Biliyorsunuz ki dün 15 ilde hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Az önce haberlerde cumhurbaşkanı yasağın iptal olduğu açıklandı. Siz bu durumda dışarı çıkacak mısınız?
Evet, iptal olması iyi oldu sokağa çıkacağım.
Hayır, bir süre daha sokağa çıkmayı düşünmüyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hafta sonu sokağa çıkış yasağı iptal! Siz dışarı çıkacak mısınız?
2 gün 4 gün yasak oluyor sonra insanlar dışarı akın ediyor ki yasakta da evde durmayanlar var biz evde dururken onlar çıkıyorlar semaver yakan var ya bence tamamen karantina olsaydı herkese 2 haftalık şuanda bu virüs olmazdı gir çık gir çık virüse kafayı yedirtiyoz
Eskişehire gideceğim zaman spora başlayacağım zaman yasak çıkması üzdü beni sosyal mesafeye hijyene dikkat edelim sağlıklı olalım şu an otobüsteyim kimisi maske çıkarmış ufak çocuklar her yeri yalıyor sağa sola dokunup bişeler yiyor annede maske yok birisi sürekli bir gidip geliyor bağışıklık sistemime güveniyorum ama umursamaz insanlar yüzünden böyle
Selam, Haftalardır iş ev iş ev arasında mekik dokuyorum haftasonu ise hep evde bunaldım... Arkadaşla birlikte cumartesi hava almaya çıkacaktık planımız vardi yasak geldi hayal kırıklığına uğradım... İyi geldi yani ☺️ Ama maskeli sosyal mesafeye uysak bu kadar evde hapis kalmayız ama bizde dikkat yok 🙄
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Plan yapmıştım ki yasak olunca mecburen vazgeçmiştim. Şimdi yasak kalkınca da planı tekrar yapamıyorum. Her şey birbirine girdi yani 🤭 Ama sanırım çıkmayacağım.
Iyice bu iş çocuk oyuncağına döndü. Gir çık gir çık. Yasak gir değil çık. Garip gelecek belki ama mobese vs olmayan yerlerde ceza yazamaya vurulma korkusuyla korkuyor zabıtalar. Adam maske takmıyor market önünde maskesiz adama ceza yazıyor oda maske almaya geldim zaten diyor olaylar olaylar.
Bugün çarşıyı görmez olaydım. Ne sosyal mesafe ne bir düzgün maske takmak.. Hiçbir şey yoktu. Gençler korkmuyor zaten 20-30 yaş arası. Hadi size bir şey olmayacak da başkasının, başka bir ailenin başını yakmaktandan da mı korkmuyorsunuz?
Yaa bu haber beni çok mutlu etti, teşekkür ederim. Sakarya'ya gitmem gerekiyordu, yasak sebebi ile bu akşamdan yola çıkmayı planlamıştım ve belki de bu soruya denk gelmesem yola çıkacaktım :D Teşekkürler <3