Musa'nın asayla denizi yardığına, İsa'nın beşikte bebekken konuştuğuna, mağarada 300 sene uyuyanlara, Nuh'un gemisine ve İbrahim'in ateşe atıldığına inanıyor musunuz?
Ben bu olaylara şahit olmadığım için ve ne hikmetse kameralar icat edildikten sonra dünyada hiç mucize olmadığı için inanmıyorum artık. Ve bu şahit olmadığım doğaüstü olaylara inanmadığım için sonsuza kadar cayır cayır yanıp işkence çekme fikri ise başlı başına saçma geliyor. Aslında inançlı aileler tarafından çocukluktan beri bunlarla beynimiz yıkanmasa hiçbirimiz inanmazdık, coğrafya kaderdir, nerede doğarsan ordaki dini alırsın başta.
Ben bu olaylara şahit olmadığım için ve ne hikmetse kameralar icat edildikten sonra dünyada hiç mucize olmadığı için inanmıyorum artık. Ve bu şahit olmadığım doğaüstü olaylara inanmadığım için sonsuza kadar cayır cayır yanıp işkence çekme fikri ise başlı başına saçma geliyor. Aslında inançlı aileler tarafından çocukluktan beri bunlarla beynimiz yıkanmasa hiçbirimiz inanmazdık, coğrafya kaderdir, nerede doğarsan ordaki dini alırsın başta.
İnanıyorum
İnanmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Göklerden kadın yağması var bir de :D asfjhasjkfhasjfhasfasfasfas
:D o hangi mucizeydi. Ayette ve hadislerde tomurcuk memeli 72 huriler geçer bide cennette.
Huriler güzel ya, bir de gılmanlar var :D İnsanların ölü doğan bebekleri gılman oluyormuş, 13-14 yaşlarında genç oğlancıklar. Kadınlar için, hani kadınlar kuranda küçük görülüyor ya, o yüzden her halde. Bana inanırsan cennette sana bir sürü genç vericem diyor :D
Hahaha :D sen ne isterdin cennette
İki shot tekila :D
Mucize peygamberlerde görünür günümüzde peygamber mi var
İşte onu diyorum, 124bin peygamber geldi diyorlar milleti kandırıp sömürmek için. Bu kadar peygamber geldiyse bu devirde de gelsin bir tane
Hz Muhammed son peygamber olduğu için olmasın bundan sonra peygamber değil Salih kullar gelir ermiş evliya gibileri onunkilerede mucize denilmiyor başka birşey deniliyor unuttum onlarda öyle sıradan hayat yaşarlar ki insanların çoğu onları genelde görmezden gelir fabrikatörleri sadece gözleri görüyor garibanları kimse umursamıyor
insanın var oluşu bile başlı başına bir mucizedir. iyi araştır derim. mutlaka kafana yatacaktır.
Uçan kaçan süper kahraman gibi olan peygamberler ve şeyhler işin ayrı bir boyutu ama hocam. Tanrı vardır yoktur bilinmez, ama din yollamadı ve mucize olmadı bu dünyada
dediğim gibi. bir çok varlık yaratıcının mucizesidir. iyi irdelemk lazım.
örnek: şampiyonlar ligi. m. unıted-galatasaray maçı. arif erdemin golü sonrası maçı dengelememiz.
arsenal maçındaki taffarelin kurtarışı :)
Inanıyorum evet herşeye rağmen umudumuzu yitirmemek gerek
Keşke ölünce adalet olsaydı.
Zaten bu mücizelerin zamanında gerçekleşmesi de inanmayanların iman etmesini sağlamaya yöneliktir.
O görüp de iman edenlerin bizden ne üstünlüğü vardı, bizim suçumuz ne.
Eskiden insanların elinde biz de olduğu kadar imkan yoktu. Allah bize akıl vermiş oku demiş. Önünde bu kadar imkan varken, araştırıp doğru yolu bulabilecekken mucize mi olması gerek?
Başka bir yorumda şeyhler felan demişsin de. Bu mucizelerden kutsal kitaplarda bahsedilir. Kur'an-I kerimde de bir çok kıssa vardır. Bunlara inanmamak Allahın kitabına ınanmamak demektir.
Tamam ama ben Kur'an'ı Kerim'i 3 farklı dilde defalarca bitirip yıllarca incelemiş birisiyim. İçinde 60+ bilimsel hatalar ve birçok çelişkiler var. Sorgulamak istersen sana en azından bazı kanallar önerebilirim
Mesela bana çelişkili yerlerden örnek verir misin
Apostate prophet kurandaki bilimsel hatalar videosunu izle
İnanıyorum her zaman inanıcam ve belki şu an kameraların olmadığı bir yerde mucizevi bir olay yaşandı nerden bilebiliriz 😉
Yaşanmadığına emin olabilirsin. Mucizeleri olduğunu iddia eden şeyhlerin hepsi milleti dinle sömüren sapıklar.
Ateizme hos geldin
Inanmam.