Merhaba herkese. Selam..Fatih Altaylı Nusret'i sert sözlerle eleştirdi.Dünyada en çok tanınan Türk kim diye sorsalar bir kaç isimden ilki Nusret olur. Malumunuz olduğu üzere birbirinden ünlü dünya yıldızları, sporcuları onun müşterisi. Bugüne kadar çok eleştirilen şeyleri oldu belki kendisinin ama bir kaç önce İnstagram hesabından yaptığı bir paylaşım deyim yerindeyse ortalığı ayağa kaldırdı.
Görüldüğü üzere yuvarlak bir mekanizmada yan yana sistematik olarak dizilmiş hayvanlar. Tam ortasında Nusret var ve İngilizce olarak 'Önemli bir toplantı' notuyla paylaşıyor. Ben kesilecek diye biliyordum. Oysa bu bir sağım işlemi imiş. Bunu da bir takipçisi bu paylaşımın altında şu sözlerle açıklamış..İşte bu paylaşım o kadar çok tepki çekti ki.. Sadece Türkiye'den değil Nusret'in başka ülkelerdeki takipçileri de eleştiri yağmuruna tuttu. Ama velakin en sert tepkiyi gazeteci Fatih Altaylı verdi...Dedi ki;
"NE BEKLİYORDUNUZ NUSRET'TEN. ERZURUM LORDU OLMASINI MI!
Nusret’in son fotoğrafı başta bizim Kübra Par olmak üzere herkesi çok kızdırdı. Fotoğrafı görmüşsünüzdür. Bir grup manda, modern bir süt sağma sistemi içine alınmış, sistemin tam ortasında ise Nusret poz vermiş. Bana sorarsanız Nusret’in en “masum” fotoğrafı. Kan yok, et yok, et fetişizmi yok... Bir sağma operasyonu var sadece. İçtiğiniz sütlerin önemli bir bölümü böyle sağılıyor ki, temiz olsun, “el değmemiş” olsun. O fotoğraf mandaların otomatik bir biçimde döne döne kesildiği bir mezbaha değil yani.Peki aslında kim Nusret! Fakirliğin dibinde Erzurum’dan Kocaeli’ne göçmüş bir ailenin oğlu. Muhtemelen ilkokulu bile bitirmeden, çalışmaya yollanmış ve kasap çıraklığı, bulaşıkçılık ile başladığı hayatta çok hızla yükselerek dünyaca ünlü olmuş, epeyce para kazanmış birisi. Eğitim yok. Kültür yok. Görgü yok. Para ne kadar var emin değiliz. Bol bol şöhret var. Ve yıllardır kendisini idolleştirenler tarafından yerin dibine sokulmak var. Çünkü artık acınmayacak kadar zengin, acınmayacak kadar meşhur. Bir aralar Nusret’in kıllı elleri ile ağızlarına kuyruk yağı ile tatlandırılmış et tıkmasına bayılıp, bunu instagram’da paylaşanlar şimdi Nusret’e kızıyor. Ben ise Nusret’ten çok memnunum. Onun sayesinde giderek daha az et tüketiyorum. Ve galiba biraz daha böyle giderse Nusret, vejetaryen olacağım. Çünkü beni çok sevdiğim etten iğrendirmeyi başarıyor..."SORUM ŞU; Sence Nusret işini bilen, akıllı bir girişimci mi, yoksa bir balon mu?
A-m-k bu insanlar ne kadar mal? Et ve süt ürünleri tüketiyorsan bunları marketten kasaptan temin ediyorsan bunları bilmen lazım. Bu neyin iğrenmesi bu neyin tepkisi? Tabiki hepsi mezbahanede küt küt tek seferde 100 hayvan olarak kesiliyor. Makinelerde parçalanıyor. Sütleri de yavrulara çok az verilerek ya da hiç verilmeden sağılıyor. Bilmiyor muydunuz? Bu hayvanlar toprakta mı yetişiyor zannediyorsunuz? Fatih Altalı’nın her dediğine harfi harfine katılıyorum. Nusreti ben de bu yüzden sevmem hatta CZN Murat da beni tiksindiriyor bazen çok fazla büyük devasa yemek yapması yüzünden israf midemi bulandırıyor. Yine Nusret reklamın iyisi kötüsü olmaz deyip daha çok dikkat çekici olmanın derdinde. O adamın kendisi bile vejeteryanmış. Olay sadece reklam ilgi çekici olmak. Etle seksüel organları çağrıştıracak şekilde reklam yapıyor. Seks her yerde her şekilde para kazandırıyor.
