Fatih Altaylı’dan Nusret’e sert sözler: Son paylaşımı ile tepki çeken Nusret sence akıllı bir girişimci mi, yoksa bir balon mu?

Merhaba herkese. Selam..
Fatih Altaylı Nusreti sert sözlerle eleştirdi.
Fatih Altaylı Nusret'i sert sözlerle eleştirdi.
Dünyada en çok tanınan Türk kim diye sorsalar bir kaç isimden ilki Nusret olur. Malumunuz olduğu üzere birbirinden ünlü dünya yıldızları, sporcuları onun müşterisi. Bugüne kadar çok eleştirilen şeyleri oldu belki kendisinin ama bir kaç önce İnstagram hesabından yaptığı bir paylaşım deyim yerindeyse ortalığı ayağa kaldırdı.

O paylaşım şuydu;

Very important meeting #saltbae #saltlife #salt Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)'in paylaştığı bir gönderi (7 Haz, 2020, 6:55öö PDT)
Görüldüğü üzere yuvarlak bir mekanizmada yan yana sistematik olarak dizilmiş hayvanlar. Tam ortasında Nusret var ve İngilizce olarak 'Önemli bir toplantı' notuyla paylaşıyor. Ben kesilecek diye biliyordum. Oysa bu bir sağım işlemi imiş. Bunu da bir takipçisi bu paylaşımın altında şu sözlerle açıklamış..
Fatih Altaylı’dan Nusret’e sert sözler: Son paylaşımı ile tepki çeken Nusret sence akıllı bir girişimci mi, yoksa bir balon mu?
İşte bu paylaşım o kadar çok tepki çekti ki.. Sadece Türkiye'den değil Nusret'in başka ülkelerdeki takipçileri de eleştiri yağmuruna tuttu. Ama velakin en sert tepkiyi gazeteci Fatih Altaylı verdi...
Dedi ki;

"NE BEKLİYORDUNUZ NUSRET'TEN. ERZURUM LORDU OLMASINI MI!

Nusret’in son fotoğrafı başta bizim Kübra Par olmak üzere herkesi çok kızdırdı.
Fotoğrafı görmüşsünüzdür.
Bir grup manda, modern bir süt sağma sistemi içine alınmış, sistemin tam ortasında ise Nusret poz vermiş.
Bana sorarsanız Nusret’in en “masum” fotoğrafı.
Kan yok, et yok, et fetişizmi yok...
Bir sağma operasyonu var sadece.
İçtiğiniz sütlerin önemli bir bölümü böyle sağılıyor ki, temiz olsun, “el değmemiş” olsun.
O fotoğraf mandaların otomatik bir biçimde döne döne kesildiği bir mezbaha değil yani.
Peki aslında kim Nusret!
Fakirliğin dibinde Erzurum’dan Kocaeli’ne göçmüş bir ailenin oğlu.
Muhtemelen ilkokulu bile bitirmeden, çalışmaya yollanmış ve kasap çıraklığı, bulaşıkçılık ile başladığı hayatta çok hızla yükselerek dünyaca ünlü olmuş, epeyce para kazanmış birisi.
Eğitim yok.
Kültür yok.
Görgü yok.
Para ne kadar var emin değiliz.
Bol bol şöhret var.
Ve yıllardır kendisini idolleştirenler tarafından yerin dibine sokulmak var.
Çünkü artık acınmayacak kadar zengin, acınmayacak kadar meşhur.
Bir aralar Nusret’in kıllı elleri ile ağızlarına kuyruk yağı ile tatlandırılmış et tıkmasına bayılıp, bunu instagram’da paylaşanlar şimdi Nusret’e kızıyor.
Ben ise Nusret’ten çok memnunum.
Onun sayesinde giderek daha az et tüketiyorum.
Ve galiba biraz daha böyle giderse Nusret, vejetaryen olacağım.
Çünkü beni çok sevdiğim etten iğrendirmeyi başarıyor..."
SORUM ŞU;
Sence Nusret işini bilen, akıllı bir girişimci mi, yoksa bir balon mu?

#funda
Akıllı bir girişimci
Sadece bir balon
Bir fikrim yok / Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: