AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Samanyolu dizilerinden fırlama hayırlı evlat karakteri vol bilmem kaç. İçimizde böyle insanlar çok. Allah akıl fikir versin.
Bu kadarı fazla gerçekten. Hayatta her şeyi elde edemeyeceğini öğrenememiş sanırım. Üstüne üstlük saygı ne bilmiyor. Gerçekten pes! Annesinin durumu yoksa okuyup adam olup kendi alabilirdi. Gerçi bu kafayla zor!
bu işin evledı annesi babası kardeşi yok.. olan şey insanın insana tahammülü yok. hep bir sebep arayıp ya can yakıyoruz ya da kalp kırıyoruz
Kimisinin annesi olmaz kimisi de oradan oraya sürükler işte..!
Evlat sahibi olmak isterken, bu ihtimalleri de göz önünde bulundurmakta büyük fayda var...
Ya yazık değilmi ailesine ayakkabisiz gezsem bunu yapamam nasıl bir insan bu Allah vicdan merhamet versin
Alttarafı bır ayakkabı ya alınsa nolur alınmasa nolur
@mehmetçik_0614 aynen öyle ya çok üzüldüm kadına
Kıza sınır oldum şerefsiz bagırıyo bıde uste cıkmaya calısıyo gevsek
İstediği gibi bir evlat olmadığı için uçurumdan aşağı atmalıydı kadın kızını.
Olayın iç yüzünü bilmiyorum sevsende sevmesende anneye babaya el kaldıramazsın ortak mantıkta duyguda buluşamıyorsan kendi yolunu çizmeli kişiler.
Mevzu ayakkabı değıl fakat hoş bir durumda değil böyle çekip rezil olursun millete
Olmaz olsun böyle evlat allah kahretsin senin gibi kızı
O kadar kızardım ki bu videoyu izlerken hala inanamıyorum
Soruyu okurken içim titredi ya videoya bakmak istemiyorum bile, Allah akıl fikir versin..
Daha bugün konustuk... ulan annem gelsin diye neler vermem adamlar neler yapiyor
Eee yetiştiremessen kızını böyle ağlatır seni büyüdüğünde..😑😒 allahın cezası pislik
Belkide başka bir olay vardır tabi bu itmesini gerektirmez ama kız orda sinir krizi geçirmiş bağırmasndan belli belkide annesi suçludur orada olmadığım için bilemiyorum. Parası olduğu halde evladına eziyet çektirenlerde bir o kadar suçludur. Bakamıyorsan doğurmayacaksın.
Herseye bir bahane bulursunuz siz kurnazlar hehe
Icim parcalandi hic mi vicdani yok o kizin ya kadina sarilasim geldi :(
Olaya mi uzuluyum kizin kendini rezil etmesine mi? Annenin aglamasina mi bilemedim..
Annesi ne hale geldi.. Kızın da ruh sağlığı yerinde değil:(
Ne eğitim ne dövme kimse kendi bindiği dalı kesmez bir gün kapının önünde olunca anca aklı gelir
Ya diyecek bişey buluyorum ama diyemiyorum o annenin halı gozumun önüne geliyor dugumleniyorum...
Olay bu mu gerçekten ayrıca kızın psikoloji iyi değil zaten anneye ayrı üzüldüm
Edepsiz ve merhametsiz kadından Allah hepimizi muhafaza etsin...
S. git o zaman kazandığın parayla istediğin ayakkabıyı al aşüfte. Eşşek kadar olmuşsun ana babanın eline bakıyorsun bir de nankörlük yapıyorsun. Kancık or*spu
Bu resmen saçma bir evlat annesine bunu yapıyorsa eğitim verilmediğinden kaynaklanıyor bu devirde evlada bile güven olmuyor nasıl eğitilir ve yetiştirilirse evlatta öyle olur
Suç Annesinde kızına terbiye verememis cezasını çekiyor
Ulan ne kadar kolay yargılıyorsunuz beee. Bizim oralarda bir laf vardır çocuğu doğurursun huyunu doğuramazsın diye. Kadın sence böyle olmaması için mücadele etmemiş midir? Ne kadar keskin ve kırıcı yorum yapabiliyorsunuz. Ama insanoğlu işte.
İşte kınama başına gelir diye boşuna dememişler ya
Ne kadar kolay yargılıyorlar hemde en incitici şekilde ben ona kızıyorum.
Evet haklısın
Yargılamak degil Bunun adı yetersiz disiplin eğer Kızına bu kadar yüz verip serbest bırakmayıp gözünü korkutmus olsaydı annesinden korkar Bu hareketi yapamazdı Hemen linc etmeyin beni 😊
Benimde Bacılarım var Şu an bekar olan 30 yasında anneme sesini yükseltse Annem Hemen Bastırıp susturuyor disiplin şart
Ama anneye direkt yüklenmek olmak sizin yaptığınız şey sadece anneyi suçlamak
Böyle bir evlat yetiştirmek üslubuna sahip bir baba mı olacaksın? Gözünü seveyim bu tarz yetiştirilme anlayışı yüzünden bazı kızlarımız ne halde 😣 Bir evlat yetiştireceksin. Çoban değilsin koyun gütmeyeceksin, hayvan yetiştirmiyorsun. Korktuğu için değil sevdiği saydığı için insan gibi davranmayı öğretmen gerek
Sizce kücük Yaşta Dinen imanen aklen fikren Egitilen bir Bayan Allahını Peygamberini Seven bir insan Annesine zulmedermi simdi bu kıza cahil derler ama Adına cahillik denmez Vijdan Ve Akıl Yoksunu bir Ergenden başka birsey degil bu
Yinede herşeyi annenin üstüne yıkmak ve yargılamak doğru değil umarım hiç kimse böyle birşeyi evladından dolayı yaşamaz 🙏
Amin
Allahümme ecirna min şerrin nisa. El kızı adama neler yapar öz kızı anasına bunu yapıyorsa. Tövbe Estağfırullah...