Ben vejeteryan değilim. Mezbahanelerde ne olduğunu bildiğim halde et yerim çünkü doğada hiçbir canlı sevgi pıtırcığı değil. Ben et yemeyince dünya daha temiz daha sağlıklı bir yer olmayacak o inekler danalar koyunlar milka inekleri gibi bayırda istediği gibi yaşamayacak.
Herkes uzanamadığı bir hayatı eleştirir ! B. k atar ! Şimdi bu adam girişimci ! Ülkemize ihracata para kazandarıyor Turizmine katkı sağlıyor ! Yüzlerce çalışanı var ! Ekmek veriyor! Fakire fukaraya yardım ediyor ! Ayrıca süt içiyoruz ! Et tüketiyoruz ! Tavuğun geleceği yumurtayı yiyoruz ! Hiç bir tavuk tesisine gittiniz mi? Kazların tüylerinin yolumunu gördünüz mü? Kürkler deri çantalar deri ayakkabılar deri koltuklar nasıl üretiliyor bliyormusunuz? Boş boş insanlar anca konuşuyor ! Adamın Herşeyi Var Sen Kendini Düşün !
Balon mu? Hanginiz bu kadar zengin oldu da benim haberim yok anlamadım ki keşke ben de böyle balon olsam. Adamın paylaşımlarını izlemiyorum bakmadım hiç ama sıfırdan bu seviyeye gelene balon diyen net andaval kıskancın tekidir. Elde telefon başarı sahibi olmuş insanlara paso sallayan ergen bir kitle var yaş olarak değil zihniyet olarak ergen kendinde yok ya kimde varsa ona salliyim
Arkasında Ferit ŞAHENK, Fatih ALTAYLI hem iyi bir aşçıdır. Bunun yanında Doğuş grubu ile rekabet içinde olması onu Nusret'le ilgisini artırıyor. Ben Nusret'in ekstra yetenekli olduğunu sanmıyorum. Şansı yaver gidenlerden bence.
@sertvesadist hayvanların etinden seksüel haz alma takıntısı. Boşuna şaplaklamıyor. Ben bile bazen bu herif etlerin üstüne boşalıyordur bile diye düşünüyorum.
Nusret hakkını veren bir girişimci iş adamı. Onun hakkında atıp tutanlar kıskanç aptallardır çünkü bir inek sadece insanoğlu için besin kaynağıdır ya kesip yiyeceksin etini ya da sütünü sağıp içeceksin. Her türlü inekten beslenerek faydalanacaksın. Nusret hiçbir zaman hayvanlara eziyet etmiyor. Ayrıca Adam okul okumadı diye kültürsüz sayılmaz kitaplar internet insanlar tanımak ülkeler gezmek hepsi bu adama kültür ve görgü katıyor zaten. O kıllı ellerinden yemek yemem diyen aptallar lokantaya gidince milletin yaptığı dönerleri etleri neden yiyor? Hadi hepsini geçtim bunu diyen aptallar hiç mi kıllı elleriyle yemek yapmıyor? Boş yapıyorlar çünkü kıskanıyorlar NUSRET’i ve başarılarının devamını diliyorum adam gibi adam.
Bence çok başarılı bir girişimci ve reklamcı.. Bu kadar ünlü olmadan önce de ünlüydü zaten..
Tüm Türk futbolcuları ve Türkiye’de oynayan yabancı futbolcular zaten biliyordu.. Fatih Altaylı gibi gazeteciler buraya o zaman bile gelemiyordu, çok yüksek fiyatları olduğu için..
