Gündem Maskenin nasıl takılacağını biliyor musunuz? aerolite Takip Et Master Yaş: 57 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor İstanbula da maske yasağı geldi ama maskesiz gezenlerin dışında saçma sapan maske takma şekillerini görüyorum. Ağızlarına kürekle vurasım geliyor.Peki siz biliyor musunuz maskeyi takmayı, çıkartmayı, sokağa atmamayı.. vs? Maskenin nasıl takılacağını biliyor musunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
hakansalihoglu_88 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Polis görünce takan normalde çenesinde tutan cahilleri gördükçe bu ülkeden daha da soğuyorum. Adama tak maskeni dedim salakça nerede virüs göster hadi diyordu. Beyin gerçekten %99.9 oranında türklerde yok 1 0 Yorumla
Bismillahirrammstein Takip Et Bilge Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Keşke bu salaklar ölse 2 2 Yorumla Bismillahirrammstein +1 yıl Teşekkürler Yorumla aerolite +1 yıl Rica ederim. Klavyene sağlık Yorumla
Luucie Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 52% +1 yıl o kafasına geçiren neyin kafasını yaşıyor uyku bandı zannetmiş herhalde jdkslsl. ben de görüyorum sadece ağzına takmış burnu dışarıda filan 2 15 Yorumla GreenZone +1 yıl Çenesinin altına takıp gezdirenlere ne demeli Yorumla Luucie +1 yıl @GreenZone evet o saçmalığı ben de yaptım biraz ama çok saçma ve yanlış Yorumla GreenZone +1 yıl İyi ki hakaret etmemişim ya 😁 Yorumla Luucie +1 yıl @GreenZone hahaha bence de Yorumla GreenZone +1 yıl Ama yine de doğru bir hareket değil diyelim sosyal mesaj verelim 😁 Yorumla Luucie +1 yıl @GreenZone kesinlikle değil:( bu kuralı ihlal ettim şu an hasta hissediyorum biraz belki de Corona oldum Yorumla GreenZone +1 yıl Şey burdan nasıl engelliyorduk 😁 Yorumla Luucie +1 yıl @GreenZone hahahah üzdün Yorumla GreenZone +1 yıl Ya gel gel kıyamam sana gel senin için bırak koronayı ishal bile olurum ben ya gell 😁😁 Yorumla aerolite +1 yıl @GreenZone Gençler, gençlerrr... Hadi özelden devam edin muhabbete.. ok? Yorumla GreenZone +1 yıl Seni mi kırcam ayıpsın 😁 Yorumla Luucie +1 yıl @GreenZone kusura bakma arayış içinde değilim jxkdms Yorumla GreenZone +1 yıl Ama ben geldim sen aramadın arada fark var 😂😂 Yorumla Luucie +1 yıl @GreenZone sevgilim var:) Yorumla aerolite +1 yıl İkinizi de engelliyorum... Bye Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% +1 yıl Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı. Umursuz insan sayısı çok. Hayır kendilerine çok güveniyorlar da, bir bulaşsa anne babalarını da mı düşünmüyorlar, bu ne cahillik anlamak zor. 1 0 Yorumla
uzun_yol_ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Resimler bombaymış gerçekten:D benim bu metal şeritten haberim yoktu, bikaç haftada anca öğrenmiştim. 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yüksek cezalar verilmeli. 1 2 Yorumla aerolite +1 yıl Önce etkin denetim şart... Sonrada yaslayacaksın cezayı kol gibi.. Yorumla superpsikolog +1 yıl Aynen katılıyorum. Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% +1 yıl Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı. Miske güzel bir aksesuar olmuş 😊 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Gündem konusunda 689 cevap paylaştı. Vallahi büyük olsa götüne bile takacaklar. 1 0 Yorumla
dolelsldllslsks Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Göz bandı olarak kullanan var otobüste 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet keşke şu cahiller yok olsa da rahatĺasak 1 1 Yorumla GreenZone +1 yıl Canii Yorumla
En İyi Cevaplar