eli ensesinde laubali bir şekilde türbe ziyareti yapması kaldıki bu kişi istanbulu fetheden fatih suntan mehmet han. bu saygızıszlık değilmi anıt kabirde unu yapa bilirmi mesela?

Buna nereden baktığınız önemli E. İmamoğlunun yaptığı orada türbe ziyareti değil temizlik ve bakım kontrolü. ama yandaş basının yarattığı algı ne yazıkki öyle.Özellikle izledim videoyu paylaşanda esat açıl diye isimli bir kiralık ucuz kişilik.
arkadaşım orda ne amaçla bulunursa bulunsun fatihin fethettiği şehri yönetiyorsan onun makamında saygılı olcaksın
@Bukern Yine videonun snde bıraktığı saçma bir soru videoda tekmeleme diye bir şey yok sadece söylemi var ki hem neden anıt kabirle mukayese etmek zorundasınız tipik akepeli bakışı birninde teftiş durumu var diğerinde anma seromonisi değilmi? ama video a haberin olunca düşünemeyenleri böyle yönlendiriyorlar ATATÜRK ün Fatih ile olan övgü dolu sözlerini bile size hatırlatamıyor.. birde vdeoyu iyi izle çevresinde dolaştığı Fatihin türbesi değil Gülbahar hatunun türbesinin çevresi.
@Bukern Sıkıntı bende değilde sende kardeşim anlamamakta diretiyorsun.. ben geçmişimizde bu ülkeye faydası olmuş herkese saygılıyım bir şerefsizin kasıtlı yaydığı videoya bakarak bir kişiyi kötü yönde eleştirmem. https://www.youtube.com/watch?v=OXB9yoaWihY bu videoyu ve konuşmaları iyi izle ondan sonra yorum yap.
Cevap
8Cevap
Imamoglu bukadar mi korkutuyor sizi? Artik karalamak icin birsey bulamayinca buna mi düstünüz?
Yahu korkmayin bu adamdan bukadar, oda sadece bir insan :)
Yunanistandaki gazetelerin kazandık haberleri boşuna değilmiş. Anadolu'yu işgal etmiş Yunan subaylar gibi padişah kabrine giriyor herif.
aynen adamda nefret var
Önderimiz hazreti Muhammed Mustafa S. A. V. bize onu müjdeledi , o bizim atamız. İmamoğlunun atası makaryos.
kesinlikle haklısın
İmamoğlunu sevmiyorum ama yapabilir. Mesele türbeyi ziyaret etmesi değil, asıl FSM hakkında ki düşünceleri.
Bu soruyu sormak için nerden buldun o beyni
Birde tekme atıyor türbeye doğru
Başka yerlerde el pençe duruyor ama
Şimdikilerden hiç bir halt olmaz afedersiniz
sevmiyorsan o ziyareti yapma yapıyorsan bu gün o müthiş insanın fet hettiği şehrin belediye başkanısın saygılı olacaksın
mallık
gerçekten çok yanlış kaba bir hareketti
aynen
Kudurun😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?