Adam zaten çok zenginlere hizmet eden biriydi, düşük bütçeli kişiler giremesin diye.. Bu yılların raconudur.. Bunu Nusr-et yapmasa başkası yapacaktır, yapıyorlar da ama Nusr-et kadar bilinmiyor..
Bence ülke için de gayet iyi bir reklam.. Onu eleştirenler, ülkeye onun kadar reklam yapamadıklarını da eleştirsin..
Günümüz modern insanınin en hastalıklı ve mide bulandırıcı hali; "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak". Dünyanın her yerinde süt sağım işlemi bu şekilde yapılır büyükbaş ve küçükbaş hayvancılıkta. Günde ortalama 25-30 lt aralığında süt veren hiç bir inek elle sağılmaz. Bu hem ekonomik değildir hem de sıhhi değildir. Sürü yönetim sisteminin mantığı da budur zaten. İneklerin ayağında bir cihaz vardır. O cihaz sağım sistemine girince makine tarafından okunur ve o inekten hangi gün kaç litre süt alındıği sisteme kaydedilir. Süt veriminde ani düşüş ve yükselişler hastalık belirtisi olarak kabul edilir ve o inek kenarı alınır. Sistem o inekten sağım yapmaz... Hiç bir bilgi sahibi olmadan 2 gramlık buğday tanesi büyüklüğündeki beyinleriyle hüküm vermenin acı sonucu; çuvallamaktır... Sosyal medyanın her şeyini bildiğini zanneden angutlarına ibret olsun bu... Fatih Altaylı iti de ota boka laf yapıyor yavşakk**...
Ben takip ediyorum instagramdan ve Nusret kendisi sağıyordu bir ineği 😂 eleştiri yapanların başka işi yok, işi eleştirmek bence bu medyadakiler yani ve maalesef bununla para kazanıyorlar. Nusret bu adamdan daha saygın biri. Kendi işini yapıyor, ben hiç ona buna eleştiri yaptığını ne gördüm ne duydum, videoları reklam sadece, onun dışında mükemmel hayat yaşıyor. Onun yaptığı sporu başka hangi Türk ünlüsü yapıyor, sporcu olmayan. Ayrıca görgüsüz değil. Nusret kral kral 👑 Sanırım kıskanıyorlar, adam birşey yapmadan nasıl bu duruma geldi diye. Adam çocukluğundan beri çalışmış, eğitim alma imkanı olmamış. Öfff medyayı hiç sevmiyorum.
Eleştirenleri hep kıskançlık ile suçluyorlar ne yani işadamları eleştirilemez mi dokunulmazlıkları mı var eleştirmen için onun kadar zengin olman lazım diyene demek ki hükümeti eleştirmemiz için önce bir ülkede hükümet mi olmalıyız böylelerini nasıl ciddiye alayım hayvanları yerken iyi sütünü içerken iyi ama diyenler Allah kesmeye izin vermiş ama onunda usülü var kimi işkence ile yapar kimi daha kesmeden önce gözünü bile kapatır Veysel Karani bir çobandı bu kişi hayvanda süt sağarken hayvanı dar alanı sıkıştırıyordu
Marka yapan Ferit Şahenk'tir. Bir ışık görmüştür Nusret'i seçmiştir ya da Nusret'in şansıdır onu bilemem ama sonuçta marka olmuş ( nitelik aramak bazen yersiz :). İstemeden de olsa yurt dışından gelen Türk misafirlerimizin ısrarı ile ilk dönemlerinde epey gittik, tavsiye edilir mi :HAYIRGideni asla yadırgamam, ama bu lezzetleri birçok yerde bulabilirsiniz. Şunu söylemeden geçemeyeceğim bu konsept yanlızca birkaç ülkede tutar. Neredeyse bütün Avrupa kıtasını gezen biri olarak söyleyebilirim ki Avrupalı bu konsepte sadece güler, gerçekten anlam veremez. Michelin yıldızlı restoranlar bile o fiyatlarda değil. Ama sonuçta tercih meselesi...
