydir hashtag acip duruyorlar hayir git calis dersine ya... sankiii tarih degismeseydi oylari Erdogana olicaktii...
sınavlar bu dönemde yapmak şart değildi.. insanların bazıları hızla normalleşiyor önlerini alamıyor herkese ceza yazarız diyorlar, bazıları da tedirgin bişey olmaz maske tak sınava gir nolcak deniyor... sınavlar eylül de olsa okullar ekimde-kasımda başlasa ne olur? hem millet tatile de gider, gerginlik olmaz.. strese stres katılırsa bir sonucu oluyor.. ben sevdim mi bu protestoyu açıkçası sevmedim, ama olması da anormal değil
Fransada okullar acillmisdurumda ve eğitim goruluyorken oy yok falan diyenler sacmasac sey yapmis oluyor. Ama vsiru var tabii orasi da ayri artik camlar acik kalir bir sey olmaz umarim. Ona bbakiirsa işe gidip gelen anne babalarimiz da var kseke onlar da gitmese ise ama para kazanilmiyor diger turlu
2000 senesi ve sonraki senelerde doğanlar eski Türkiye'nin durumunu bilmedikleri için kolay atıp tutuyor. Atatürk'çüyüz diye geçinen o malum parti var ya Atatürk ile ilgileri olmayan sadece gençlerin beynini yıkayan, işte o malum adamlar üklenin içine edecekler haberleri yok. Allah onlara iktidar yüzü göstermez inşallah.
2000'li yıllar öncesini bilselerdi belki böyle bir davranış sergilemekten vazgeçerlerdi.
Velakin gençlik gümbür gümbür geliyor.
Birkaç istisna hariç
Saygısızlık abidesi
Özenti
Kulaklaryla duymak, gozleriyle gormek istemedikleri gotlerine dayanacak...
O gunu sabirsizlikla bekliyorum.
O canli yayindaki erdogani dinleyen genclerin alayi yalaka konusmayi bastan sona dinlemedim yaziklar olsun
Yalaka derken erdogan orda kalkmis diyor ki eskiden su kadar universiteli vardi egitimi yukselttik okuyan sayisi cok diye. E be kardesim biri kalkip demedi ki milyonlarca issiz genc siz universite acsaniz nolur
Benim icin herkes ayni herkes basinin cagresine baksin kimseden hayir yok elin adamindanmi hayir gelecek insanin en yakinindan hayir yok ya devletden beklemeyin bosuna kim gelse basa ayni. Bos muhabbet politika.
Hemde dibine kadar boş. Bu yaşıma kadar 2 tür iktidar gördüm birisi sol diğeri sağ, sol bize çok çektirdi sağı seçelim dedik sağın da soldan farklı olmadığını anladım derken sağ sol olayından tamamen koptum 5 senedir sandığa gitmiyorum,
@xyzabc1234 aynen öyle sonunda hicbirinin birinden farki olmadigini goruyorsun ama herkes uyumayi tercih ediyor galiba bu onlara daha kolay geliyor. Hepsi bos isler. Kimseden fayda yok. Herkesin kendine faydasi var. Bunu hissettirdiginde disarida soylediginde kotu biz oluyoruz. Insanlar disarida politikayi kullanir oldu. Biri dini kullanir digeri politikayi.
Akp nin taban seçmeni eski nesil dedigimiz kesim.
Yeni nesil dünya ile beraber yaşıyor ve etkileniyorlar ve Turkiyede uygulanan siyaset ve alınan kararlar illa gençleri AKPden itiyor
Toplum eğitim gördükçe siyasi iktidarın gücü azalıyor
Seçim yarın yapılacak olsa bu gürültü ortamı bir miktar apolitik genci AKP aleyhine oy kullanmaya itebilir ama seçimlere daha çok var. 2023'e kadar neler olur neler... AKP-MHP karşıtlarının mastürbasyonu.
Haklı bir direniş. En başından yapılan direnişi şimdi yapmakta çok geç sayılmaz. Yeni nesil hepimize örnek olsun. #OyMoyYok!
Yeni nesilin %70 oranında müslüman neyseki aziginligin sesi çıkıyor çoğunluk sandığa gömüyor kendinizi darı ambarında görmeye devam edin siz haliçte herşey çok guzel olacak etraftaki yapraklar alkışlıyor dünyanin iki ülkesinde olan 3. Ülkesi olarak bizde oluşacak ileri teknoloji arıtma tesisini temel atmama toreni yapan vizyon sahiplerini desteklesin sosyal medya gencligi libyanin isminin metinanin hafyanin yerini bilmeyen gençlik iktidar yapsın ülkeyi yunana ermeniye teslim edin siz ama rüyanızda ancak bizim gibi mücahitler yurtseverler oldukça hayal görmeye devam eder durursunuz siz ancak😂😂😂
Ekonomi yerlerdeyken insalar açlıktan ölüyorken. Okul okuyup üniversite sahibi olan insanların hepsinin sonu evde bitiyorken senin gelip burda masallar anlatman ne kadarda acizce bir durum. Siz gerçeklere gözünüzü kulağınızı kapatmış vicdan sahip olamayan cahil insanlarsınız. Sen bu laf kalabalığını gidip başka yerlerde yap
Meral Akşener'in işsiz ve ümitsiz diye kürsüye çıkardığı genç Serhan
Izle bakim kim kör kim sağır sen mi ben mi hep bir algı hep bir algı operasyonu 😂😂
video.memurlar.net/.../...kardigi-genc-serhan.html
Izleme fikirlerin değişir sonra😂😂
İzlese bile fikri değişmez çünkü o sabit fikirli.