Oha Kız çok sinirli ne desem bilemedim gerçekten Anneler de Sinir ediyor İnsanı bazen ama acaba ne yaşadı ne oldu bilmiyoruz olaya görüntü olarak bakmayın derim acaba bu kadar sinir edecek kadar ne yaşantı
Neden bu kadar anlayışlısin ;)
@AcıBademimm Nasıl olmamı isterdin
Ne bilimmm
Ya işte müdahale etmeyelim diyoruz ama bazen gerçekten elinin tersiyle vurmak istediğim o kadar mahluk var ki. Ne acı bir durum
Sana yemin ederim bu sitede bunun gibi namussuz çok var.
Kızı linçlemek istemiyorum psikolojisi bozuk ama annesine çok üzüldüm. Belli sessiz bir kadın
Gerçekten izlerken içim parçalandı kim bilir o kadın nasıl hissetmiştir. Maalesef bazı insanlar ailelerinin kıymetini bilmiyor umarım annesinim değerini anlar
Çocuk yapmadan önce iki kere düşünün. Ve o kızı alana acıdım resmen. Anneye bunu yapan kocaya neler yapmaz...
Üzüldüm ama malesef bu kızı da ailesi yetiştirdi işte.
Hemen de gençliğe verin veriştirin zaten, bunu diyenin de yaşı 22. Güler misin, ağlar mısın? 😂😂😂
Ben söyleyince kızıyorlar
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Ziya Paşa
Bunu yapan insan olamaz annesi begenmemiş tir yazık
Biz onları ibret alasınız diye yarattık...(Kendime not : kınama başına gelir)
Sinirden gözü dönüyomuş annesinin öyle daha çok sinirleri bozulup üzlmezmi o zaman kaldırsın o bidahan atsın böyle evladın allah belasını versin ya
ağzını yüzünü dağıtıcaksın böyle beyinsizlerin
Dilini keseceksinki birdaha agzını acamayacak
Belki konu yanlış telafuz edilmiştir ama eğer gerçekten ayakkabı almadı diye annesini merdivenden ittiyse bu kız millete neler yapmaz elleri kırılsın. #anneyekalkanellerkırılsın
Şok oldum ben bu videoya ben en fazla küser trip atardım almadı diye ama bu kadarı çok fazlaaa
Bu kizlarin nede nankör bir mahlukat oldugunu gösteren bir post
Allah hayırlı evlat versin.
Yazık kadına üzüldüm
Öyle çok şey söylemek istiyorum ki bu çocuğa. Ama görüşü kaldırırlar işte.
Evlat nasıl yetiştirirsen öyle olur tüm suçu evlatta bulmamak lazım.
Saçmalama be alakası yok
@Ayçaa85 Neyle alakası var acaba
Çok iyi insanlar tanıdım evlatları 5 kr etmez o yüzden aileyle alakası yok
@Ayçaa85 Sen iyi dediğin insanların evlatlarına nasıl davrandığını biliyor musun? Ayrıca her yüzüne gülen iyi insan değildir.
Allah düşman başına vermesin bu ne ya.
Birde buna evlat deniliyordu dimi. Yazıklar olsun. Ben anneme of bile demeye çekiniyorum.
Türk kızları hem kezban hem sorunlu
Yazıklar olsun her yere yaziyorum. Bizim annemiz lsa sirtimizda tasiriz. Millet itiyor.
Hasta geriz*kalı primitif yobaz beyin yoksunu velet.
Annesi her ne yapmış olursa olsun bir evlat anne, babasına vurmaya hakkı yok!
Bu kızın kesinlikle psikolojik sorunları var..
Yapılacak şey belli. Birdaha eve alma. Defolsun gitsin saygısız.
Kızın psikolojik sorunları var galiba Allah yardımcısı olsun kadının
bu olay nerede yasanmis bilen var mi?
Bursa olduğunu duydum
Haber doğru veya yanlış sebep ne olursa olsun hiçbir evlat annesine o şekilde davranamaz annesi yanında diye şükretmesi gerekirken yaptığı şey hiç doğru değil hele ki o kadar anne özlemi çeken kişiler varken..
aptalın teki derdim yazık değil mi kadına vicdansız
Analar itilip kakılmak için değil baş üstünde tutulmak için varlar. Yazıklar olsun böyle evlatlara.
var mı parası yok mu anlam aşkı çocuk da olsa
Velev ki parası varsa bile bunu yapmamalıydı.
Ayakkabıdan olduğu hiç inandırıcı değilÇok yanlış tabi ama bazı anneler çocuklarını çıldırtıyor
sen nasıl bir şeytan sın aklama yvşak hemcinsini
Ayakkabı almadığı için itmemiş ki. Kız videoda "laftan anlamıyorsun" gibi şeyler söylüyor. Çıldırtmış kızı belli ki. Bu tip kadınlar benim de etrafımda çok var. Hiç çekilmezler.
Yeni nesil kadınları aile düşmanı bunu her zaman söylerim özgürlükçü kafada oldukları için eski nesile saygısızlık yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar