Fatih Portakal, AKP Narlıdere İlçe Başkanı Kadir Bekar adıyla atılan ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi için partililere iş ilanı içeren bir mesaj paylaştı.
Böyle bir işe başvurma ve alma olabilir mi? İktidar partisinin İzmir Narlıdere ilçe başkanı güya kayıtlı parti üyelerine bu sms’i göndermiş! @universitemDEU icin sanki talep toplanıyor! Olabilir mi? olmamalı... umarım bsk @kadirbekar6135 a ait değildir sadece sahtekarliktır. pic.twitter.com/g9BHf2w9cP— fatih portakal (@fatihportakal) June 11, 2020
Türkiye'nin özeti şuraya gidiyor; Ya benden olur ekmek yersin, ya da karşımda olur sürünürsün!
Fatih Portakal, Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi için AKP'nin partililerine gönderdiği iş ilanını ifşa etti! Bu gidişat nereye?
Bu tür mevzular zaten belkide 10 senedir yapılıyor hastane olur diğer sektörler olur her yönetim veya denetim kadrosuna kendi kafalarında adamlar olmalı mentalitesinde gidildi zaten şu zamana kadar. Bu sadece içlerinden birinin gazetecilere bu mesajı ortaya çıkarmasıyla veya göndermesi ile ortaya çıkan bir durum. İşte Liyakat esasının ülkede hiç bir zaman olmadığı kadar ayaklar altına alınan bir görüntüdür bu.
Ben bu ülkenin herşeyinden yoruldum.. herkes niye bu kadar hain? Lafa söze gelince "birlik olalım" diyenler saman altından su yürütüyor... sonra da ona buna laf atıyor.. Hiç anlamıyorum bu ülkeyi.. anlamak da istemiyorum. Gidişat nereye bilmiyorum.. halk için iyi bir yer olmadığı kesin..Öbür türlü saman altından su yürütenler nereye gidersek gidelim zarar görmeyecek ki..
Bu her zaman vardı ve artık insanlar o kadar alıştı ki normal gibi davranıyorlar. Sen damat diye bakan yaparsan rektör de göğsünü gere gere kızını okula yerleştirir. Utanmadan bir de “keşke her babanın böyle bir inkanı olsa” diye açıklama yapar.
akp li değilim. olmayacağımda. chp li ya da mhp li de değilim. diğerlerini söylemiyorum bile. Lakin. bunu sadece akp yapıyor dıye göstermekte yanlış. Dönemin hükümeti hangi partiyse onlarda aynısını yaptı yapmadı diyebilecek biri var mı? bence yok...
Malumun ilanı... Bu parti ve bütün taraftarları benim gözümde açık ve net olarak kul hakkı yiyen HARAMZADE lerdir. Yaptıkları ibadeti de anlamak mümkün değil.
Buna diyeceğim tek bir cevap var oda sürekli olarak duygu istismarı yapmaktır ben artık bu tarz vb hiçbir haberi takip etmiyorum ve artık bunalıyorum zaten bu düzmece siyaset olduğu sürece kolay kolay iş alımı yapılmaz
Hep iktidar olanlar kendi zihniyetindekileri bir yerlere yerleştirmiştir ve bu her zaman böyle olmuştur şaşırılmaması gerekir bal tutan parmağını yalar.
Ne ak parti, ne CHP, 5 para etmez. Kemal desen hdpyi savunacak kadar vatan haini. Diğeri zaten bizi yola yola artık neyse konuşmayacağım. Al birini vur ötekine. Kimlerin eline kaldı bu ülke.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Fatih Portakal, Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi için AKP'nin partililerine gönderdiği iş ilanını ifşa etti! Bu gidişat nereye?