Gayet doğal bir tepki gençlerin sesini duymayanlar her zaman kaybeder
O zaman sıradaki adım Türkiye'de Twitter kullanımı yasaklamak olabilir.🤷♀️
Saygısızca. Düşünce özgürlüğü elbette var lakin yeri ve zamanı var
z kusagi agirligini koymus.
üstelik tek kelime küfür hakaret etmeden itin dötüne sokmus akp genel baskanini 😂
Gençler haklı onların sağlığı ile oynarsan onlarda senin koltuğun ile oynar
Garip bir. durum yok hatta tepkilere bakilirsa dogru yapmislar adamlar canli yayin sabote edcekmis edememisler dedim... Bazi art niyetli ler yuuznden iyi dusunenler arada kaynamis onada yapacak bkrsey yok
Devamı ve daha fazlası inşallah sandıkta. Türk milleti yalana ve talana doydu.
İstedikleri gibi her şeyi yapan siyasi bir düşünce var şu an, sadece kendilerini düşünen.
Bazı "dinozorlar" gençliğe laf atmaya başlamış, tabi kendileri artık maaşlarını alamayacaklar :d iktidar istediği şeyi yapıyor ama gençlik kendi geleceğini belirlemek istiyor, bir de şuna bakın ki eleştiriye bile sinirleniyor bazıları :d
baskan cok kızmıs sinirden kızarmıs oy yok hoşuma gitti gencleri takdir ettim
Sandıkta görüşürüz reiscim.
Az çekmedik kuklacılığınızı.
Boş boş işler Elbette yoruma kapatılacak doğru olan da bu Ağzından çıkanı kulağı duymayan angut dolu sosyal medya Ben de yoruma kapatayım da gelip kusmasın itin biri
İş işten geçtikten sonra oy varmış yokmuş kimin umurunda, atı alan Pekin'i bile geçti yahu. Sadece her zamanki gibi sesi kesme hareketi olmuş o kadar. Protesto falan nafile
Dislike 'ların yeniden sayılması YSK 'ya başvuru yapacaklarmış.
Yks konusunda haksızlar b. Kunu çıkartıp şımarıklık yapmaktır bu. Ergenlikte olur öyle şeyler görmezden gelmek en iyisi iyi yapmışlar.
Tayyip hastası değilim oraya çekmesinler yorumumu gene o ergenler sadece bu konu için bu lafım

aklıma gelen.
ezanları susturamıcaksınızzz
şaka bir yana afferim gençler<3
Tr genel yasasi ise yaramaz yasa cikartmis ama hicbirinin bir anlami kalmiyor
İktidara geldikleri sene doğan çocuklar hepsinin sonu olacak 🤣🤣🤣🤣
Gençleri halkı susturamazsiniz.. Özgür düşünce her daim konusabilmeli.. bye
dislike veren koyunlar.. umarım güzel ülkemde sizin gibi eleştiriye kapalı , halkından korkan yasakcı çıkarcı zihniyetler bir an evvel nesliniz tükenir.
oy kullanma yaşını 25 yapmasa bari belli olmaz.
Valla ben bekliyorum boyle bir atak
@Nenvarkuzumx kafasına koydu mu yapar bu oy kaybedecek baya gençlerden çünkü.
Bende ak partinin son demlerini yaşadığını düşünüyorum yeni nesil gerçekten cok tepkililer
Bak elestiri saygi cercevesinde oolur sonucta cumhurun reisidir 2. Bir konu diktatorun omdugu bir ulkede biz bu yorumlari bile yapamayiz
canlı yayında kouştuğu kişiler :D ak kollardan bir ikinciisi öğrenciler ilk tepkilerini böyle gösterdiler
Ben desteklediğim ya da desteklemediğim hiç kimseye bir şey yazmıyorum, protesto etmiyorum. Sandığa gidip oy kullanıyorum. Bu tarz hareketleri siyasi görüşü ne olursa olsun kimseye yakıştırmıyorum.
Haklısın sandıkta gömüyosun 😄 görüldüğü üzere büyükşehirler el değiştirdi 😅
Helal olsun size gençler helal
Eksi atanlar meeee meeee meeee :D
Ne yapsalardı , milletin sövmesine ve ağır eleştirilerini görmezden mi gelmelerini bekliyorsunuz. 😄
Her birinin cebine 50 tl koy istediklerine söverler genclikmis hangi gençlik
Birileri gençleri çok fena kullanıyor. Sakin olun gençler bu gemi batarsa hepimiz batarız. Gençliğin verdiği o havalara takılmayın uçup gidersiniz
Sanki o oy moy yok diyenlerle geldi cumhurbaşkanı onlar herzaman var 🤪
Disslike yapanlar ve oymoyyok diye yorum atanlar vatan haini!
"Fetö" 'nün bir oyunu bu
Ananın. mı
@kediannesiozlem ne diyon la
Hakaret etmeden protesto etmişler
Acaba oy yok yazanların kac tanesi gençti?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?