Bence akıllı bir girişimci. En azından çok basit adımlarla hemen gündeme oturmayı başarıyor. Reklamın trilyonlar yediği dünyada beleş reklam yaptırıyor. Akıllı bir insan. Aslında hepimiz aynı akla sahibiz ama aklını kullananlar, aklını kullanmayanları harika bir şekilde her alanda kullanıyor.
Akıllı olmasaydı... Bu mevkiye gelemez.. belki de geçmiş zamandan günümüze.. çıraklıktan ustalığa geçen bir semt kasabı olurdu.. Akıllı bir girişimci oluyor kendileri bu durum da.. Fakat ben yine de Nusret'i tercih etmiyorum.. Bir porsiyon eti olması gereken değerden 4 kat fazlasına müşteriye sunan bir restorant 'da yemek yemeği tercih eden kişilerden daha akıllı bir girişimci olduğu kesin
Açıkcası Nusret hakkında ön yargılarım olan biriydim.. sunum sekli vs bana bşraz aykırı gelirdi, fakat bazı yardımsever hallerini ve aslında görünenin aksi biri olduğunu görünce bu yargıları ortadan kaldırdım.. Herkes bir şekilde gündemde olmaya çalışıyor , fakat kişilerin gerçek kimlikleri her zaman görünenin aksi oluyor bu yüzden çok fazla olumsuz eleştiri yapanları da anlamıyorum
Şunu söylemek istiyorum elimde değil, yahu ülkemizi yönetenlerin üniversite diploması yok ki, sizler neyden bahsediyorsunuz, bitti ülkemiz çamurun içindeyiz hâlâ farkında değiller azınlık diye tabir ettiğimiz kişiler, yeter artık yeter. Kusura bakmayın böyle olayları görmezden gelemiyorum, sosyalist, milletçi biriyim çünkü.
Bir nusret fan boyu değilim ama şu gerçek arz talep meselesi. Reklamını güzel yaptı güzel girişimcilik ürünü sergiledi ve tuttu Dünyada çok fazla bilen takipçisi ve hayranı var. Tabi bu mesleğin içinde küçükten beri yer alması da bir etken. Fatih bey tartışılacak konu da bence çok fazla gereksiz büyütmüş olayı. Hayvancılık'a ne kadar hakim bilmiyorum ama herkes kendi işini yapsın. Nusret etini dövsün sizde Televizyonculuğa devam edin.
adam son teknolojiyi kullanıyor herkes çok bilmiş eleştirip duruyor kendisine sorsan kim bilir kaç senedir inek memesini bile yakından görmemiştir. ahkam kesme işlerini kesmeden bu millet iflah olmaz. o adam o ineklere işkence yapsa etlerini satamaz kimse almaz batar şirketi... kesim, sağım hayvanlarına değer veriyor müşterilerine değer veriyor ürünlerine değer veriyor ki adamın her yaptığı şey değerli oluyor.
bence adamın bir kabahati yok... Kabahat onu bu hale getirip , boy boy resimlerini çekipte kendi sosyal medya hesaplarında yayınlar tayfasının... Akıllı biri girişimci mi? Evet ama sadece bir balon... Onu o noktaya yükselten tayfa yine onu aşağı çekmek için elinden geleni yapar ama başka bir tayfa onu yine yükseltmeye devam eder... Aynı günlük 1000 TL şezlonga para veririm diyen şabanlar gibi...
adam yıllarca bunun çıraklığından gelmiş merdivenleri birer birer çıkmış ve şimdide şöhret olmuş bunda ne sıkıntı var anlamadım. hareket ve tip oala ksevmesemde sonuçta adam işini yapiyor. nice okuyanlar var ne halt ettiler ki devlet dairelerine kafa atmışlar yattıkları yerde para kazanıyorlar. oda okumamış ama biş ekilde işini severek yapiyor ve para kazanıyor.
Fatih bey eğitimsiz kültürsüz görgüsüz diyor fakat bildiğimiz bir sözü unutuyor okumak cahilliği alır eşşeklik baki kalır. Çok okuyan çok ben herşeyi bilirim edasıyla takılan kişiler biliyoruz yalnızca kitapları sırtına yük etmiş eşşek. Ticaret bir sanattır nusret bu sanatı icra ediyor. Belliki kafası ticarete basmayanlar sadece bok atıyor.
Bence akıllı bir girişimci. Bu başarısını Ulusalararasına taşımış. Bir söz var, "Yiğidi öldür hakkını yeme" diye. Ben Nusret'e gidip yemek yemedim. Orasının pahalı olduğunu duyduğum için. Kendisinin karakterini bilmem, şovlarını ister istemez görüyoruz. Anladığım kadarıyla Fatih Altaylı'da ön yargıyla, işin aslını bilmeden eleştirmiş. Bize düşen başarısını desteklemek. Yapamıyorsan da köstek olma...
Selam Funda öncelikle bir beğeniyi hak ettiğini düşünüyorum bizlere haber kalitesinde bir paylaşım gösterdiğin için. Soruna gelecek olursam. Nusret işini gayet iyi yapıyor dünyanın en önemli merkezlerinde bu boyutta restoran zincirleri yönetmek hiç de kolay değil.
Nusret akıllı bir girişimci! Modern çağı takip eden, sosyal medya üzerinden reklamını çok güzel yapan, fiyatlarının yüksekliği etin kalitesi ile doğru orantılı. Siz 25 TL'ye et mi yediğinizi zannediyorsunuz? Bence hizmet ve kaliteye baktığımda Nusret Number One.
Nusrettin akılının yarısı bile olamayanlar nusreti eleştriyo, adam bunca parayı ve şöhreti sıfırdan başardı. Tüm dünya da tanınan biri olmak her baba yiğidin harcı değil. Hemde et tokatlayarak bunu başardı
Kadınların hepsi Nusret'e ve onun gibi sosyetik zenginlere yavşıyor mu? Yavşıyor? Onların yüzeysel cahil ya da az zeki olmaları kadınların umrunda mı değil? Onlar kadınlarla çevrelendikçe eleştirileri umursarlar mı? Hayır. Dolayısıyla Nusret gibi balonlar kadın para şöhret üçgeninde şişerler şişerler şişerler ve sonunda patlarlar biz ne Nusretler gördük. Eleştirmeyin kendi haline bırakın. Yoksa nusretperest kadınlar sizi linç eder.
Nusrete yabancı basın et sapığı diyor. Et ile s... yor diye yazıyor. Bende aynen öyle düşünüyorum. Onun davranışları özelliklede yukarıdaki fotoğrafı (Ete başını geçirmiş) beni tiksindiriyor. Hiç bir numarası yok sadece balon. Tez patlar. Ama ne varki bizler o kadarsaçma bir kişilerizki aptal dizileri hayranlıkla izliyoruz. Beş para etmez kişiler ilgi görüyor sanatçı oluyor. Nusretde öyle işte.
O kadar kadın cinayeti tacizi olur ya da hayvanları öldürüp sosyal medyaya pişkin pişkin videolari atarlar, o kadar şeyi bu kadar büyütüp konuşmazlar ama ne hikmetse şu süt sağım fotoğrafına yargılar dağıtırlar. Ah ülkemin gerizekalı^ insanları... : )
Cok değişik bu millet önünüze gelen pişmiş etler kendiliğinden oluşmuyor bir hayvan kesiliyor neticede. Atıyorum orası sağım yeri değil kesim yeri olsaydı gayet normal bir durum. Bu adam çalışmış etmiş bugüne gelmiş kimse kimseyi kıskanmasın.
Ben milleti anlamiyom adam et satiyor sebze değil. Ette hayvandan cikar haliyle kendisi besliyor kendisi büyütüyor ve kendisi kesiyor hayvani. Yani millet ne sandi anlamadim ki etler agacta mi yetisiyor jkjkkk
Kaldiki bu makine sağım makinesi jkjkk Bu alevlenmeler hep vejeteryanlardan geliyor onlarda bitkimize dokunmasinlar jkjkjk
Hadi eğitimi anlarımda kültür yok görgü yok deme hakkını nerden buldunuz? Nasıl ölctünüz tarttınız biçtiniz...
Bu kadar sosyal medya kullanan birinin bu güne kadar linç edilmemesi anormaldi zaten. Ne olursa olsun adam işini yapıyor, adam işini güzel yapıyor, adam yaptığı işe değer katıyor. Yaptığı iş balon olsa çoktan batardı
Akilli bir girisimci, kaldiki hakkinda kotu birsey de duymadim. Kisisel seyleri herkesin kendini ilgilendirir. Bu isler evet boyle oluyor buyuk sut fabrikalarinda ki inekleride gormeye gitsinler o halde. Onlar icinde yazi yazsinlar.
Eti tokatlarken programlara, gol sevinçlerine malzeme oluyordu hepimiz gülüyorduk. Laf ebeleği yapmasın kimse yolda sokak kedi görse dönüp bakmayan iğrenen insanlar duygu sömürüsü yapmasın. Nusret devam et pozisyon temiz oyna.
Beni şunu görüyorum. Millet karantina ve geçim sıkıntısından çatacak yer arıyor. Ne var bu fotoğrafta sütü içerken yumurtayı eti yerken iyi.. Kesimden kaçan hayvanları bu kadar konuşmadık yahu
Diğerleri gibi balon. Ete tuz atıp bu kadar ünlü olunuyorsa. Bu işte bir iş var. Sokaktaki kebapçıda bile çok lezzetli dürümler yediğimi bilirim. Nusret bence şişiriliyor.
En azından yaptığı iş te başarı sağlamış. Bu da büyük bir başarı. Eğitim ve kültürlü olup görgüsüz olan da var kıyaslayacak olursak.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
biz içimizden çıkan değerlere sahip çıkamayan toplumuz. herkesin yanlışı var ama bu adam 5 liralık eti 400 liraya satıp ünlü olmayı kazıklasada hak etti. sonuçta parası olana satıyor, karalamaya gerek yok. bence bin liraya satmalı daha paralılar gelmeli, sunum u başarmış sonuçta. japonların bir et parçasını dünyaya kaça sunduğunu bilmeyenler bu soruya yorum bile yapmasın
Fatih Altay Nusreti kiskaniyor. Adam başta fakirse ne olmuş yani. Bu utanilacak bir sey degilki. Done done adam kultursuz adam fakir yazmis. Bence acil cahil kendisi
Adam öyle ya da böyle güzel bir başarı yakalamış. Ve ülkemizi temsil ediyor. O fotoğrafı niye bu kadar sorun ettiler anlamadım. Adam danaları konuşarak kesilmeye ikna etmiyor sonuçta.
Her şeyin fazlası zararın en güzel örneklerinden. Instagramda sunacak düzgün içerik bulamayınca herkes saçmalıyor sadece Nusret değil. Ha iyi girişimci mi evet. O menülerdeki parayı ödeyen enayiler bulduğuna göre iyi girişimci.
İnsanlar tuhaftır :) Kimse ineğin nereden geçtiğiyle ilgilenmiyor eğer ilgilenseydi kimsenin dolabında dondurma, akşam yemeğinde et veya sosyal medya hesaplarında ilgiyle takip ettiği restoranlar olmazdı. Her arz kendi talebini oluşturur.
Allah aşkına adam ne yapıyor? Elon Musk bile Space X ve Neuralink gibi şirketleri kurarken Nusret nimet ile oyun oynuyor. Eti piyasa değerinden kat kat yüksek satıyor. Bu halkı kazıklamadır.
Bu hayvanlar taş çatlasın en fazla 15 dakika orada kalıyorlar sonra sütleri sağılınca geri yerlerine dönüyorlar abartıcak birşey yok boşuna kızıyorlar nusrete
Sadece gündem olmak isteyen vizyonsuz kişilerin , kendine son derece başarılı bir şekilde vizyon oluşturmuş birinin üstüne basma çabası , eleştirme adına bende varım bende varımm demenin ezikliği...
Ana Sayfa > Magazin > Anketler > Fatih Altaylı’dan Nusret’e sert sözler: Son paylaşımı ile tepki çeken Nusret sence akıllı bir girişimci mi, yoksa bir balon mu?